Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016-a

Овенът го очакват важни решения тази седмица
Обновена: 20 юни 2016 09:14 | 20 юни 2016 09:07, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016-a
Снимка: freeimages

Тази седмица звездната карта показва, че представителите на различните зодиакални знаци ще трябва да бъдат внимателни с комуникацията. Възможно е и да има някои объркващи моменти с партньора. За щастие това бързо ще отмине. Какво ви очаква, вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще можете да вземете важни решения относно връзката ви. Слънцето се намира във вашия сектор на романтиката, което може да провокира желание във вас да останете по-дълго време насаме с любимия човек. За тези от вас, които все още не са намерили любовта, периодът е подходящ за нови познанства.

Телец

Романтиката ще блести за вас тази седмица! В неделя Юпитер, който се намира в сектора на истинската ви любов, ще бъде в перфектен ъгъл към Плутон. В резултат на това, силата на любовта ще се разширява. Ще се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво с половинката си, а може би и ще предприемете красиво пътуване.

Близнаци

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорствата и това може да повлияе на любовния ви живот. От друга страна Меркурий е напрегнат и това ще направи по-трудна комуникацията с половинката. Не бързайте с изводите, защото преценката ви за ситуациите няма да бъде точна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари