8 съвета за по-добър секс

Дайте насоки на партньора си
74
8 съвета за по-добър секс
Снимка: Istock

Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично и деликатно, във никакъв случай не бива да допускаме да се оставим на течението и да се лишим от знания и усъвършенстване в тази област. В следващите редове ви предлагаме няколко топ съвета, с чиято помощ ще направите секса с партньора си още по-добър. Ето ги и тях:

Насрочете си среща

Сигурно ви се струва доста странно да си уговорите ден, в който да правите секс. Но замислете се – какъв е шансът това да стане без планиране и подготовка? Ако имате деца тази задача става още по-голямо предизвикателство. Щом можете да планирате всичко останало, защо да не можете да насрочите и това? Отбележете си датата в календара и се подгответе предварително, че това ще бъде вашият ден. Нека друг поеме грижите за децата и домакинството, а това, което се изисква от вас е да облечете най-палавото си облекло и да бъдете в настроение за приключения! Ако имате възможност, резервирайте си ресторант за обяд или вечеря. Със сигурност в този ден ще се преоткриете с партньора си.

Забравете за “нормалното”

Спалнята е последното място, където да робувате на предразсъдъци. По време на секс, можете да опитате да предложите нещо малко по-щуро на партньора си и да видите каква би била неговата реакция. Можете с изненада да установите, че това доставя и на двама ви удоволствие. В любовните отношения всичко е позволено – анален секс, връзване, мастурбация, гледане на филми за възрастни – разбира се, в граници, които удовлетворяват и двете страни.

Дайте насоки на партньора си

Макар и мъжете да не обичат винаги да бъдат насочвани, това със сигурност не е така в този случай. Съветваме ви да забравите за заповедническия тон (освен ако това не възбужда партньора ви, разбира се) и да го насочите какво точно ви доставя удоволствие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
До Валентин преди 10 месеца
Не може да ви се угоди на вас, мъжете. Жената ще прави каквото й кажеш, защото по време на секс ти си в по-силната позиция. Не стига, че правите всичко така, както на вас ви харесва, ами после сте и недоволни, защото е трябвало да положите усилия :)
43
1
 
3
 
! Отговори
Валентин преди 10 месеца
Женска ПРОПАГАНДА - не стига че мъжете се потят а жената лежи и мързелува а сега жена командери как да го правят пффу
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако имаш по 4-5-6-7 паралелни връзки едновременно, и партньорките или партньорите ти са ти верни, те ще са незадоволени и това ще доведе до кавги и неприятности. Ако и те си имат по няколко паралелни връзки, тогава ще са задоволени, но това е много рисковано и от здравословна, и от хигиенична гледна точка. Най-лошо е когато една връзка за теб е временна и неангажираща, а другият човек си е въобразил, че става дума за сериозни отношения. Това е непростимо, не го допускайте.
41
2
 
6
 
! Отговори
Не е казано, че преди 10 месеца
всеки трябва да е 100% моногамен. Всеки може да се изкуши и да кръшне инцидентно или да има краткотрайна дискретна, неангажираща връзка. Но никой не е спечелил, ако има по 5-6 връзки едновременно и посещения ту тук, ту там. Абсолютното въздържание също е вредно за зрял човек. Затова имайте по една стабилна връзка със или без брак. Само ако имате достатъчно сексуална мощ може да имате две постоянни паралелни връзки, но това пък изхабява човек емоционално, дори и да е тепегьоз, който не се влюбва.
40
0
 
4
 
! Отговори
Житейски опит преди 10 месеца
Не се разпилявайте като тъчете на много станове. По този начин човек се заблуждава, че е много търсен и привлекателен. Това важи и за мъжете, и за жените. Истината е друга. Покажеш ли, че търсиш секс партньор(ка), винаги ще се намерят желаещи, независимо от това как изглеждаш, на колко години си и каква е позицията ти в обществото. Но ако разпилява силите си с много партньори или партньорки, човек постепенно се изхабява и физически, и емоционално, намалява и сексуалният му ентусиазъм.
39
2
 
6
 
! Отговори
НЯМА съвети преди 10 месеца
... Който може си го може . Останалите четат съвети .
38
0
 
