Лили Иванова като Марлене Дитрих

Певицата се включи в благотворителна фотосесия
33
Лили Иванова като Марлене Дитрих
Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова

Художествен фото портрет на Лили Иванова в ролята на Марлене Дитрих стана част от инициативата на сдружение "Кауза" – "Да оставим следи III". Певицата прие поканата на председателя на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев да участва в благотворителната кауза.

"Поканата към Лили е отправена, защото тя е най-голямата бг звезда в момента и с нейния благороден жест към каузата сме убедени, че ще съберем повече средства за кампанията на сдружението ни", заяви Мутафчиев.

"Получавала съм и непрекъснато получавам различни покани за благотворителни каузи. Винаги съм вярвала, че тази подкрепа и жестове трябва да са анонимни и да не бъдат разгласявани. Срещата ми с Христо Мутафчиев и конктретната инициатива ме убедиха, че мога да се доверя и чрез включването ми в кампанията да допринеса за спасяването на човешки живот, особено когато проблемът е липсваща техника", сподели от своя страна Лили Иванова.

Портретът на Лили Иванова ще бъде част от специален търг, който ще се проведе в Гранд Хотел Варна на 4 април. Всички приходи от търга ще бъдат използвани за закупуване на кувиоз и уреди за деца болни от диабет към детска клиника на универститетска многопрофилна болница за активно лечение "Света Марина" във Варна.

За широката  публика и гости на София е предвидена арт-изложба на "моста на влюбените" до НДК, където в периода 20 март – 10 април, ще може да се разгледат 60 специано направени фотографии за благотворителната кампания.
 


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
babavilili преди 2 години
Koi shte slusha taq Lili pri nalichieto na zvezdite ot U S umrqli sme da q slushame pozor e taq za nas da se!Babishki i kracharski pesni xaxaxaxaxaxaaaxaxa!!!!!
28
2
 
4
 
! Отговори
Мариана преди 6 години
Велика наша певица! Да е жива и здрава! Толкова ли не можаха да измислят нещо по-различно за снимка?! При такова богато творчество на Лили!
27
3
 
4
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Много е красива...
В момента Лили е може би най-добре изглеждащата българка от публичните личности - артисти, певци, манекени и т.н.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лили има една много сладка снимка с едно динозавърче отпреди 65 млн. години, не знам защо все се притеснява да я публикува ...
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имитирайки образа на Марлене Дитрих е сложено димящо цигаре в ръцете на голямата ни актриса.Защо?В първия момент го приемам като рекламен трик на цигари
24
0
 
0
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 6 години
Лили ! Време е да чуем от теб вариант на Лили Марлен !
23
5
 
5
 
! Отговори
diavolcheto преди 6 години
"...Поканата към Лили е отправена, защото тя е най-голямата бг звезда в момента...". Не само в момента. Тя ВИНАГИ е била, е и ще бъде най-голямата българска звезда! Заслужава го, защото си го е извоювала с талант, желязна дисциплина, жесток труд.
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът е оцелял, защото се е смял! Благодаря, бабо! Пак ми даде повод да се посмея.
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
правилно №22,типично българско - да мразим успелите...
20
4
 
8
 
! Отговори
BG преди 6 години
Добре, че има фотошоп иначе .....
19
7
 
9
 
! Отговори
clermont преди 6 години
Супер е и Лили и фотографията. Тези с гнусните коментарчета може да хващат мотичките и да тичат по къра - време им е, а и за друго не стават!!!
18
11
 
4
 
! Отговори
трол преди 6 години
абе даите да съберем някои лев за недалечното опело на бабето то явно е с тежка деменцшя и почти няма връзка с деиствителността какво дасе прави деменция
17
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-мяза на Тутанкамон
16
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 6 години
ЛЕС,ЛЕС,ЛЕС...
15
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кое й е уникалното?!?? Силен глас, с не много приятен тембър, слаб усет за ритъм и музикалност, примадонско поведение, лансирано още от соц.времената и отсъствие на чувство за естетика. Освен нея има и е имало певици с разкошни гласове. Моите уважения към годините и хъса й за работа, но е нарочена "звезда"..отвъд България и Русия кой я знае?!
14
11
 
11
 
! Отговори
таня преди 6 години
Както винаги Лили Иванова е на ниво! Всички останали плювачи са неизявили се комплексари и завистници. Дребните душици не могат да оценят класата на Лили Иванова.
13
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А когато я загубим някой ден, ще започнете да ревете по форумите каква уникална звезда сме имали, защото е така. Човек не оценява това, което има, докато не го загуби.
12
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
олелеее...страх!!!!!!!!! пълна гротеска!
11
7
 
20
 
! Отговори
Поздрав за редактора преди 6 години
Питат Лили Иванова:
- Искате ли да живеете сто години?
- Общо или още?
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой сеща ли се за юбилеен концерт на Л. Иванова?