10 неща, които винаги впечатляват жените

Прегледай списъка и се увери, че притежаваш поне половината!
Обновена: 23 яну 2012 11:07 | 22 яну 2012 14:23, Елка Василева
180
10 неща, които винаги впечатляват жените
Снимка: Reuters

Идва моментът на срещата. Изнервен си и още преди да си я видял, се потиш. Искаш да се представиш по най-добрия начин, защото тя наистина те интересува. Действай смело, а ето ти и няколко идеи как да се представиш по-най-добрия начин, защото жените се впечатляват от:

Мъж, който говори други езици

В свят като днешния говоренето на друг език освен родния не би трябвало да е преимущество, а задължително. Ако не си започнал да учиш езици още в по-ранна възраст, то очевидно няма да започнеш и сега. Дамите се борят за еманципация и искат да имат до себе си умни и интелигентни партньори с амбиция. Чуждият език не е 100% гаранция, че си гений и ще станеш милионер, но пък говори за желанието ти към развитие и адаптация. Английският е най-разпространеният език и не е чак толкова сложен, така че за следващата ви среща се постарай да научиш поне една песен, с която да можеш да я поздравиш или да й се обясниш в любов.

Мъж, който свири на някакъв инструмент

Един мъж винаги става по-екзотичен, ако владее китарата, барабаните, йониката. Музиката е изкуство, което гали ухото и има много привърженици. Като цяло схващането е, че мъжът трябва да е оправен и да се оправя с битови неща като сменяне на гума, на крушка и т.н. Свиренето на инструмент е нещо, което говори на жената, че ти си поет, романтик, а и тя започва да изпитва възхищение към теб, защото малко представителки на нежния пол владеят инструменти.

Мъж, който си поправя колата

Ровенето по колата е като въздуха за мъжете...така поне мислят жените. Ако ти не умееш да се справяш с автомобила си, то директно падаш сериозно в нейните очи. Какъв мъж е той тогава, пита се в недоумение тя. Разбирайки от механика поне малко, си създаваш един авторитет в женските очи, който е различен от мамините лигльовци, които не разбират от нищо.
Разбира се, има вариант да нямаш кола и това твърдение отпада автоматично...но вероятно и ти ще отпаднеш от класацията й!


Мъж, който танцува

Силният пол избягва да танцува. А когато си навън, дамата ти копнее да се разкърши на дансинга. Не е задължително да притежаваш страхотни умения, а е достатъчно само желание....най-малкото да й угодиш, което тя ще аплодира и ще те възнагради за него по-късно под завивките.

Мъж, който готви

Да, да, ще кажеш, това е женска работа. Дали? Едни от най-добрите готвачи в световен мащаб са мъже. А все по-често и в реномираните и скъпи ресторанти слагат зад печката господа вместо дами. Клишето – вечеря на свещи, може да се превърне в нещо много повече, ако сам се постараеш с менюто. Има хиляди книги и наръчници, има и интернет. Не казваме, че трябва да седиш всеки път с престилката. Нека е веднъж, но качествено.

Мъж, който спортува

И ето, че се връщаме към култа към тялото. Макар че дамите копнеят за чувствителен, отзивчив, романтичен и емоционален мъж, той трябва да бъде мъж. Така че ако играеш футбол (ръгби), бокс, баскетбол, бодибилдинг или друг по-мъжки спорт, то тя ще бъде щастлива. Не само я очаква мускулесто тяло, но и кален юнак, който ще бъде здрав и мъжествен.


Мъж, който да бъде „майстор"

Е, не точно майстор. Но мъжът трябва да може да се справя с елементарни битови проблеми. Да борави с бормашина, да смени резето или крушката....да залепи една плочка. Това е дори по-лесно от ровичкането по колата и не трябва да имаш проблеми.

Мъж, който има сериозни умения в спалнята

Много от недостатъците на мъжа могат лесно да се забравят в леглото. Добрият любовник е блян за жените. А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точни, можете да компенсираш много бързо и сигурно с тази. Това умение не се придобива с книжки, а с опит, така че постарай се да си го насъбрал преди да Я срещнеш!
 

Мъж, който е чист и спретнат

По дрехите посрещат...това е фразата, която не трябва да забравяш. Жената държи много на личната хигиена на мъжа. Това се дължи на факта, че тя самата се конти часове наред и го приема като лична обида, ако и ти не се стараеш да изглеждаш добре за нея. Стилът и поддържаният вид са сред основните показатели, по които дамата си избира мъж.


Мъж, който умее да разговаря

Да поддържаш разговор с жена, от която се интересуваш и която не познаваш добре, си е истинско умение. Дамите редовно проверяват дали следиш разговора и дали проявяваш интерес към него. Те говорят много и често задават въпроси, които за мъжете са „ненужни" и дори „тъпи". Ако я харесваш, покажи й го с думи, търпение и внимание. Изслушвай я внимателно и й отговаряй адекватно. Не забравяй и за комплиментите!

