Spice Girls няма да се съберат на сватбата на Гери Халиуел

Гери готви бляскава церемония в двореца Кенсингтън
27 апр 2015 09:58, Петя Славова
5
Spice Girls няма да се съберат на сватбата на Гери Халиуел
Снимка: архив, Reuters

Култовата момичешка група Spice Girls, която през 2016 година ще чества 20-та си годишнина, няма да се събере отново за сватбата на Гери Халиуел, тъй като Мел Си и Виктория Бекъм не можели да присъстват на венчавката, съобщи Контактмюзик.

42-годишната Халиуел се надяваше да види всички от състава на сватбата й с Кристиан Хорнер, но това няма да стане. Виктория Бекъм ще е извън страната, а Мел Си вече се е съгласила да участва в телевизионното предаване "Азия търси таланти" на същата дата, пише БТА.

Не е ясно дали Ема Бънтън ще е в състояние да присъства. Мел Би обаче ще долети от Лос Анджелис, където живее сега.

Бившата певица от Spice Girls Гери Халиуел ще се омъжи за годеника си Кристиан Хорнер, шеф на отбора от Формула 1 "Ред Бул", в официалната резиденция на херцозите на Кембридж - двореца Кенсингтън в Лондон, съобщи по-рано този месец в. "Дейли експрес".

Източници от обкръжението на 42-годишната Халиуел разкриват, че тя вече е наела двореца за сватбата си с 41-годишния Хорнер през май. В Кенсингтън могат да се организират приеми, като цените за наем стартират от 14 500 лири. Гери Халиуел и Кристиан Хорнер оповестиха годежа си през ноември 2014 г. Двойката афишира връзката си публично през март същата година, припомня изданието.

"Гери иска да се почувства като принцеса на сватбата си, а приемът трябва да бъде възможно най-бляскав. Очаква се на празненството да присъстват около 300 гости", казва за в. "Сън" неназован източник от обкръжението на певицата. Все пак идеята "Спайс гърлс" да се съберат отново не е съвсем изключена. Съставът често обсъждал въпроса и може да го направи за 20-ата си годишнина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Кристиян Хорнер яко нагази в розите.