Камила Кабейо споделя за психичните си проблеми

Певицата се бори с обсесивно-компулсивно разстройство
31 май 2020 11:41, Иванка Гъркова
5
Камила Кабейо споделя за психичните си проблеми
Снимка: БГНЕС

Тя е на 23, но славата я застига много по-рано.  Подобно на много свои колеги, още като тийнейджърка започва да твори музика и се сблъсква с машината за звезди, която понякога може да е много жестока. Днес Камила Кабейо продължава да се изявява с микрофон в ръка, но признава, че има проблеми с психиката, част от които е получила заради стреса, на който е била подложена.

По повод световния месец за осведоменост за психичното здраве, изпълнителката написа своето послание към читателите на WSJ. Magazine. Пред изданието тя говори открито за обсесивно-компулсивното разстройство, което получава и всичко онова, през което преминава, за да може отново да стъпи на крака и пее пред публика.

Камила разказва, че много хора съдят за нея по постовете й в социалните мрежи, но животът й се различава доста от онова, което те виждат във Facebook и Instagram. По думите й, лъскавите й снимки са криели нейното тежко и понякога болезнено ежедневие.

"Ето защо нямам снимки от миналата година: аз, плачейки в колата, говорейки с майка ми колко съм тревожна и какви симптоми на обсесивно-компулсивно разстройство изпитвам", пише Кабейо.

Младата изпълнителка споделя още, че на моменти се чувствала доста отчаяна, но майка й била до нея и започнала да чете специализирана литература, за да й помогне.

Подобно на много хора, които страдат отпсихични заболявания, Кабейо разказва, че в началото се срамувала от диагнозата и не искала да споделя за нея. Притеснявала се най-вече от това, че е публична личност и нейните фенове могат да я помислят за луда.

"Не исках хората, които мислеха, че съм силна, способна и уверена - хората, които най-много вярват в мен, да разберат, че се чувствам слаба", обяснява Камила.

"Мъничкият глас в моята глава ми казваше, че ако съм честна за моето психично здраве и вътрешните ми битки, хората ще помислятнещо не е наред смен, че не съм  силна или не мога да се справя", продължава емоционалната изповед на певицата.

Камила Кабейо разкрива, че вече е приятелка с тревожността и споделя още подробности около проблемите си в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Хм... да не би пък наистина да има причина “звездите” от “шоу бизнеса” да злоупотребяват с тежка дрога, опияти, алкохол, пушене на какво ли не, и т.н. и да имат процентно огромен брой самоубийства в млада възраст... Хм, да не би пък да се окаже вярно, че собствениците на този бизнес са дърти извратеняци, педофили и чудовищни насилници, които изнасилват, правят сатанински ритуали и содомизират “звездите”, за да ги направят богати и известни? Хм...
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В мизерното ви сайтче само татуирани жени дето хващат някой п ал с пари ане слаб безработен , слаб работещ за минимална заплата , клошар отврат и тая е същата
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Гого

Колко си прав, но понякога и мотика не е нужна.
Седя си в парка и релаксирам. На близката пейка се настаняват двама възрастни. Нволно ставам свяидетел на дискусията им. Говорят си за отминалото татово време - за хляба, за сиренето, за бирата, за киселото мляко, за спокойния и безопасен живот. Лицата им греят от радост и щастие от спомена. Те дори не помислят да ползват услугите на психоаналитик и не знаят какво е обсесивно-компулсивно разстройство.
1
6
 
33
 
! Отговори
Гого преди 1 месец
Една мотика и 14 часа на полето. Гарантирам - лекува.