Любовен хороскоп за 3 - 9 август 2015-а

Интересна ще бъде първата седмица за родените под знака на Овен
0
Любовен хороскоп за 3 - 9 август 2015-а
Снимка: freeimages.com

Венера все още продължава да се движи ретроградно. Любов от миналото, нови взаимоотношения и важни уроци, предвещават планетите в сектора на любовта. Какво ви очаква в първата седмица на август, вижте в следващите редове.

Овен

Интересна ще бъде първата седмица на месец август за родените под знака на Овен. Любов от миналото ще напомни за себе си. Това тотално ще обърка ума и сърцето ви. Спомени за стари удоволствия ще засенчат реалността. За щастие, след събота Марс ще ви окаже нужната подкрепа и вие ще можете да вземете адекватни решения за любовния си живот.

Телец

За тези от вас, които се намират във връзка, новият месец започва с компромиси по отношение на любовта. Ако искате да запазите сегашните взаимоотношения, ще трябва да направите редица жертви. Дали си заслужава жертвата в името на любовта и този партньор? Само реалистичната ви оценка ще ви даде точен отговор.

Близнаци

Динамиката в офиса няма да ви остави време да се насладите на романтиката и любимия човек или поне до сряда. Въпреки неотложните ангажименти, опитайте се да не игнорирате партньора. Той ще прояви нужното разбиране. Ако търсите своята сродна душа, месецът обещава нови любовни вълнения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари