Ким и Кание като армия на любовта

Знаменитата двойка участва в новата реклама на Balmain
Обновена: 2 яну 2015 21:04 | 2 яну 2015 18:49, Теодора Драгоева
12
Ким и Кание като армия на любовта
Снимка: Balmain

Ако съществува любов от пръв поглед, то със сигурност я изпитахме в момента, в който видяхме новата кампания на Balmain за пролет-лято 2015.

Армията на креативния директор на модната къща – Оливие Рустейн, зарежда с красота и образа на силната жена, в който влязоха моделите Адриана Лима, Джоан Смолс, Исабели Фонтана, Роузи Хънтингтън – Уайтли и Криста Кобер.
Изненадата е много голяма с втория проект на марката за сезона, но този път като част от мъжката колекция.
Кампанията представя не кого да е, а най-жадната за слава и признание в света на модата двойка – Кание Уест и Ким Кардашян.

Съпрузите демонстрират своята истинска любов и близост пред обектива на фотографа Марио Соренти, облечени от глава до пети в новите предложения на Balmain.

Модната къща е известна със своите екзотични вдъхновения, придържащи се към концепцията за многообразието на традициите и мултикултурните общества.

Армията, която всеки сезон Оливие Рустейн събира, се характеризира с подбор на най-известните модели в индустрията, които олицетворяват в себе си идеята за силата на човешкия дух.

Дръзките визии отразяват разнообразието при игра с кройките и детайлите, представени чрез смели цветни палитри и визуални измами с полупрозрачни елементи.

„За мъжката кампания исках да уловя момент на любов. Ким и Кание са модни икони и приятели. Чест е да участват в тази кампания на Balmain. Заедно, те представляват любов, красота и разнообразие – те са новата съвременност. Това е повече от кампания, това символизира нещо много повече от дрехи – честване на любов и приятелство. Това е ново послание за Balmain.“, сподели Оливие Рустейн.

Можете да разгледате всички кадри от кампанията в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Boko преди 9 години
Do Теодора ДрагоеваKak ne te e sram be Tolkova nisko li ste padnali che pishete za nai golemia Amerikanski *** deto stana izvestna s *** film.Ili za tebe tova e varxat?
5
6
 
2
 
! Отговори
я млък! преди 9 години
Най - яките и точка по въпроса,няма по - големи тренд мейкъри от тях , много стилни и двамата ,изглеждат страхотно!Злобните пръчки и пръчковци да не се обаждат!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква поредна разтърсваща новина, благодаря днес.бг!
3
7
 
4
 
! Отговори
Ценител преди 9 години
Браво!Много са красиви!Ким е супер!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялата минала година занимавахте целокупното гражданство със *** на някаква т.нар. звезда. Не Ви ли омръзна? Престанете вече! Има толкова неща, за които си струва да пишете, вместо това ни занимавате с простакеси. Сядам пред лаптопа да се информирам и ако мога да споделя мнение. Поне тази година оставете на заден план и наши и чужди, нарекли се "звезди", само защото са имали възможност да се чекнат и да показват грозотиите си.
1
0
 
7
 
! Отговори
Маркетинг преди 9 години
Нормално за тия двамата - Ким Кард не е постигнала нищо и си търси нова евтина реклама.А този (псевдо)-рапър с влечение към поп звучащи генгста-хитове от доста години не върви ,та и той в рекламата . Да вземе пример от 50цента - цяла империя създаде за 10 години.А този .... нищо ! Въпреки,че е от около 20 на сцена !