Допустимите лъжи в една връзка

Ако чуете въпроса "Дебела ли съм?", отговорът трябва да е "Не"
9 мар 2015 22:46, Мария Дуковска
33
Допустимите лъжи в една връзка
Снимка: Outnow.ch
Искреността е сред най-важните неща в отношенията между двама души, ала понякога е допустимо изкривяване на истината. Не става въпрос за сериозни лъжи или прикриване на чудовищни факти, а просто начин да накарате половинката си да се чувства по-красива, обичана и уверена.

Ето и кога е допустимо да лъжете:

„Дупето ми изглежда ли по-голямо в тези дънки?“

Отговорът: Не! Тя може и да е качила някое и друго килце след празниците, но ако ѝ кажете, че прилича на Бионсе или Ким Кардашиян, може да получите шамар и едноседмично мълчание. Кой иска да спи на дивана?

„Дебела ли съм?“ Отговорът е: Не!

Теглото на жените е опасна тема, в която трябва да стъпвате на пръсти (или най-добре да избягвате напълно). Разбира се, че тя очаква винаги да ѝ казвате, че е красива и секси, така че дори не се замисляйте над отговора.

„Тя по-красива ли е от мен?“ Отговорът е: Не!

Жените обичат да се сравняват. Дълбоко в себе си те са наясно, че не са Мис Свят, но ако комплексите им бъдат подсилени от вас, това ще е пагубно за връзката ви и за самочувствието ѝ.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.


33
Още по темата: връзкафлиртлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 5 години
Естествено, че няма дебели жени. Има, само напълня ли временно!...
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз какво да кажа като снощи ми казаха, че оная ми работа била малка!?
Мили дами, никога не казвайте истината за размера на партньора си, в противен случай ще ви отпрати да си търсите по голям.
5
6
 
5
 
! Отговори
=== преди 5 години
Ши обяснявам на жената, която обичам, че била ***? Какво? Как-во? Ка-кво? К-А-К-В-О? КО? КВО? Хайде някой умник да го разясни?! Човек, който твърди, че обича една жена, как ще си позволи да й каже, че била ***? Не мога да си го обясня?! Единственото нещо, което носи логика в цялата свинщина е, че мазо-то с думите е проработило при някоя по-лесно обичана и тя е изпаднала в див оргазъм от това, че свинята-мъж я е нарекла "***". За мен това е излагация, прецаквация и поведение на червей.
4
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 5 години
А, относно статията, дали трябва да споделя, че му е къса онази работа, която е смисълът на съществуването му и с това да докажа, че съм не проста, ама зверски куха? Това допустима лъжа ли е за мъж тип "свиня"? Мисля, че е "достойно" за това ниво на общуване. Изпадам в пълен блокаж като си представя, как аз, с ума и възвисеността си,си позволявам да спомена каквото и да е относно физически характеристики на мъж,който уважавам, ценя и пред който благоговея! Унижение и излагация! Какъв срам, леле!
3
6
 
3
 
! Отговори
=== преди 5 години
А за въпросните боклуко-комплексари, да вметна, че нито съм дебела, нито съм мега красива и имам хубаво дупе и НЕ, въобще не ми дреме какво си мисли КОЙТО и да е за физическата кожа, в която съвсем доброволно и по силата на всички вселенски закони САМА и доброволно съм избрала да пребивавам, за да чета, прозирам, разчитам, колко са тъпи, недоразвити и ограничени и окрилени от разлагаща се материя някои индивиди: култ към члена, култ към ваг?ната, култ към устата, култ към г?за, култ към ..***
2
6
 
6
 
! Отговори
=== преди 5 години
Интересно. НИКОГА не съм питала когото и да е дали съм дебела, какво ми е дупето и дали съм по-красива от когото и да е? Просто съм твърде интелигентна, за да знам, че ценността ми не се определя нито от дебелината, нито от дупето и нито от красотата в очите на когото й да е. Най-смешно ми става, когато *** сами тръгват да ми се обясняват каква съм и що съм? Абе, ***, на кой му пука за ВаШте комплекси, които изговаряте и хвърляте към други? Аре, обясни му го на тъпия *** кое как е!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи е допустимо да ги лъжем само за да скрием факта, че не са кой знае какво... Скучноооооо.