Какъв е мъжът Козирог в секса и любовта?

Изобретателни са в секса
11 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
34
Какъв е мъжът Козирог в секса и любовта?
Снимка: Reuters

Той е решителен, целеустремен, дисциплиниран и консервативен. Всичко ново приема с известна доза скептицизъм, но има силна воля. Мъжът Козирог е следващият интересен персонаж, който ще разгледаме от  рубриката на Az-jenata.bg "Всичко за зодиите". Какъв е в любовта и секса, вижте в следващите редове.

Подобно на повечето други неща в живота си, мъжът Козирог обича сериозността в любовта. Той не е нито флиртаджия, нито играч. Вярва силно в истинската любов и е готов да чака търпеливо тя да се появи, но е и готов да положи усилия да я запази.

Въпреки че дълбоко в душата си той все пак крие някаква романтична страна, никога не би позволил любовта да превземе съзнанието му и някой да повлияе на това да вземе правилните решения. Мъжът Козирог има високи изисквания за жената до себе си. Дълго време ще ѝ се възхищава отдалеч, докато реши да предприеме следващата стъпка.

Във връзката си търси стабилност. Нуждае се от сериозни взаимоотношения, тъй като е предан партньор. Работи усилено за парите си и понякога може да е твърде пресметлив, което не допада особено на дамите.

Въпреки това е щастлив да доставя радости на любимата си. Стреми се да бъде подкрепа и сила за партньорката си и винаги иска да е в ролята на защитник на семейството. Малко вероятно е да прояви капризи. Всичко, което иска от живота е дългосрочен партньор и стабилен емоционален ангажимент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между Козироги и Близнаци, Близнаци, предпочитам невероятен, преластителен, пленителен. Много добър любовник.
7
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото не си била с Близнаци за това. Невероятен любовник е.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Козирог хейтърката май не е видяла много хубаво от предишните гаджета :D
5
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тираничен, ревнив, егоист, лицемер, безчувствен, гаден, долен, използвач. Майстор е в мръсотийте. В любовта е кръгла нула.
4
3
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
100% вярно! 26годишни преки наблюдения имам.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
алоооо
2
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът козирог не е нищо специално в леглото. Качествата му са извън него. Социопат, с наклонности на психопат. По възможност да се избягва. Дълбоко комплексиран. Живее в собствен филм. Използвач и лепка. Долна твар е. За разлика от Скорпиона, който също не е китка, на Козито му липсва стил и финес. Посредствен е. (Изследването е базирано на повече от един субект и е проведено от повече от един експериментатор.)
1
3
 
4
 
! Отговори
До Надя преди 7 години
Просто не му обръщай внимание.