Секс без ангажименти

Колко дълго трае чисто сексуалната връзка?
30 май 2012 20:03,
97
Секс без ангажименти
Снимка: Reuters

Ако има нещо, което мъжете винаги се чудят, то това би било защо жените не могат да участват продължително в чисто сексуална връзка, без да преминават през емоционалната фаза. „Рано или късно всяка жена иска да имаме по-дълбоки отношения, независимо че сме се разбрали за нещата още в началото!", оплакват се мъже, които се чувстват измамени от поредната жена, която не е успява да раздели секса от чувствата си.

Може би някои дами се самозаблуждават, че креватните приключения са сигурен ескалатор към олтара, но повечето съвременни жени са съвсем наясно с разликата между секса и любовта.

За да няма наранени и измамени, трябва да се спазват някои прости правила.

Прочете какво не трябва да казвате и правите на една жена, за да си остане неангажиращият секс просто секс и за да предотвратите нейното страдание на финала.

Нямайте време за любов

Изберете жена, която също като вас няма време за връзка, тъй като е заета с работа, семейство, учене и т.н., но пък няма против да се отдава на някои плътски удоволствия.

Всеки понякога има необходимост да почувства топлината на друго тяло до своето, но не бива, ако намеренията ви са други, да превръщате ситуацията в нещо повече от това, което е. Бъдете конкретен и ясен още в началото. Избягвайте вечерите на свещи, ходенето на кино и разходките в парка.

Избягвайте да казвате двусмислени неща

Не се дръжте със своята избраница за неангажиращ секс двусмислено.Тя трябва да е наясно според вашето поведение точно какво място заема в живота ви. Това не означава да ѝ оставяте пари на нощното шкафче на тръгване, но и не се гушкайте дълго след секс, увлечени в приказки за жената на мечтите ви.

Не повдигайте теми, който биха я подвели, че търсите нещо повече от горещ сеанс от време на време. Жените се гордеят с факта, че могат да четат между редовете, за това имайте го предвид, когато вметнете: „Когато имам деца един ден, искам те да спортуват активно", защото тя вероятно ще чуе: „Искам ти да станеш майка на децата ми".

Бъдете внимателен, защото нещата, които мъжете казват между другото и смятат за невинни, минават през аналитичния мозък на жената в съвсем различна форма. Така че постсексуалните разговори в леглото са на ваша отговорност.

Не ѝ купувайте подаръци

Освен ако не планирате да купите секс играчка или някакво сладострастно олио за горещ масаж за бъдещите ви хоризонтални приключения, избягвайте да ѝ правите каквито и да било лични подаръци.

Ако ѝ купите три бели орхидеи, защото тя последния път ви е споделила, че орхидеята е любимото ѝ цвете, дамата ще предположи, че я ухажвате и искате от нея повече от секс. А кой знае... може би ако сте ѝ купили нещо, което знаете, че тя харесва, може би наистина искате повече от това...

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
3
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
Толкова е тъжна тая статия... :(( не разбирам как може да има САМО с*кс... добре нали за да има с*кс, трябва да има някакво привличане... това са толкова нормални неща - привличане->с*кс->привързаност, близост->връзка...според мене така трябва да се случват нещата.Е за жалост на мен ми се случва точно това в момента... Много ми е тъжно, че много пъти водихме тоя разговор и се карахме дори... но моят човек все твърди, че не иска връзка.... не разбирам защо... с кое не съм заслужила да имам...
89
0
 
1
 
! Отговори
Аз казах! преди 11 години
Аз в момента имам точно такава неангажираща връзка и сме се разбрали като големи хора , които освен че си доставят удоволствие нямат кого да наранят - на никого няма да бъде изневерено. Никога не се притесняваме какво говорим преди или след секс , дори разговорите са част от дългите вечери, които прекарваме на питиета , секс , почивка , питиета , секс почивка .. :)
88
0
 
7
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Противник съм на "голия " секс без чувства , защото съм човешко същество , а не животно.
87
0
 
6
 
! Отговори
big mama преди 11 години
ДА на с*кса без ангажименти! НЕ на ангажиментите без с*кс!
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кавалерстването мили дами не се изчерпва само в плащането на сметката! Има много други сигнали, по които да разберете дали си имате работа с кавалер или с *** бай ***, за който всички жени са *** без майка му, ама и тя била жена. Един кавалер прави комплименти, отваря вратата на дамата, разсмива я - а не се оплаква от всички жени пред нея и не се вайка, как всичките му приятелки били уличници. Ако такъв дръвник ми плати сметката и да поиска няма да ме види повече. Сама ще си платя.
85
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 11 години
Не е вярно...това дали харесвам един мъж и дали той е подходящ за мой партньор ... огромна разлика :) Ако е просто за секса няма да държа на много качества,без които иначе не бих се примирила...
84
1
 