Още съвети прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Омъжих се скоро.Жена съм.Момичета отваряйте си очите.Уж гледах.Чужди езици не знае, но проблема е че не знае и български.То са едни правописни грешки.Ужас! Да побеснееш. Ако ще всички друго да е хубаво, това разваля всичко. За говора също. А още по-лошото е , че това той не го смята за недостатък и не му обръща достатъчно сериозно внимание. Далеч от такива!Късам си нервите и дано да се промени, а за вас момичета гледайте и си опичайте акъла.Ама преди брака не сме писали.
156
1
 
5
 
! Отговори
No Body преди 12 години
90 % от жените са ку-ви с извинение и невиждам защо трябва да ги впечатлявам. Мина времето когато се опитвах да ги впечатлявам сега просто си гледам живота и съм на код червено ( свинско и винско ) . Много здраве на всички !!!
155
0
 
9
 
! Отговори
Жалко преди 12 години
Жалко, отговарям само на 7, язък да му се не види. Сигурно за това съм сам.
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО 167 !!!!
153
0
 
4
 
! Отговори
nar до 144 преди 12 години
Жена съм, не съм мъж. Никакво значение нямат вида на танците - продължавам да държа на долунаписаното мнение. Винаги изглеждат карикатурно, освен ако не са професионалисти. Единственото изключение са салонните танци, но там пък е задължителна предварителната подготовка.
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само болка
151
5
 
6
 
! Отговори
една моя мисъл преди 12 години
аз дадох на моя мъж всичко обичах го подкрепях го ,а той какво направи.....предаде ме вече не вярвам на мъжете от днес
150
1
 
25
 
! Отговори
до 149 преди 12 години
Брои ли се китайски ролекс от 15 долара,маратонки Адибас и 20 годишно Беемве тройка с продупчено с дрелката гърне(ремус)?Щото такива возят доста прилични наглед момиченца на около 18-20 години.
149
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както казваше един мъдър таксиметър,за жените само бой,клецанье и никакви пари на ръка.
148
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 12 години
заради същите тези неща, в различна последователност след това го и разкарва
147
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е, когато мъжа е умен винаги може да събере две и две и да намери изход от всяка ситуация. Наличието на пари, не е основният фактор - но тука пишат разни комплексарчета, на които мацката с екстеншъните и изкуствените цици не им е вързала в дискотеката. Като си търсите такъв контингент, няма как да ги привлечете с нещо различно освен с пари. Има жени, които се вълнуват от далеч по-различни неща, но те не ви влизат в полезрението, защото изглеждат твърде "обикновено". Нали така господа?
146
1
 
32
 
! Отговори
до 163 преди 12 години
Повярвай ми, не всички жени са празноглави, както и не всички мъже.Който е умен, ще ме разбере.
145
0
 
2
 
! Отговори
V преди 12 години
143, bravo!
144
9
 
24
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Не държа да знае чужди езици, но държа да знае перфектен писмен и говорим български, да чете книги, да е интелектуално съзрял, да владее нервите си, да премисля думите си, да е чистоплътен, да мисли за семейството си, да уважава чуждото мнение, да има богат речник, да е трудолюбив, да има чувство за хумор, да се представя добре в леглото, и ако не помага в чистенето, то поне да се старае да не цапа много. Да играе карти, табла и шах, да може да нареди рубик под 3 мин. Думата му да "тежи".
143
19
 
23
 
! Отговори
до жена 162 преди 12 години
Всички жени говорят така, но после като избират мъж гледат само парите, колата, имотите, подаръците... За 34г що не срещнах поне една различна от това?
142
2
 
40
 
! Отговори
жена преди 12 години
Не е необходимо мъжа да притежава всички тези качества.Най-важно е да е умен и образован.От това следва, че ще има хубава работа и добри доходи, съответно ще умее да разговаря.Умния мъж знае как да се представи и в спалнята.Изклучително важно е да е чист и спретнат и да поддържа тялото си, като спортува и се храни здравословно.И понеже говорим за равнопоставеност на половете, жената трябва да отговаря на същите условия.За да получаваш трябва и да даваш, нещата никога не са еднопосочни. Хубав ден
141
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
жената се впечатлява само и единствено от парите и колата. в някои случаи и от хубостта на мъжа на външен вид, то това последното е за кратко, като се насити *** и отива при друг
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам кво да ви кажа, това са глупости. факта е че откакто се ожених преди 3 години и започнаха да ми се лепят други жени, а да съм се променил нещо или да съм се усъвършенствал някак - няма такава работа.
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отговарям само на 4 от изискванията... Да се разведа ли вече?
138
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените се впечатляват само от шума на парите