Цената, която плаща любовницата

Получава подаръци и ласки, но никога няма да има истинско семейство!
6 авг 2012 20:27, Мария Дуковска
115
Цената, която плаща любовницата
Снимка: Reuters

Когато става въпрос за изневяра от страна на мъжа, приятелката или съпругата винаги вини другата жена, любовницата. Дали обаче не забравя, че за изневяра са нужни двама и мъжът е по-големият виновник в тази връзка заради клетвата, която прескача. От другата страна на везната пък е жената в сянка, любовницата, която никога не излиза на светло и чието име е тайна.
 
От какво се лишава любовницата, за да бъде до любимия мъж, макар и не публично:
 
1. Семейство
 

Любовницата никога не получава нормалното семейство, за което всяка жена мечтае. Да, тя получава вниманието на мъжа, подаръци, ласки, красиви думи, но никога не излиза от сянката на тайните срещи и прошепнати телефонни разговори.
 
2. Деца
 
Много рядко в такава ситуация любовницата ражда дете на мъжа. Почти винаги мъжете са безкомпромисни в това отношение и не искат да имат други деца, освен от собствената си съпруга.
 
3. На празниците е винаги сама
 
Няма по-тъжен момент от самотата на големи семейни и християнски празници. Коледа, Нова година, Великден, красиви празници, когато семейството се събира и празнува заедно. А тя е винаги сама, в трепет да звънне телефона и любимият й да се появи. Уви, това почти не се случва.
 
4. Той никога не я представя на близки и приятели
 
Любовницата никога не успява да се запознае с близките на мъжа. Тя не се среща с приятелите и колегите му. Единственото, което той й предлага, са тайните срещи, няколко откраднати мига любов и нищо повече.
 
5. Обиди и обвинения
 
Падне ли веднъж подозрението върху любовницата, тя е дамгосана до живот. Независимо от любовта, която изпитва и искреността (ако е налице такава), тя е вече определена за лека жена и обидите започват да се сипят. Често дори близките могат да я изоставят заради забранената й връзка.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
3
 
! Отговори
Куку преди 11 години
Бееееѝѝѝѝѝѝ... '' Влака с критиците'' бая се е натоварил.......пьшка,пьшка по баира........Ту-тууууууу...пуф-паф....пуф- паф.....
103
0
 
4
 
! Отговори
До кака Пенка преди 11 години
Съгласна съм, че бая жени се "изоставят". Но и мъжете доста се запускат след като се бракуват. Да започнем с бирените коремчета, които постепенно минават във фаза "бременност". Общо взето и двете страни след като се свалят....свалят нивото.От друга страна, ако мъжете помагат на жените си битовите работи и децата, то жените ще имат време да се погрижат за себе си.
102
8
 
3
 
! Отговори
Петя преди 11 години
До :)*** си :) какво достойнство има жената, която има връзка с обвързан мъж? що за поведение? химични процеси, психически разстройства? оправдания... и после мъжете били отвратителни...а трезвото мислене и въобще мисленето на жената къде е ? - НЯМА ГО
101
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съди, за да не бъдеш съден. Всичко е толкова относително и е напълно нормално всеки да има различна гледна точка. Но понякога нещо което те кара да сияеш, не мисля ,че е грешно.И в крайна сметка всеки има глава на раменете си и сам за себе си решава какво да прави .
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
off
99
2
 
6
 
! Отговори
рени преди 11 години
Кой слага подобна дефиниция на жена,която е омъжена ,но привлечена от друг мъж попада в плен на любовта на еди каква си възраст?Кое е чувал за химични процеси ,които протичат в мозъка и тялото на човек?А това ,че любовта има код и се смята за психическо разстройство,някой има ли какво да каже?
98
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 11 години
и са се грижили да го съхранят.Откакто мозъкът на средностатическия човек е промит,при първа възможност, вместо да разреши проблема с жена си,тича да си намери заместител.Макар и 1/100 се радвам,когато виждам различно мислещи от масата овце,които си гледат в собствената паничка,а не смучещи пари черни мамби.Жалко е щастието ви да се ограничава в подаръчета и лъжи.
97
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 11 години
Тази статия и последвалите коментари ме отчаяха.Ако хората не бяха такива егоисти ,нямаше да е нужно да се стига до разбити семейства и деца,израснали в такива.Жените не бива да се запускат и да забравят сексуалния си живот ,и при добро желание и от двете страни, бракът не е краят,а началото на една любов,която става все по-дълбока и силна във времето.Допреди медията да промие поголомно мозъците на населението,бракът е имал стойност и е значел нещо,съответно и хората са го уважавали
96
11
 
