И звездите плачат... Кои се разделиха през 2017?

Някои останаха приятели, но други...
Обновена: 30 дек 2017 19:15 | 30 дек 2017 19:13, Петя Славова
2
И звездите плачат... Кои се разделиха през 2017?
Снимка: Instagram

Любовта събра мнозина през 2017 г., но и раздели немалко хора. Някои от разводите минаха мирно и спокойно, но имаше и такива, които привлякоха вниманието с разкриване на семейни тайни и показване на неприятни черти у партньорите.

Фърги и Джош Дюамел

Красивата приказка свърши за Фърги и Джош след 8-годишен брачен живот. Звездите потвърдиха новината, като махнаха халките си. Все пак двамата се разделиха запазвайки приятелството помежду си.
„Ние се обичаме и уважаваме, но решихме да разделим пътищата си по-рано тази година. За да може семейството ни да се приспособи към ситуацията, решихме да запазим случващото се в тайна за известно време, преди да го обявим публично. Ние винаги сме били и ще бъдем обединени и ще се подкрепяме като семейство“, казаха в официалното съобщение звездите.

Новината дойде седмица, след като Фърги се присмя на слуховете, че е бременна с второ дете. Двамата се запознаха през 2004 г., след като Фърги и бандата ѝ се появиха на шоу на Джош в Лас Вегас. Годежът дойде през 2007, а през 2009 се венчаха в Малибу. През 2013 семейството се сдоби със син – Аксел.

Бен Стилър и Кристин Тейлър

Раздяла съпътства и живота на Бен Стилър и Кристин Тейлър, които се радваха на 18-годишен семеен живот. Двамата обявиха пред медиите новината в съвместно изявление.„С огромна любов и уважение един към друг след 18-те години, които прекарахме като двойка, решихме да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като всеотдайни родители и най-близки приятели. Молим медиите да уважат личното ни пространство през това време“.

Джанет Джексън и Уисам ал Мана

Джанет Джексън и милионерът Уисам ал Мана също сложиха край на съвместния си живот и то само три месеца след раждането на сина им. Това е трети развод за певицата, която по-късно сподели, че е била и малтретирана от съпруга си. Те сключиха брак през 2012 г. След раздялата Джанет свали драстично голяма част от теглото си.

Вижте кои звезди още се разделиха в Tialoto.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със "разбити сърца".