Никол Кидман най-накрая проговори за Том Круз

Ето какво сподели тя за брака им
9 окт 2020 11:19, Ивета Иванова
11
Никол Кидман най-накрая проговори за Том Круз
Снимка: БГНЕС

Никол Кидман проговори за брака си с Том Круз за първи път от много време насам.

Двамата бяха женени 11 години - от 1990 г. до 2001 г. Тя сподели, че докато двамата се снимали във филма "Eyes Wide Shut" на Стенли Кубрик, който излиза през 1991 г., нещата между тях вървели прекрасно.
 
"Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме основно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, тъй като Стенли обичаше да хапва с нас понякога. Работихме с най-добрия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на живота си по време на снимките", обяснява тя пред списание "New York Times".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Кидман... преди 3 години
..най-накрая проговори и ... не каза нищо. Страхотна новина! Очакваме с нетърпение следващата ;)
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BC_%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%B7 - ето тук четете на статията на Том Круз, личен живот как стоят нещата около брака им. потвърждава се, че три дена (грешка моя, не бил 1 ден, а три дни) преди десетата година се развел с нея. Не гледайте само цифрите на годините, трябва да смятате и дните.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко кратка статия, а пълна с грешки. Първо бракът им не бе 11 години, а 10, имало специално клауза в брачният им договор, че ако изкарат 10 г. Никиол Кидман получава половината му пари и Том Круз се разделил с нея 1 д. преди да станат 10 г.Втората новина е, че филма Широко затворени очи всъщност е сниман 1999, а не през 1991 и е последният филм който Кидман и Кубрик снимат заедно и дори в него героите имат проблем в брака, като актьрите.Мислете малко като пишете.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам чувството, че си е напъхала нещо в скулите. ое не мога да определя какво точно обаче. Помагайте плс!
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е хубава, прилича на шнорхел.
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стара чанта с нови "дръжки";)
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проговорила, и какво проговорила - че са ходили на картинг.Както винаги гръмко заглавие и едно нищо в статията. Да има кликове.
4
2
 
7
 
! Отговори
ххх преди 3 години
Само не разбрах оня дребосък/иначе е готин де/, стигаше ли й до кръста, или не баш!?
3
0
 
19
 
! Отговори
О.Уайлд преди 3 години
"двамата се снимали във филма "Eyes Wide Shut" на Стенли Кубрик, който излиза през 1991 г."По мой спомен, филма излезе 1999, а не 1991, ама кой съм аз да оспорвам капацитета на ДНЕС.БГ...
2
0
 
26
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Тя има интересни неща да разкаже за смъртта на Стенли Кубрик, за изрязаните сцени от "Широко затворени очи", за това кой и защо го уби!..За интересната биография на баща й ( гранде масон в Австралия), за сциентологията на Том Круз. Коментар 1 е напълно прав- написали сте едни думички колкото да запълните екрана на лаптопите ни :) И, както винаги, не сте изневерили на навика си да продуцират безобразно много правописни грешки :)))
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо споделяне - поредната статия за запълване на екрана !