Реджеп стана победител в Hell’s Kitchen и грабна 100 000 лв.

На финала той надви Атанас
22 май 2020 08:35, Александър Попов
68
Реджеп стана победител в Hell’s Kitchen и грабна 100 000 лв.
Снимка: Нова тв
30-годишният готвач от Сърница Реджеп Бадев грабна голямата награда от 100 000 лв. в третия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. 
 
Заедно с Атанас сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. 
 
Претендентите за голямата награда се раздадоха в грандиозната финална битка. С помощта на миналогодишния победител в Hell’s Kitchen България - Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. 
 
Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демонстрираха и завидни стратегически умения. Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство. 
 
Наско заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира. На финала Реджеп успя да отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.
 
"Когото и да избера, няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е абсолютно непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп". 
 
С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Hell’s KitchenРеджеп Бадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 48 комплексара си ти как да с ивесел в тая държава хората трябва да са свити и тихи и нормални
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реджеп Бадев бил италианче,хахахаха,ми не е ами си е помаче момчето, иначе наперен и зализан баш като италиански мачо.Не бях за него,макар че оня Атанас беше сухар,симпатизирах на Галя.
38
1
 
7
 
! Отговори
до Бастуна преди 3 години
Глъм, това че е живял в Италия, не го прави със италиански корени!Нерде Сърница,нерде Милано!
37
5
 
6
 
! Отговори
. преди 3 години
Браво на Реджеп! Напълно заслужено!Аман вече от свити комплексари и тихи, подмолни и угодни победители и управляващи. Хората трябва да са открити, весели и със самочувствие.
36
15
 
5
 
! Отговори
Патладжан кебап преди 3 години
Тенденцията е ясна: последния мастър шеф - Радка пиратка, 2 капки вода - Фики, хелс кухнята - Реджеп. Защо все *** бе, кадърни българи не останаха ли? Или който плаща, той поръчва музиката?! Толкова ли я окъсаха тия продуценти, че си продават предаванията на ***?! Излагаш се, г-н продуцент!Спенс каза навремето:"РАЗБЕРИ!Природата на човек е такаваче и ти за пари ще продадеш и душата си дори!"
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано игри на волята да е по-интересно от миналата година и тоя път да спечели не най-якия физически а точно обратното например
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой кукловоди чакат да ги викнете лятото да се състезават ама миналата година бяхте викнали някви напомпани малоумнци а не обикновени хора адано тая година викнете обикновени хора
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая година ви очаква листото срещу огромните мъжаги в игри на волята адано
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Игри на волята и hellskitchen победителите си бяга най-добри дано тая година някой не толкова як мъжага да спечели игри на волята щото миналата само яги мъжаги бяхте взели
31
1
 
1
 
! Отговори
До чебурашка преди 3 години
Демек такива като теб
30
4
 
7
 
! Отговори
преди 3 години
Иначе да Реджеп си беше най-добър но не той а аз съм истинския Диабетик радвам се за него дано ме викнете на кастинга за игрите ако ме викнете ще се раздавам като него ама ме съмнява,че ще ме викнете и на кастинга
29
6
 
6
 
! Отговори
преди 3 години
Сценаристите на Тупарев взимат думи от анкетни карти на хора и карат Реджеп да чете все едно е той самия а това е друг човек който даже кандидатства за друго предаване е дано да го викнете щото той ще ви направи предаването щом Реджеп викнахте викнете и другия човек за другото предаване той е пич
28
6
 
6
 
! Отговори
ХАРЕСВА МИ КАК преди 3 години
Нова "телевизия" се ОПОЗОРИ два пъти за няколко дни
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа харесва реджепа ама както миналата година бяхте викнали сякви с връзки в игри на волята така тая година викнете сега обикновения но достоен човек ане разни атлети вулгарни *** или електротехници акробати мишкари а един обикновен човек който ще си остави душата и сърцето ама едвали ще го викнете
26
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПАРОДИЯ!!!
25
5
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Mister CroОбикновено по форумите 90% от коментаторите са комплексари и псевдо патриоти. Не им обръщай внимание.
24
4
 
18
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
До тези, които плюят Реджеп, понеже се казва Реджеп, искам да им кажа следното... Ако някой си Реджеп извърши престъпление, казвате "ей го на всички са такива", ако Реджеп спечели кулинарно предаване, или музикален формат, или олимпиада по математика, викате "****на*а му на този, той е Реджеп"..... занайте, че човек който мрази, себе си затрива! И затова тази държава и народ изчезват....да политиците са нещестници, не те идват от същия този озлобен в голямата си част народ!!!
23
9
 
10
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
До 25Много си страшен. Виртуалното пространство трепери. Този Ангелов, дето "се репчи", е световно признат кулинарен майстор. Теб извън 12-ия етаж на панелката някой познава ли? Не.
22
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледал съм два пъти отчасти това предаване откакто съществува в България и мога само едно да кажа- тоя брадясалия Ангелов ако ми се разкрещи така на 4 очи докато съм му подчинен във фирмата му, такъв ще му издрънча, че ще забрави за цял живот да се репчи на когото и да било. *** до откат!
21
11
 
8
 
! Отговори
Фикрет преди 3 години
Браво на Режеп. Тъй е рекъл сайбията и нащо момче е най силно. Трябваше обаче нещо от родната кухня да покаже- гюзлемета, кефтета с лой от коч, бели бъбреци от коч по Белишки или пък Калмари по Родопски. Гордеем се с нашите ястия и традиций