Как да избягам от скучна свалка

Излъжете, че сте лесбийка, за да се отървете от досадника
22 фев 2012 14:12, Мария Дуковска
11
Как да избягам от скучна свалка
Снимка: Reuters

Поне веднъж в живота на всяка жена се е случвало да попадне в конфузната ситуация да я сваля някой досаден мъж. Трудното тогава е как да се отървете от него, без да го обидите явно или да го разгневите. Защото напоследък се срещат все повече мъже, които се ядосват в мига, в който ги пренебрегнете открито.

Затова бъдете дипломатична, като опитате следните трикове:

1. Кажете, че сте сгодена

Винаги действа, при това безотказно. Е, ако продължи да упорства, обяснете му внимателно, че сте безумно влюбена в годеника си и нямате никакво желание за авантюри.

2. Не съм готова за сериозна връзка

Често срещана реплика, и то от мъжкия репертоар. Не се притеснявайте да я използвате, ако досадникът е много напорист и не разбира от намек. Винаги може да се измъкнете с обяснението, че сте много наранена от последната си връзка и имате нужда от време насаме.
 
3. Мисля, че си падам по жени

Страхотно оправдание, макар че може да е и нож с две остриета. Всички знаем, че мъжете си падат по еротични фантазии с лесбийки и с това обяснение е възможно още повече да разпалите желанието му. Ако това се случи, изиграйте ролята си сериозно и обяснете, че много го харесвате като приятел, но истински ви възбуждат само жени.

Още любопитна информация и съвети може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: флиртсекссвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
. преди 12 години
Очаквайте скоро в съветите на гениалните драскачи от днес.бг , как да държите лъжицата и как да си връзвате маратонките :)
10
4
 
4
 
! Отговори
Ben Gan преди 12 години
Адски *** съвети. Чукал съм жени със същите отговори. Най-много се чукат сгодените. Няма мъж, който да незнае. Тези с несериозната връзка - точно такива търсим. А наранените... едвали има мъж, който да не е чукал такава. Те податливите са точно наранените.
9
1
 
11
 
! Отговори
:) преди 12 години
Най-сигурния начин. Поглеждате към пениса му и казвате замечтано:"Преди опрацията и аз имах такъв. Понякога ми липсва, но като цяло съм доволна,че си смених пола."
8
5
 
7
 
! Отговори
Сваляч преди 12 години
Вече три пъти една мацка ме подканя да я чукам понеже си поисках преди време ,ама аз все още се помайвам..
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казваш, че си имаш сериозен приятел, който е криминално проявен и в момента е под гаранция за средна телесна повреда. А онова с фалшивата брачна халката наистина е по-добър вариант, но трябва да я махате, ако наистина попаднете на хубав мъж, че току виж сте го изпуснали от предпазливост да не попаднете на досадник
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
#4 Носете халка на безименния пръст и забравете за съвети 1,2 и 3!
5
8
 
10
 
! Отговори
Гейнадий преди 12 години
какво се занимавате да сваляте някви кифли по кръчмите ... кой знае момата от кое село се е довлякла,че и класа показва ...по-добре си поръчайте някоя "професионалистка" ... и без това ще е скучен секса ... поне няма да си губите времето да ви пускат *** лафове от сорта на "сгодена съм,имам приятел,купи ми още пиене и т.н."
4
3
 
3
 
! Отговори
електра преди 12 години
снимката е от стар порно филм
3
9
 
6
 
! Отговори
Добра домакиня преди 12 години
Свалките са излишно губене на време се практикуват само от хора, които са кръгла нула в леглото.
2
8
 
13
 
! Отговори
мацка до 1 преди 12 години
Ха, то останаха ли мъже???
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли все още свалячи?Те направо си искат