0
 
! Отговори
ЖЕНА! преди 11 години
Каак така няма да ми купува подаръци и няма да ме води на ресторант хаха :) Но наистина на една жена май и трябва малко повече,за да се отпусне и настрои ... освен ако не е прекалено разпусната и винаги настроена :Д а dannyIC89 ,мойто момче, предполагам не си особено лицеприятен след като изпитваш такава ненавист към жените ,които явно не те оценяват...а това явно са всички жени,както споменаваш :)) не се ядосвай,все ще се намери някоя... :) злобните мъже обаче ни отблъскват...
83
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Да, гроздето е кисело.
82
8
 
4
 
! Отговори
DannylC89 преди 11 години
Нищо не облъсква *** (всички жени са такива) повече от това когато ги разберат...
81
3
 
18
 
! Отговори
жена преди 11 години
Чудя се тая скрънза, дето е писал статията и му се свиди не само за вечеря или подаръче, ами даже и за цветенце, как не му идва на ум, че с тоя акъл може да си стои на сухо до стари години. Нищо не отблъсква жените повече от дребнавата пресметливост.
80
0
 
6
 
! Отговори
Прагматик преди 11 години
Абе легализирайте и регулирайте проституцията, и без това сега полицаите не си мърдат пръста поне да влизат някакви приходи в държавата.Като минаваш вечер покрай Лъвов мост от далеч те почват с офертите, а може да е културно като в Холандия.
79
1
 
12
 
! Отговори
ндпехшьи преди 11 години
доста проста и постна статия която подтиква хората към изневери от които никой няма да спечели!
78
2
 
8
 
! Отговори
до 77 ами глупав си преди 11 години
затова не можеш да схванеш ! "Жена ,която е заета със семейството си" - не означава непременно ,че е омъжена ! Може да е разведена и да има 2 деца при нея , жена с 2 деца ,това е също семейство според тълкуването на закона !
77
1
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до 83 преди 11 години
Секс не може да правиш с всеки хванат от улицата !Ако не си влюбена в него ,то поне трябва да ти е симпатичен ! Казваш : "Но когато го има и другото ,с което сексът не е само гол секс,тогава е съвсем различно"! Това е нож с 2 остриета! Ако попаднеш на мъж ,който много обичаш и си много влюбена в него ,а един ден той злоупотреби с чувствата ти ,тогава ще ти се подпали прашката ,ще съжаляваш че си търсила онова различното и перфектното ,вместо само голия секс !
76
0
 
6
 
! Отговори
Една преди 11 години
Ако ще е само за единия секс - старите, грозните и дебелите мъже нямат никакъв шанс. С жените нещата стоят по-различно. Там за всяка си има някакво търсене. Жена съм и си мисля че е важно как ще се чувстваш с един мъж, а това зависи от отношението, вниманието, комплиментите....Статията е пълна глупост!
75
1
 
6
 
! Отговори
една преди 11 години
Секс можеш да правиш с всеки хванат от улицата. Но когато го има и другото, с което сексът не е само гол секс, тогава е съвсем различно. И не всеки може и е способен да ти го даде. Иначе сте някакви ***.
74
1
 
7
 
! Отговори
до 81, Жена преди 11 години
Изводите, Жена, са, че хората сме различни и затова има почитатели на различни сексове. Разни хора, разни идеали, иначе Светът щеше да е унифициран, както е при машините. Бду, и аз съм Жена и в зависиост от ситуацията, нагласите и потребностите съм разнопосочна почитателка. Понякога даже и хич не правя секс.
73
1
 
6
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Като гледам минусите и плюсовете по повод коментара ми,съотношението е петдесет на петдесет-почитатели на животинския и почитатели на секса ,подкрепен с чувства.Направете си сами изводите...
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе то и аз за 12 години с жената устоях на няколко изкушения, но откакто замучах като северен елен и секса идва по-рядко от Коледа си мисля да запълня вакуума, че то природата празно не търпи. Живота ще покаже!
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой го пере здраво хормона.