Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017-а

Възможно е да липсва известна хармония в любовта
22 май 2017 11:00, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017-а
снимка: outnow.ch

По отношение на любовта, предстои седмица, в която разговорите с половинката ще са от съществено значение. Необвързаните ще имат по-големи шансове за нови познанства и създаването на нова връзка.
Възможно е да липсва хармония в любовта, но в края на седмицата нещата се нормализират. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

По отношение на любовта определено това няма да бъде най-лесната ви седмица. Възможно е да изпитате неудовлетворение в работата си и гневът ви да рефлектира върху половинката. Внимавайте с емоциите. В края на седмицата добрата комуникация помежду ви ще се възвърне.

Телец

Може да се чувствате по-напрегнати по отношение на любовния ви живот. Възможно е различия между вас и любимия човек да нарастват. Ако има силно чувство на неудовлетвореност тази пропаст помежду ви няма как да бъде преодоляна. Не прикривайте вашите чувства и емоции, но не забравяйте и да запазите добрия тон при комуникация.

Близнаци

Новолунието във вашия знак в четвъртък, може да донесе ново начало за вас в любовния ви живот. Ако сте чакали идеалното време, за да преследвате нова цел, не забравяйте да действате в рамките на следващите няколко седмици.
За обвързаните представители на зодията това ще бъде и времето, в което ще могат да отворят диалог с партньора си за теми, които не са обсъждали по-рано. Ще бъдете приятно изненадани от комуникацията помежду ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дрън дрън дрън глупости..
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ла ла ленд.