Джесика Алба - все по-красива с годините

Актрисата грее от корицата на септемврийския брой на Marie Claire
15 авг 2014 16:10, Мария Дуковска
1
Джесика Алба - все по-красива с годините
Снимка: Marie Claire
С днешна дата от сладникавото момиче Джесика Алба, което познаваме, няма и спомен. 33-годишната актриса е записала към своята биография успешни кариери като предприемач, майка и модна икона.

Доминираща вече няколко сезона на кориците на различни модни списания, за месец септември виждаме женствената страна на актрисата на страниците на английското издание на Marie Claire.

Фотосесията е дело на модния фотограф Давид Роемер, част от Atelier Management, който заснема брюнетката в последните предложения на модните къщи от актуалните колекции за есен-зима 2014.

Стилистката Джейн Пикеринг подбира емблематичната рокля с пера и многобройни блестящи инкрустации от камъни на Prabal Gurung и иконичната феерична дантела на Marchesa.

Женствената визия на Джесика Алба е завършена с лекия и подчертаващ красивите черти грим на Лаурен Андерсен.

Ето и няколко акцента от интервюто с актрисата:
За юбилейния й 30-и рожден ден: „Не знам защо беше толкова трудно, просто беше. Бях бременна ( с Хевън, сега са три) първото от децата ми и наистина исках да се забавлявам като рок звезда.“

За красотата през годините: „Чувствам, че изглеждам по-добре сега. Мисля, че стигнах моята си физика, въпреки че съм имала деца. Всъщност, в момента съм по-малка, но не с толкова момичешко лице – имах толкова пухкави бузи. И сега знам как да се гримирам. Преди беше само пудра... Много пудра!“

Фотосесията на Джесика Алба за Marie Clarie можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: фотосесияДжесика Алба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари