"Фермата" 8 - два различна свята, ще има ли мост?

Ще свърже традициите и духа на миналото с модерния свят
14
"Фермата" 8 - два различна свята, ще има ли мост?
Снимка: bTV

Миналото и бъдещето ще си дадат среща в новия сезона на "Фермата". Той ще премине под мотото "Мостът на времето", ще събере познати участници и нови, интересни герои, и ще свърже традиционните ценности с модерния свят.

Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо.

Тази есен през портата на "Фермата" 8 ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще. Всички те ще се заселят край спокойните води и ще се опитат да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им - добре познатите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ - мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, модерни нови герои и визионери.
Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъз простотия ше е гледали някой? ей за тва не гледам телевизия!
4
1
 
4
 
! Отговори
Щом има режисьор.... преди 1 година
.....всичко е режисирано от а до я ! Няма чиста игра има игра по правила има измислени от режисьорите ситуации и скандали или любови ,нали трябва да има някаква интрига ,че да е интересно на аудиторията ! Имам и една забележка внимавайте със режещите инструменти особено със трионите отскача и става много страшно !
3
3
 
11
 
! Отговори
Dim Rose преди 1 година
След миналогодишния провал на предаването сега и фермата 8 ли ще има? Тия много се надценяват... То оная тъ,пня игри на волята има повече рейтинг, смятай?...
2
3
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Кой го е еня? Все едно съм гледал фермата 1 ?!?
1
2
 
8
 
! Отговори
Hellseher преди 1 година
След истинската промяна тези 2-мата фермери ще копат магистрала!