Орландо Блум е тъжен, кучето му почина

Ето какво каза актьорът за тъжния повод
Обновена: 22 юли 2020 15:10 | 22 юли 2020 15:09, Ивета Иванова
23
Орландо Блум е тъжен, кучето му почина
Снимка: БГНЕС

Орландо Блум потвърди, че кучето му е починало.

Миналата седмица актьорът обяви в социалните мрежи, че кучето му е изчезнало в Монтесито, Калифорния. Той помоли за подкрепа в търсенето на лабрадудела, който носи името Майти.
 
"Майти изчезна в Монтесито, Калифорния. Той е с чип и на верижката му има номер, на който да се обадите. Ако го заведете при местния ветеринарен лекар, подслон или местното полицейско управление, той може да бъде проследен и върнат при мен. Моля изпращайте само истинска информация. Моето сърце вече е разбито, не добавяйте сол към раната", написа Блум в Instagram.
 
Сега 43-годишният актьор разкри, че си е направил татуировка на гърдите с името на домашния си любимец. Кучето е било издирвано 7 дни.
 
"Майти е от другата страна сега. След 7 дни на търсене от изгрев до залез и в малките часове на нощта, на седмия ден, намерихме неговия нашийник... Тази седмица съм плакал повече, отколкото съм предполагал, че е възможно, което беше пречистващо и лековито...", каза Орландо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анти-либераст преди 3 години
Може да пратим на Орландо едно тричано куче, те живеят по-дълго.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага местя...2 пъти
18
0
 
3
 
! Отговори
Добрата новина преди 3 години
Тази седмица съм плакал повече, отколкото съм предполагал, че е възможно, което беше пречистващо и лековито...,каза Орландо.Айдее, и тоя го подкара като ТитиПапазов.Рев и сопооли.Добре е че има и нещо положително в новината.След като ревал цял ден и цяла нощ на Орландо му станало по-добре... мнооого по-добре.Пречистил се и се излекувал /от липсата на кучето, предполагам/ . Сега да трие сълзичките в ръкава и да купува ново куче.Винаги може да го загуби ако иска да се почувства пак пречистен...
17
2
 
3
 
! Отговори
777 преди 3 години
Ех бълхите му останаха сираци!
16
2
 
11
 
! Отговори
китайска поговорка преди 3 години
Всичко от кучето може да се изяде....... освен нашийника.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж беше изчезнало, пък сега умряло . Е как пък само нашийника са намерили?? къде е тялото?фЗначи може и да са го откраднали.Кучето,имам предвид
14
1
 
5
 
! Отговори
До Ристу от Мая преди 3 години
Да,казвам го, пет пари не давам за живота на ония 240+целия министерски съвет начело с вожда.Убедена съм,че чувствата са взаимни и те пет пари не дават за моя .
13
4
 
8
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
До Мая: Знаем ви вас, кyчкaрите, дето пет пари не давате за човешкия живот, само и само на вашата мacтия да и е добре.
12
0
 
2
 
! Отговори
Незнайко преди 3 години
Истината е, че на хората ще им се ражда дете, и ся кво ще правят и куче, и дете, и са бастисали кучето :D
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леголаст със леголастите!
10
8
 
12
 
! Отговори
Толераст преди 3 години
Лабрадарадунгела умрял. Голяма трагедия. Значи, всеки мъж с червило на Лореал и чантичка от Шанел , демек почитател на висшата мода и стил трябва да отрони поне една салза. Останалите дето са ви сухи очите.....вие... вие сте бездушни зверове.
9
2
 
11
 
! Отговори
Уханец У Софето преди 3 години
Прилепите Свършиха, замезваме с Кучета!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е Орландо живота е кратък яж пий и си носи новите дрехи да не ти ги носи друг
7
18
 
6
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Въобще не го съжалявам, червив е с пари.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такива новини вече е прекалено. На един мой приятел някой от съседите му отрови котката, няма ли 2-3 реда да се напише тук за това
5
3
 
24
 
! Отговори
Мая преди 3 години
Аз също имам куче Голдън ретривър,ако трябва да избирам между него и ония 240 +целия министерски съвет,не бих се поколебала нито за секунда в негова полза.
4
2
 
17
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Сега коткатами е бременна с 4 персийчета. Много исках да стане майка. Нищо че е просто една животинка. Надявам се да роди до ден два. Още е на 3 години. Не ми се мисли като умре. Повечето хора гледат на любимците си като на свои деца. И с право е така. Но домашните котки поне водят спокоен живот. Уличните ги газят коли и преследват глутници озверели песове.
3
2
 
13
 
! Отговори
Ооооо преди 3 години
Е ,те това е новина,какво ни занимавате с разни вируси,протести,малтретиране на деца,убийства,катастрофи,чекмеджета,наркотици,къщи за тъщи,асансьори,деца раждащи деца,хора източващи социалната ни система,ало измамници,битова престъпност,плажове,сараи,ремонти,***,*** и пр.Да поревем за лабрадудела.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не направим Орландо отново щастлив и да му пратим някое куче от многото бездомни в София и страната?Сега пък сериозно - не виждате ли, че т.н. американски звезди ги пере яко съчмата и че това са фалшиви идоли и хора без никакви ценности.
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да свалим наполовина знамената за тридневен траур.