Тара Рийд – уловена в плашещ външен вид

Тя е сред най-скандалните знаменитости в Холивуд
31 май 2017 22:08, Александър Попов
1
Тара Рийд – уловена в плашещ външен вид
Източник: Splash

Звездата от „Американски пай” Тара Рийд бе спипана от папараци пред холивудския клуб Beauty & Essex. 41-годишната актриса определено плаши с външния си вид.

Късата й черна рокля вади на показ тънките й ръце, а кожата й видимо е състарена. На паркинга, докато влиза в колата си тя изненада всички и с неприятен показ на долното си бельо.

През последната петилетка Тара се превърна в една от най-скандалните холивудски знаменитости. Тя се отдаде на алкохол и наркотици, което се отрази трагично на кариерата й. 

Освен на професионалния фронт, тя призна за катастрофи по отношение на пластични операции. Тя има успешна корекция на бюста, а също така си е правила и липосукция на корема. Втората операция обаче не била успешна и нанесла психически травми.

Рийд е една от звездите, които винаги е давана като лош пример за прекалено кльощава жена. Тя обаче винаги е отричала да има анорексия или друго хранително разстройство.

не е сред най-популярните цветове и е страхотно, че той има лоялни последователи. И то какви!

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Тара Рийд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
10
 
! Отговори
Flex преди 6 години
"...друго хранително разстройство.не е сред най-популярните цветове и е страхотно..."Някой е бил гладен при вида на тази кльощавата :)