Бижута за над ?100 000 свиха от дома на Кабаиванска

Крадци тършували из дома на оперната прима в Модена
20 юли 2016 13:07,
8
Бижута за над ?100 000 свиха от дома на Кабаиванска
Снимка: архив Булфото

Ограбиха дома на оперната прима Райна Кабаиванска, съобщиха италианските медии. Ударът е бил на стойност между 100 000 и 200 000 евро.

Кабаиванска била за два дена извън Модена, където живее. Когато се върнала заварила дома си отворен. Крадците успели дори да отворят касата, в която певицата държала ценности и бижута и ограбили всичко.

Апашите обаче отмъкнали само и единствено бижутата, а оставили всичко друго - техника, аксесоари, сценични костюми. Някои от бижутата имат освен висока ювелирна и силно сантиментална стойност.

В дома на певицата пристигнали полиция и следователи. Крадците обаче ще бъдат трудно хванали, защото са ползвали маски и ръкавици и не са оставили отпечатъци. Не се знае все още и кога точно е извършен ударът, тъй като няма преки свидетели на престъплението. От полицията смятат, че крадците са имали точна представа в чий дом са тършували.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който трябва ти е взел!Цели банки с милиарди ограбиха,та на един апартамент ли ще му цепят басма?....Ако беше жив Вапцаров,щеше да напише:"Какво тук значи един апартамент с някакви си 100-200 хил. евро?"...Проблемът е друг- дойде му времето и другарят "КОЙ" вече иска да му върнат милионите от куфарчетата,а "кака се ожени", границата с братска Турция е затворена, бат Сали от Албания нещо оплете конците,синовете на Симеончо май "прекараха" юпитата- барабар със Сергейчо...Мъ-ъ-ъка,мъка!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
200 хилки евро във вид на бижута да къташ в дома си си е простотия до откат.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Imala e...
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо СОТ, аларми, застраховки няма ли при такива огромни ценности в дома й?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох,котьооо ..