Кийра Найтли: Не бих променила живота си

Актрисата позира за юлския брой на списание ELLE, Великобритания
9 юни 2014 09:13, Мария Дуковска
2
Кийра Найтли: Не бих променила живота си
Снимка: ELLE

Кийра Найтли е от актрисите, които имат специфично излъчване. Тя е грациозна, красива и едновременно непретенциозна. Избра да се омъжи тайно и то не в типичната бяла булчинска рокля, с която всяко момиче иска да се види.

Чаровната Кийра позира пред обектива на фотографа Томас Уайтсайд във фотосесия, пресъздаваща духа на70-те години на миналия век. Актрисата е облечена в дрехи от есенно-зимните колекции на световноизвестни дизайнерски марки като Saint Laurent, Dolce&Gabbana, Miu Miu и Gucci.

Пред списание ELLE Кийра разкрива подробности за себе си, както и вижданията си за живота. На въпроса дали би позволила на дъщеря си да стане актрисаq докато е тийнейджърка, Найтли отговаря:

„О, 100% ще ѝ кажа абсолютно не. Ще бъда 150 трилиона процента обезкуражителна. Тийнейджърските години трябва да се преживеят насаме. Трябва да излизате и да се напивате много, да попадате в нелепи ситуации, да правите грешки. Това е времето за тези неща и те трябва да се правят насаме“.

Въпреки своето мнение Кийра явно не съжалява за начина, по който нейният живот е протекъл. Чаровницата признава:

„Казвайки това, аз не съжалявам – не бих променила живота си, а бих го живяла отново. Имаше дълъг период от време, когато всички (интервюиращите) ми казваха: „Ти си кофти актриса, анорексична и хората те мразят“, което за един тийнейджър е много странно нещо“.

А сега посетете галерията на Tialoto.bg и се насладете на свежото настроение, което носят снимките с Кийра Найтли за списание ELLE.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса като промяна.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам я много в "Гордост и предразсъдъци". Не съм очарована от мнението й за тинейджърската възраст.:) Не мисля, че всички правят описаното от нея.