Ким Кардашиян стана Жена на годината

Джона Хил грабна приза при мъжете на наградите на сп. Джи Кю
3 сеп 2014 14:42,
46
Ким Кардашиян стана Жена на годината
Снимка: БТА

Актьорът Джона Хил стана Мъж на годината на церемонията за наградите на сп. Джи Кю в Лондон, а Ким Кардашиян бе избрана за Жена на годината, съобщи Контактмюзик.

Приемайки наградата за стил от Брадли Купър, Джона Хил се присмя над първата си ученическа любов Емили, която разбила сърцето му, без да подозира, че ще стане Мъж на годината.

Риалити звездата Кардашиян напомни на всички, че пълното й име вече е Ким Кардашиян Уест. "Благодаря на сп. Джи Кю, че ме направи Жена на годината, както и на съпруга ми, че ме кара да се чувствам като Жена на годината всеки ден".

Джони Деп връчи наградата "Икона" на Иги Поп, за това че е "неспираема сила" и единственият човек ,"чието съществуване ни кара да мислим, че рок звездите са различен генетичен вид".

Ван Морисън получи от Боб Гелдоф наградата "Легенда на годината" за 50-годишнината си в музикалната индустрия и 40-те си албума.

Ринго Стар спечели наградата за хуманитарна дейност за това, че "проповядва любов и мир пет десетилетия".

Филантроп на годината стана Тони Блеър като признание за "неуморната му благотворителна дейност". Специалната награда на списанието получи актьорът Лиъм Нийсън.

Наградата за актьор на годината спечели Бенедикт Къмбърбач, а за изпълнител на главни роли - Колин Фърт за "неувяхващия си порив въпреки успеха".

Актьорът Джейми Дорнан, който получи ролята на Крисчън Грей в "Петдесет нюанса сиво", спечели наградата за пробив. Фарел Уилямс стана изпълнител на годината.

Наградата "Вдъхновение" спечели групата "Ню ордър". Дизайнер на годината стана Кристофър Бейли.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Валентина преди 9 години
Ужасна *** е.Има отвратителна фигура, адски нехармонична.Дебела и разплута. Ужасни бричове! И е облечена като ***.
24
0
 
8
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Ха-ха-ха..добрия майстор на голям тезгях работи !
23
1
 
6
 
! Отговори
Бенита преди 9 години
А такива в метрото, колкото искаш. Аз съм на 61 г., но задникът ми е помалък от нейния. И се ограничавам в яденето. Боже от утре ще се храня, колкото съм гладна. Може пък догодина да стана баба на годината. Сексът не е найважното нещо. Важното е да си в "светлините на прожекторите".
22
10
 
5
 
! Отговори
Курнелия преди 9 години
Сочна и пищтна, супер е
21
0
 
8
 
! Отговори
аС преди 9 години
Трътла...Ама няма да придирям, я ...
20
0
 
9
 
! Отговори
Язе преди 9 години
До ЛюбоЧе може да поема разни неща.
19
1
 
18
 
! Отговори
Любо преди 9 години
Абе тази тенджера с какво точно стана толкова известна?
18
2
 
8
 
! Отговори
мими преди 9 години
Тя да вземе да отслабне малко, за някои може да е сочна. Не знам като стане на 50 на какво ще прилича. И все пак е прекалено сочна
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За секс е разкошна. Не знам кому са нужни превземки. Може да не става за нищо друго но физически е жена отвсякъде:)
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо са се объркали - не "жена на годината", а "*** на годината" са имали в предвид сигурно!
15
2
 
23
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
до къде стигна тоя свят,щом тая каца със лой е жена на годината?? Защо ни занимават със американски олигофренщини,ние не желаем да сме като тях и да водим техното скотско материално конссуматорство и тъпчене на *** ,за сметка на празната глава..
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Метър ръст, метър *** се вика на това.
13
3
 
29
 
! Отговори
Див Селянин преди 9 години
*** на годината .... даже *** майка щот се опраси!
12
3
 
21
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Този толуп е жена на годината!!!ОТВРАТТЕЛНО!
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, дирник, ***, пърдалник, дупара, хипоподирдик, ужаса на слаботелесния тъпкач,ЦРТ телевизор 39 инча, гъъъз като градина, дупаряга, задна броня на Камаз
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
имаше един филм не му помня името с Роберто Бенини медиите си нарочват даден случаен човек и постоянно го преследват като информират обществото какво ял какво *** с какво се бръсне какво казал и прочие.след няколко месеца си намират друг.че този случай с това ленче неизвестно с какво е известна е подобен само където него оставяте на мира.
9
5
 
17
 
! Отговори
Мераклия преди 9 години
"Да ме прощавате, ама колкото и да я плювате дамата... 90% от мъжете никога не биха я върнали, така че посмалете малко. Тя, че не е пример за жена не е, но си излъчва сескапил по един или друг начин"Га тъй. нищо и няма на момата. Всичките дупки са и на мястото, а съоръженията й женски са доста над средностатистическите. Яхам я и не мисля.
8
6
 
8
 
! Отговори
Хм преди 9 години
Айде,айде фетишисти били,тези които я харесват..И какво означава нормални момичета...170/55кг или..руси или брюнетки..аз пак съм 90% сигурен,че ако всеки от тези 90% мъже би имал възможност няма да има нищо против да се позабавлява с нея...Сега да си я вземе в къщи е друг въпрос...Може да има несходство във характерите :) :)
7
0
 
28
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
И с какво точно допринсе г-ца Кардашиян за този приз? С нищоправенето си? С тъпотията си? С какво, питам и отговор не искам...
6
0
 
16
 
! Отговори
Алеко К. преди 9 години
Разни хора - разни идеални. Предпочитания и вкусове всякакви, фетиши също...Има хора които предпочитат да спят с разплути дюмбели като тази "кукличка" има хора които предпочитат да спят с нормални момичета, има и хора които спят с моделки и такива хора разбира се които спят с к'вот намерят и не биха върнали и Горгона Медуза. Разбираме ви нищо не е фатално за всеки влак...Просто тази тук за 90% от нормалните мъже не е обект на желание, фетишиистите и всеядните за вас разбрахме, че я желаете!