Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август

Звездите крият нови изненади в любовта тази седмица
Обновена: 30 юли 2019 10:48 | 29 юли 2019 09:45, Илияна Николова
2
Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август
Снимка: istock

Трудни избори, много въпроси и предизвикателства в любовния живот очакват повечето зодии през тази седмица. Тя ще е изпълнена с емоции, кръстопътища и много внезапни промени, които ще накарат някои зодиакални знаци да си зададат неочаквани въпроси. Ето какво очаква всяка зодия според любовния ни хороскоп през тази седмица. 

Овен 
 
Несигурността и нестабилността ще властват над вас и ще управляват сърцето ви през тази седмица. Това е и една от причините да искате и търсите повече стабилност. Слънцето и Венера ще бъдат в сектора на любовта, но ще го делят с Уран. Това означава вероятност за внезапно разпадане на връзката за обвързаните Овни или взимане на бързо решение относно партньора ви, най-вече свързано с неговото поведение, което не можете повече да толерирате. Въпреки това ще сте склонни да направите някои неща от любов, но компромисите определено не са едно от тях. Меркурий също ще влезе в сектора ви на любовта, което ще ви помогне да внесете яснота по въпросите на сърцето ви.
 
Телец
 
През тази седмица Телците няма да са способни да запазят спокойствие и да продължат напред, както през всеки обикновен ден. Уран е във вашия знак през този период, което ще ви направи по-решителни да направите нещо с живота си. Ще се чувствате така, сякаш няма нищо стабилно около вас. Наскоро сте успели да влезете в зоната си на комфорт, постигнали сте мир със себе си и вече сте готови да излезете от нея, да поемете нови рискове. Ако сте обвързани и живеете с партньора си, това може да доведе до романтична несигурност, внезапна промяна в отношенията ви. Има вероятност да решите, че се нуждаете от повече пространство. Ако наистина го чувствате, оставете нещата да се случат.
 
Близнаци
 
Скрита информация за вас или вашата половинка е напът да излезе наяве. Един от вас може да се окаже замесен в някаква тайна и ако това е така, истината ще се разкрие през тази седмица по неочакван начин. Съществува вероятност да разкриете изневяра, което много ще ви нарани. Ако пък сте този, който се измъква тайно от връзката си, може да ви хванат. Затегнете коланите. Каквото и да се случи, определено ще бъде голяма промяна в любовния ви живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Всяко зло за добро преди 4 години
Здрав дух здраво тяло.Зодиите принципно не са на първо място.Хора от всички зодии са постигнали нещо в живота, а не нищо.Човек който се отличава от другите, всъщност съдбата му е по различна, орисията и потенциалът също, но дали ще живее в правилният път на съдбата си, това зависи не само от него, но и от други хора! Щом като на този свят има хора, които правят така че някой да няма приятели никъде и никога, тва значи че е нарочен .
1
0
 
1
 
! Отговори
Шопеску преди 4 години
Всяко зло за добро ,може като загуби още места най-накрая да се съгласи да играе пред родна публика.Тук поне ще му се радваме дори и да е 150 ти ....