6
 
! Отговори
Мара Подробната преди 10 месеца
Вместо да философствате, признайте си кой е успял да направи добър секс през изминалата нощ, за да го аплодираме и на кого не му се е получило? Онези, които нищо не са правили да се замислят дали не са с неподходящ партньор? Или изобщо си нямат партньорка и трябва да се активизират да си потърсят? Или си имат нещо странично и затова в брачното си ложе пасуват? Ако е последното, да знаят, че не е честно спрямо половинката, и тя душа носи.
37
2
 
3
 
! Отговори
До До 51 преди 10 месеца
Познавам няколко млади мъже, които наистина търсят жени, чието телесно тегло е над нормалното. Не знам дали някой от тях е имал работа чак с кит. Но направо си казват, пък и на дело показват, че предпочитат по-закръглени момичета, които аз определям като дебеланки. Единият от тези описва каква харесва чрез един специфичен израз: "Представете си момиче с хубава фигура. Сега си представете, че върху всичките й телесни обиколки отвсякъде има по един пръст тлъстинка."
36
5
 
4
 
! Отговори
джендрасти преди 10 месеца
Осемте съвета за секс идват от към посолството или чак от към посолствата?
35
0
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 10 месеца
Няма нужда някой да учи момичето какво трябва да прави в леглото. Тя сама ще се досети, ако изпитва влечение към теб, това става спонтанно, без дори да се замисля. Специални инструкции получават само жриците на онзи занаят, когато ще започват да го практикуват. Също така, някои лицемерни кифлета биват подучвани от мaйкитe, бабите или лелите си да стоят пасивни, за да помисли мъжът, че са супер неопитни и невинни и за първи път лягат с мъж, затова не знаят какво да правят.
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До НъРъБъ - Не ти, а кучето ти трябва да намери начин, за да се справи с този проблем и ако женското реши да му съдейства за да се справи, работата ще стане. Ако двете кучета не намерят начин да се справят, значи природата ти казва, че не са подходящи едно за друго. :)
33
0
 
3
 
! Отговори
НъРъБъ преди 10 месеца
Сериозен секуален проблем се опитвам да реша в момента.Имам мъжко куче, но то е по- ниско от женската и не може да уцели целта. Статията е абсолютно безполезна, но се надявам някой от експертните коментари да ми дадат насока как да се справя с проблема :)
32
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Осем съвета?!? Девети съвет: "Пази кръста, да не помагаш с пръста" :)))))))))))))))))))
31
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Винаги съм се стараел жената да е доволна. Само с топ пичeтa съм спал. Всички са свършвали и се носеха мълва. С лекота свалям жени. То си е до поведение и външен вид. До интелект и чар. От говорещи на диалект амбициозни провинциалистки бягам далече- акъл там не вирее. Търся топ изглеждащи кариеристки, като мен.
30
5
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 10 месеца
Хм, никога не съм бил с такива. От 9ти клас през някоя и друга седмица все нова мацка, докато не срещнах сегашната си съпруга като студент. С никоя слаба в леглото не съм бил, но си ги отбирам- красавици и по поведението моментално се вижда активност. Някак си пасивни жени безлични не ме привличат. А разни митове за дебеланите какъв секс правели са ми странни. На мене от кит няма да ми стане, та сигурно ще си прави секс сама.
29
4
 
10
 
! Отговори
Дядо казваше: преди 10 месеца
-С кеф си направен, затова живей живота си с кеф. Яж всичко, пий всичко, люби много жени и т.н. житейски наслади. Бъди здрав и не забравяй и житейските ползи образование, възпитание и активно спортуване.
28
2
 
5
 
! Отговори
Герасимов младши преди 10 месеца
За тия работи ще питам ппидбгерб те да са май вещи за секс с вещици за любов всекаква джинджендърсърфсмърф идеологията всек са .
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Твърдостта е най- важна.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като ще си говорите такива работи...Страшно много жени се оказва, че въобще не знаят как се прави любов. Седят едни пасивни, абсолютно нищо не правят, искат мъжа да върши всичката работа. Мислят, че от жената нищо не се иска, по-точно мислят само за собственото си удоволствие, както и че мъжете не трябва да се "глезят". Например си нямат идея, че и момчетата обичат да бъдат целувани по врата. Прекарах няколко нощи с една такава абсолютен любовен пас в леглото и си тръгнах от нея.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Майко мила. Какви т1пни само.