18
 
! Отговори
кака Пенка преди 11 години
Ами повечето съпруги като се запуснат и станат от по 120 кила живо тегло, миришат на сиреняк и с капките по анцузите, кво да прай мъжа, търси и той лъскавото. И съпругите са си виновни, първо да се погледнат в огледалото и да си оскубят мустака, пъ после да съдят къде отишъл мъжа им. 2 лева е мустакът в салона за красота. А и никой не може да ме убеди, че след 5 години плътен семеен живот, всичко е така вълнуващо, като в началото.
95
2
 
5
 
! Отговори
до 103 преди 11 години
много лесно слагате етикети....човек, който е сгрешил и е осъзнал грешката си според мен не е глупав, тъкмо обратното...ти не си ли грешил/а през живота си????
94
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tova beshe za neomajenata lubovnica.Sega pishete za predimstvata na omajenata.
93
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аууу, от коментара на 107 разбрах за себе си, че съм к.рва... спести ми толкова интелектуално-мисловни напъни и заживявам в мир със себе си. к.ва, к.ва, колко пък да съм к.рва? :)))вероятно толкова, колкото искам да бъда.
92
2
 
9
 
! Отговори
До 107 преди 11 години
Има и една проста дефиниция за "комплексар". Това е мъж, който си мечтае да има до себе си ***...Иска ти се и на тебе, но май отдавна си на сухо...
91
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
скъпи дами, има една много проста дефиниция за "к*рва":- жена, която има връзка с двама или повече мъже- жена, която върти к*рвенски номера.а вие си увивайте л*йната в целофани колкото желаете и залъгвайте себе си и останалите.ако ви е тежко ежедневието, не се захващайте; ако не понасяте мъжа си, напуснете го; ако не можете да носите отговорност, не я поемайте; а ако сте к*рва по душа, не пробутвайте фалшиви добродетели и извинения за избора, който правите.
90
0
 
36
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Че то какво излезе, да я ожалиш любовницата! Не разбирам иначе, защо тъпите патки тръгват да се разправят с нея, а не със собствения си "плейбой" - насила не са му свалили гащите...
89
1
 
15
 
! Отговори
Свободна жена преди 11 години
Защо да си усложнявам живота с женен мъж и да се полагам на толкова ограничения ? Има и свободни мъже.
88
3
 
15
 
! Отговори
до 101 преди 11 години
Глупавите горите и патите. Истинските хора просто си живеем живота. Кой както може просто.
87
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приемам аргументите на всички, светът е шарен. Сексуалното не е причина за съществуването на втора жена или мъж в живота на някого. На моя колежка съпругът вече живее при трета жена и то на стари години и не е разведен! Възрастта, на която си отиде от дома беше голяма, имотните им взаимоотношения и сметкаджийството им, не разтрогват брака им. Всички любовници по външен вид са далеч от представите за красота и сексапил. В това, човек да търси друг, причината е у двамата. И те знаят това.
86
4
 
36
 
! Отговори
oт опит преди 11 години
Най-голямата глупост, която съм направила през живота си и съжалям много за това, че съм я направила, беше връзката ми с женен мъж. Съветвам най-искрено жените да не се занимават с женени мъже, а мъжете ако са женени да си стоят при семейството и да не се занимават с други жени! Ако толкова ви харесва "другата" - разведете се, но не лъжете семейството си! Съдбата после наказва много кофти...
85
1
 
39
 
! Отговори
Уф преди 11 години
''Горката любовница ''...Ами съпругата ? 1 -Семейство- има си любим който не й е верен.2-Деца- в повечето случаи се грижи сама за тях, 3 -празници-'любимия' е с нея само тялом,а духом ? 4-приятели и близки- всички знаят за другата жена ,5-обиди и обвинения- няма какво да коментирам ....всеки да си живее живота както намира са добре,за една изневяра никога не е виновен само единия!