Адам Броуди смятал Лейтън Мийстър за зла

А после се оженил за нея
22 апр 2021 23:10, Ивета Иванова
9
Адам Броуди смятал Лейтън Мийстър за зла
Снимка: БГНЕС

 Адам Броуди преди смятал, че Лейтън Мийстър е лош човек, заради ролята, която тя изигра в тийн сериала "Клюкарката" - на Блеър Уолдорф.

Впоследствие, той осъзнава, че тя е най-силният човек, когото познава. Двамата са женени от 2014 г. Те се запознали преди повече от 10 години и Адам споделя, че тогава не знаел какъв човек е Лейтън, защото я свързвал само с ролята ѝ на коварен човек от хайлайфа.
 
"Аз бях в "Кварталът на богатите" и той свършваше, "Клюкарката" тъкмо започваше. Джош Шуорц продуцираше и двата сериала. Първият път, в който се срещнахме, целият актьорски състав хапваше в "Canter's" (в Лос Анджелис) и аз живеех в "Canter's" през 20-те си години. Излизах от там и той ни представи едни на други и после се натъкнах на нея 2 или 3 пъти в следващите няколко години.
 
После работихме заедно по филма "The Oranges". Тогава имах връзка. Така че ние основно се срещахме покрай общи приятели, свързани с работата. Не се събрахме, докато не мина година от създаването на филма, когато вече бях необвързан. Винаги съм бил много привлечен от Лейтън, тя е божествено същество. Но нямах идея дали тя е добър човек или не. И, всъщност, аз предполагах, че вероятно не е, в първите няколко години, не я познавах. Това беше само заради ролята в "Клюкарката"", обясни той в подкаста "Unqaulified".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гроздето кисело, а сиренето с пари
3
0
 
1
 
! Отговори
Яяяяя преди 3 години
Не, не! Прекалено много лична информация.Мария купи домати от Илия на пазара. Така трябва :-)
2
0
 
6
 
! Отговори
Джони преди 3 години
Мария Иванова купи домати днес от Илия Георгиев на пазара в Младост. Да си знаете.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ko? Ko?