10 неща, които винаги впечатляват жените

Прегледай списъка и се увери, че притежаваш поне половината!
Обновена: 23 яну 2012 11:07 | 22 яну 2012 14:23, Елка Василева
180
10 неща, които винаги впечатляват жените
Снимка: Reuters

Идва моментът на срещата. Изнервен си и още преди да си я видял, се потиш. Искаш да се представиш по най-добрия начин, защото тя наистина те интересува. Действай смело, а ето ти и няколко идеи как да се представиш по-най-добрия начин, защото жените се впечатляват от:

Мъж, който говори други езици

В свят като днешния говоренето на друг език освен родния не би трябвало да е преимущество, а задължително. Ако не си започнал да учиш езици още в по-ранна възраст, то очевидно няма да започнеш и сега. Дамите се борят за еманципация и искат да имат до себе си умни и интелигентни партньори с амбиция. Чуждият език не е 100% гаранция, че си гений и ще станеш милионер, но пък говори за желанието ти към развитие и адаптация. Английският е най-разпространеният език и не е чак толкова сложен, така че за следващата ви среща се постарай да научиш поне една песен, с която да можеш да я поздравиш или да й се обясниш в любов.

Мъж, който свири на някакъв инструмент

Един мъж винаги става по-екзотичен, ако владее китарата, барабаните, йониката. Музиката е изкуство, което гали ухото и има много привърженици. Като цяло схващането е, че мъжът трябва да е оправен и да се оправя с битови неща като сменяне на гума, на крушка и т.н. Свиренето на инструмент е нещо, което говори на жената, че ти си поет, романтик, а и тя започва да изпитва възхищение към теб, защото малко представителки на нежния пол владеят инструменти.

Мъж, който си поправя колата

Ровенето по колата е като въздуха за мъжете...така поне мислят жените. Ако ти не умееш да се справяш с автомобила си, то директно падаш сериозно в нейните очи. Какъв мъж е той тогава, пита се в недоумение тя. Разбирайки от механика поне малко, си създаваш един авторитет в женските очи, който е различен от мамините лигльовци, които не разбират от нищо.
Разбира се, има вариант да нямаш кола и това твърдение отпада автоматично...но вероятно и ти ще отпаднеш от класацията й!


Мъж, който танцува

Силният пол избягва да танцува. А когато си навън, дамата ти копнее да се разкърши на дансинга. Не е задължително да притежаваш страхотни умения, а е достатъчно само желание....най-малкото да й угодиш, което тя ще аплодира и ще те възнагради за него по-късно под завивките.

Мъж, който готви

Да, да, ще кажеш, това е женска работа. Дали? Едни от най-добрите готвачи в световен мащаб са мъже. А все по-често и в реномираните и скъпи ресторанти слагат зад печката господа вместо дами. Клишето – вечеря на свещи, може да се превърне в нещо много повече, ако сам се постараеш с менюто. Има хиляди книги и наръчници, има и интернет. Не казваме, че трябва да седиш всеки път с престилката. Нека е веднъж, но качествено.

Мъж, който спортува

И ето, че се връщаме към култа към тялото. Макар че дамите копнеят за чувствителен, отзивчив, романтичен и емоционален мъж, той трябва да бъде мъж. Така че ако играеш футбол (ръгби), бокс, баскетбол, бодибилдинг или друг по-мъжки спорт, то тя ще бъде щастлива. Не само я очаква мускулесто тяло, но и кален юнак, който ще бъде здрав и мъжествен.


Мъж, който да бъде „майстор"

Е, не точно майстор. Но мъжът трябва да може да се справя с елементарни битови проблеми. Да борави с бормашина, да смени резето или крушката....да залепи една плочка. Това е дори по-лесно от ровичкането по колата и не трябва да имаш проблеми.

Мъж, който има сериозни умения в спалнята

Много от недостатъците на мъжа могат лесно да се забравят в леглото. Добрият любовник е блян за жените. А ако сексът между вас е прекрасен, знаеш, че дори и да сгафиш в някоя от горните точни, можете да компенсираш много бързо и сигурно с тази. Това умение не се придобива с книжки, а с опит, така че постарай се да си го насъбрал преди да Я срещнеш!
 

Мъж, който е чист и спретнат

По дрехите посрещат...това е фразата, която не трябва да забравяш. Жената държи много на личната хигиена на мъжа. Това се дължи на факта, че тя самата се конти часове наред и го приема като лична обида, ако и ти не се стараеш да изглеждаш добре за нея. Стилът и поддържаният вид са сред основните показатели, по които дамата си избира мъж.


Мъж, който умее да разговаря

Да поддържаш разговор с жена, от която се интересуваш и която не познаваш добре, си е истинско умение. Дамите редовно проверяват дали следиш разговора и дали проявяваш интерес към него. Те говорят много и често задават въпроси, които за мъжете са „ненужни" и дори „тъпи". Ако я харесваш, покажи й го с думи, търпение и внимание. Изслушвай я внимателно и й отговаряй адекватно. Не забравяй и за комплиментите!

