Принц Хари твърде откровен: Никой не иска престола!

Живея един съвсем обикновен живот, разказа той
22 юни 2017 17:30, Петя Славова
24
Принц Хари твърде откровен: Никой не иска престола!
Снимка: Reuters

Принц Хари в последно време стана един от най-известните лица в кралското семейство.Неговият роман с Меган Маркъл и откровеното интервю, в което разказа как му се е отразила загубата на майка му – принцеса Даяна привлече още повече вниманието на обществото.

Тогава Хари сподели, че загубата на майка му се е отразила много тежко, а са го заставили да участва в процеси, които са тежки за всяко дете.

Още по темата

"Този момент бе ужасен. Мама тъкмо беше загинала, а мен ме накараха да вървя след ковчега й пред очите на хиляди непознати хора и още милиони, следящи случващото се по телевизията. Не мисля, че така трябва да се постъпва с децата. Не съм сигурен, че в днешно време нещата щяха да станат по този начин", разказва той пред Daily Mail.

Принцеса Даяна загина, когато Хари бе на 13 години, а Уилям на 15.

"Моята майка изигра важна роля във формирането ми на живота, който водя. Тя показа на мен и брат ми живота. Например ни взимаше на посещения при бездомни хора. Слава Богу, не съм отърсен от реалността. Хората щяха да се изненадат, ако знаеха колко обикновен живот водим с Уилям", признал Хари.

Той обичал да ходи на пазар сам и понякога преживява, когато го снимат. А що се касае до престола, Хари заявил изненадващо, че никой в семейството му не се стреми към поста на крал и кралица.

"Ние сме въвлечени в процес на модернизация на британската монархия и правим това не за себе си, а за другите хора. Ние сме много благодарни на кралицата, че ни дава право на избор. Тя ни помоли да отделим достатъчно време и да помислим над въпроса кой от нас би станал крал или кралица. Смятам, че всеки от нас ще изпълни всичките си задължения, когато му дойде времето", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
точките са за синоним на развалени жени, curvatio -развалямВ една щайга, като има една развалена ябълка, се развалят и съседните, така всички.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно принц Хари си беше разхайтен. Гуляи, ***. Човек не се променя. Само мимикрира. Дева съвсем точно. Още по-голяма опасност за "честта" на короната от майка си. Не знам защо не е опасност принц Чарлз.А и по-големият брат какво би работил с образованието, което има? Започнал история на изкуството, после география... Живо и трепетно се интересува от съдбините на поданиците и тяхното духовно израстване из всички кътчета на сриналата се империя.
14
0
 
4
 
! Отговори
Х. преди 6 години
"... и понякога преживява, когато го снимат". Това изречение с коя програма го преведохте. Или този е изложен на някакъв екстремен photo-shooting.
13
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да се връща на клона този Тарзан.
12
3
 
3
 
! Отговори
Републиканец преди 6 години
Циркаджия! Не искали престола?! Хайде, не на нас тия. И престола искате и парите и привилегиите!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не бил искал!!! А питаха ли жените си, кого са търсили за съпруг????
10
1
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Грешиш! Уилям ще е кралят на Англия, той е най - стабилен и отговорен и отдаден на кралската институция. Брат му е по забавленията. Няма никакви проблеми с Кейт Мидълтън. Хари извънбрачен?! Хахаха
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОНЕ ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО НА ДАЯНА ЩОТО РУШАЛА ИМИДЖА НА КРАЛСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!!ПРЕСТОЛ НЯМА И ДА ИМА! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПРИКЛЮЧИ !!! А АКО АНГЛИЯ ГИ ИСКА ДА СИ ГИ ВЗИМА!!! СЛЕД ПОРЪЧКОВОТО УБИЙСТВО НА ДАЯНА ОТ ПРИНЦ ФИЛИП ТОВА Е КРАЯ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО!
8
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Тоя пич си живее като комунист в България - паразитира на гърба на бедния народ и се прави на интересен. Също като нащите комунисти не е изработил и една стотинка през живота си ,но разполага с мноооого пари.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
що не пита Путин.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не престанете да ни занимавате с клюките от държави извън ЕС?!
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че живее обикновен живот...на гърба на английските данъкоплатци!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдещият им халиф ще ги отърве от това им задължение.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако аз имам 5-6-отин милиона паунда ще живея още по-обикновен живот и от него.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отдавна твърдя, че ... този ши е новия т.н. крал на великобритания.няма да е баща му, няма и да е брат му - и двамата имат "проблемни" жени, според "краските" традициикато в приказките - на-малкият син се оказва ключовият герой в приказката.
1
6
 
22
 
! Отговори
Симеон II преди 6 години
Аз искам престола! Само ме коронясайте да си прибера царските ви имоти и ще си тръгна. Обещавам!