Миро: Чудо е, че съм жив, смъртта на Ласкин ме изплаши

Певецът спрял да пие преди година
Обновена: 4 фев 2020 10:01 | 4 фев 2020 07:48, Александър Попов
43
Миро: Чудо е, че съм жив, смъртта на Ласкин ме изплаши
Снимка: БГНЕС
Певецът Миро е в отбора на трезвениците вече повече от година. Той отказал алкохола заради смъртта на актьора Иван Ласкин. Казал "Край!" след няколкодневен запой, който определи като "вълчи".
 
"Смъртта на Иван Ласкин много ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм следващия. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях много, много, много пиян. И цяла нощ се молех, че ако тази нощ свърши, аз няма да пия повече. Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е починал. Затворих телефона, оставих го настрана и си казах: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота!", разказа по време на гостуването си в "Папараци" певецът.
 
По думите му той често прекалявал с алкохола и определи като чудо, че въобще е жив. 
 
След като отказал чашката, той качил килограми, но вече е възвърнал формата си. 
 
Той коментира и отношенията си с бившата си дуетна половинка от "Каризма". 
 
"Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре", заяви Миро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
! Отговори
orlin преди 4 години
Ако пиеш вечер с мезе, качваш риск от диабет. Алкохол на гладно , пък те прави малумен , че по малко глюкоза за мозъка.По добре само по празниците. Алкохола е за страхливите и тъпите.Никой не се е родил за да е пиян.
39
3
 
3
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Хахахахаха *** смешника, тоя 2 бири изпил и вече вика , че алкохолик е бил , много ме разсмя !
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 36. Какви роли за тая? Цял живот изкара на гърба на майка си, а след смъртта й се говор,и че й оставила достатъчно средства да скърби до края на безсмисления си живот.
37
1
 
13
 
! Отговори
Decision Points преди 4 години
тоя миро явно е бил истински зависим пияч като Джордж Буш Младши - и той така в книгата си пише как един ден жена му му показала в някаква ситуация колко много пие, и той все взел в ръце и спрял за един ден ... cold turkey дет се вика...сериозни хора, сериозна работа
36
0
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Към Мирчо : -Запомни чичковото оти никой не е изпил целото пиенье на свеата !Убаво е да се пиье,но лошо е да си алкохолна ***....
35
3
 
9
 
! Отговори
това е тежко преди 4 години
Хората преживяват по различен начин смъртта на близките си. За Миро това е стимул да се откаже от пиенето. Добре. Докато за дъщерята на Стоянка Мутафова е пълно отдаване на скръбта. И аз съм против! Мария Грубешлиева има какво да каже на хората и не трябва да се запира у дома си с вещите и снимката на майка си. Мария, искам да играеш роли в театъра, в телевизията, искам от теб изяви! Не умирай, Мария, заедно с майка си! Живей!
34
5
 
18
 
! Отговори
Бираджия преди 4 години
Пия бира без да спирам,в нея радост,аз намирам !Ако Ласкин беше пил само бира,черния му дроб, щеше да бъде здрав.
33
1
 
9
 
! Отговори
Max преди 4 години
Ей така се прави статия от нищо! Никаква мисловна нишка!
32
2
 
5
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Боли ме шнур за спиро. .!.
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да се натряскаш здраво в петъка, отколкото да пиеш всеки ден. Всичко е въпрос на воля. И аз преди гълтах по две на ден, но честно казано усетих как започва да затъпявам, да забравям. Затова си промених режима. Единствено в петъка, което е далеч по-приемливо.
30
8
 
5
 
! Отговори
Водкар преди 4 години
Пийте, няма страшно!
29
1
 
9
 
! Отговори
Айти-Ром преди 4 години
до "ееее страшна реклама"Да, известните в САЩ го ползват за реклама да се изкарват жертви и той изглежда подражава на тях. Евала, че е спрял все пак де, ако е вярно.
28
0
 
3
 
! Отговори
Айти-Ром преди 4 години
до Женени с децаАко четеш вестник ШОК то всички известни са такива. Да, всичко е възможно ама за да си сигурен трябва и ти да си такъв и да си правил нещо с него иначе са само клюки. Отделно те и обратните пият та не знам какво общо има с темата.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еееее страшна реклама, няма що. Орева всичко какъв герой е. И аз пиех много и спрях. Не го мисля за геройство, нито пък съм се хвалил пред приятелите ми.
26
3
 
10
 
! Отговори
Айти-Ром преди 4 години
Защо го лансира това сега 1 година след като е спрял... И мен ме стресна смъртта на Ласкин защото го познавах бегло и съм го виждал много пъти с жена му и детето да се разхождат, но не успях да спра. Сега пак се опитвам ама поне съм намалил драстично. ОТделно ми е странно как има такъв глас ако е пиел наистина много и редовно. аз след бутилка алкохол гърлото ми е толкова продрано на сутринта, че не мога да говоря па камо ли да пея толкова добре...
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пиячката е спрял, ама белото дали е спрял?
24
13
 
6
 
! Отговори
Женени с деца преди 4 години
Миро не беше ли лявоориентиран? За един приател:)
23
2
 
9
 
! Отговори
Кюляков преди 4 години
До 22 Никой не се интересува какво ядеш... Статията е за Миро, и аз се интетесувам само от неговата персона.
22
1
 
23
 
! Отговори
Pen преди 4 години
Преди време пак имаше статия за Миро ,че е отказал алкохола. По колко пъти в годината отказва алкохола този Миро ? :)))
21
0
 
10
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 23Еее голем си ! Бравооо