Още съвети прочетете в Tialoto.bg

 


180
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Омъжих се скоро.Жена съм.Момичета отваряйте си очите.Уж гледах.Чужди езици не знае, но проблема е че не знае и български.То са едни правописни грешки.Ужас! Да побеснееш. Ако ще всички друго да е хубаво, това разваля всичко. За говора също. А още по-лошото е , че това той не го смята за недостатък и не му обръща достатъчно сериозно внимание. Далеч от такива!Късам си нервите и дано да се промени, а за вас момичета гледайте и си опичайте акъла.Ама преди брака не сме писали.
156
1
 
5
 
! Отговори
No Body преди 8 години
90 % от жените са ку-ви с извинение и невиждам защо трябва да ги впечатлявам. Мина времето когато се опитвах да ги впечатлявам сега просто си гледам живота и съм на код червено ( свинско и винско ) . Много здраве на всички !!!
155
0
 
9
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Жалко, отговарям само на 7, язък да му се не види. Сигурно за това съм сам.
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО 167 !!!!
153
0
 
4
 
! Отговори
nar до 144 преди 8 години
Жена съм, не съм мъж. Никакво значение нямат вида на танците - продължавам да държа на долунаписаното мнение. Винаги изглеждат карикатурно, освен ако не са професионалисти. Единственото изключение са салонните танци, но там пък е задължителна предварителната подготовка.
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само болка
151
5
 
6
 
! Отговори
една моя мисъл преди 8 години
аз дадох на моя мъж всичко обичах го подкрепях го ,а той какво направи.....предаде ме вече не вярвам на мъжете от днес
150
1
 
25
 
! Отговори
до 149 преди 8 години
Брои ли се китайски ролекс от 15 долара,маратонки Адибас и 20 годишно Беемве тройка с продупчено с дрелката гърне(ремус)?Щото такива возят доста прилични наглед момиченца на около 18-20 години.
149
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както казваше един мъдър таксиметър,за жените само бой,клецанье и никакви пари на ръка.
148
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 8 години
заради същите тези неща, в различна последователност след това го и разкарва
147
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е, когато мъжа е умен винаги може да събере две и две и да намери изход от всяка ситуация. Наличието на пари, не е основният фактор - но тука пишат разни комплексарчета, на които мацката с екстеншъните и изкуствените цици не им е вързала в дискотеката. Като си търсите такъв контингент, няма как да ги привлечете с нещо различно освен с пари. Има жени, които се вълнуват от далеч по-различни неща, но те не ви влизат в полезрението, защото изглеждат твърде "обикновено". Нали така господа?
146
1
 
32
 
! Отговори
до 163 преди 8 години
Повярвай ми, не всички жени са празноглави, както и не всички мъже.Който е умен, ще ме разбере.
145
0
 
2
 
! Отговори
V преди 8 години
143, bravo!
144
9
 
24
 
! Отговори
Хъм преди 8 години
Не държа да знае чужди езици, но държа да знае перфектен писмен и говорим български, да чете книги, да е интелектуално съзрял, да владее нервите си, да премисля думите си, да е чистоплътен, да мисли за семейството си, да уважава чуждото мнение, да има богат речник, да е трудолюбив, да има чувство за хумор, да се представя добре в леглото, и ако не помага в чистенето, то поне да се старае да не цапа много. Да играе карти, табла и шах, да може да нареди рубик под 3 мин. Думата му да "тежи".
143
19
 
23
 
! Отговори
до жена 162 преди 8 години
Всички жени говорят така, но после като избират мъж гледат само парите, колата, имотите, подаръците... За 34г що не срещнах поне една различна от това?
142
2
 
40
 
! Отговори
жена преди 8 години
Не е необходимо мъжа да притежава всички тези качества.Най-важно е да е умен и образован.От това следва, че ще има хубава работа и добри доходи, съответно ще умее да разговаря.Умния мъж знае как да се представи и в спалнята.Изклучително важно е да е чист и спретнат и да поддържа тялото си, като спортува и се храни здравословно.И понеже говорим за равнопоставеност на половете, жената трябва да отговаря на същите условия.За да получаваш трябва и да даваш, нещата никога не са еднопосочни. Хубав ден
141
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жената се впечатлява само и единствено от парите и колата. в някои случаи и от хубостта на мъжа на външен вид, то това последното е за кратко, като се насити кучката и отива при друг
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам кво да ви кажа, това са глупости. факта е че откакто се ожених преди 3 години и започнаха да ми се лепят други жени, а да съм се променил нещо или да съм се усъвършенствал някак - няма такава работа.
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отговарям само на 4 от изискванията... Да се разведа ли вече?
138
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените се впечатляват само от шума на парите