В имението на Брад и Анджелина в Санта Барбара

Това е холивудският дом на клана Джоли-Пит
29 май 2015 17:06, Теодора Драгоева
3
В имението на Брад и Анджелина в Санта Барбара
Бради и децата; Снимка; Splash News

Наскоро Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха в продажба къщата си в Ню Орлеанс, но напоследък прекарват доста време в модерното си имение си в Калифорния.

По принцип актьорската двойка е известна с това, че не се задържа дълго време на едно място, но тази година 8-членното семейство почти не е напускало Щатите, може би заради последната изтощителна операция на Анджелина (наскоро тя си махна яйчниците като превенция от рак).

За съжаление преди дни частният плаж на Джоли и Пит беше замърсен от голям разлив на нефт в океана.

Иначе Пит купи къщата през март месец 2005 г., малко след като обяви развода си с Дженифър Анистън. Тогава той се сдоби с имота на плажа в Малибу за сумата от 8,4 милиона щатски долара, като шест години по-късно я беше обявил за продажба за 13 милиона, но явно се е отказал да се разделя с нея.

Според слуховете той сам е проектирал интериора и вътрешния дизайн на дома, както и част от мебелите. Имението разполага с тенис корт, басейн, бамбуков паркет, лъчисто отопление и къща за гости.

Вижте снимки на красивата къща в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Холивудският дом, който е в Санта Барбара и за капак "...Тогава той се сдоби с имота на плажа в Малибу". Последно къщата в Холивуд ли е, в Санта Барбара ли е или в Малибу?
2
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Ако наистина не отглеждат "щастливи кокошки", които да им снасят пресни яйца и не използват поне част от тези площи, за да си произвеждат домати "Биволско сърце", значи тези двамата са много прости! :)
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Също като на пазарджишкия кмет.Сомо дето си нямат курник и парник с домати биволско сърце.