Дженифър Анистън: Внимавайте с кардиото!

Актрисата показа домашната си трениворка
Обновена: 10 юни 2023 21:48 | 10 юни 2023 21:47, Иванка Гъркова
9
Дженифър Анистън: Внимавайте с кардиото!
БГНЕС
Дженифър Анистън е на 54, но все още поддържа страхотна форма. Сигурно се чудите как на тези години една жена може да изглежда по този начин? Много просто – въпрос на гени, специален режим и мотивация. Наскоро актрисата засне нова фотосесия, на която много закръглени и неспортуващи жени биха поцъкали с език. Но трябва да ви кажем, че въпреки тяхното възмущение, тя може и да успее да накара някои да влязат във фитнеса, за да може един ден да се похвалят със същите секси извивки.
 
В интервю за InStyle звездата от сериала „Приятели“ признава, че в желанието си да спортува, се наранила. Става дума за нейния прочут инцидент през 2001-а, когато тя паднала на земята от изтощение.
 
Анистън казва още, че в един момент физическата активност на всяка цена повече вреди, отколкото да помага. И това научила самата тя, претоварвайки се в залата.
 
„Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, която е покрита с кинезиолента“, споделя Дженифър. И допълва, че основната цел на куклата е да ѝ покаже всяко едно нараняване, което е имала за последните 15 години.
 
Анистън разчита на домашни тренировки
 
Докато в началото звездата се пренавивала твърде много за упражненията във фитнеса, днес предпочита по-леки домашни тренировки. Сега тя си партнира с програмата Pvolve, чрез която поддържа тялото си вкъщи и има по-балансиран начин за това.
 

Нова среща: Дженифър Анистън вечеря с Джъстин Теру

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

„Приятелката ми, която не бях виждала от пандемията, напълно преобрази тялото си. То беше красиво, но тя също така каза, че енергията ѝ е такава, както никога досега“, разказа актрисата за програмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
участвайте в тотото другари играйте месечно по две заплати а после яжте чушки и домати !
4
0
 
3
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Демонстрира какви неприятни особи бяха древните зверове:)))друго няма...:)))
3
5
 
12
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 10 месеца
Това е най-пpocташкият поръчков сайт в България, пускащ анируска пропаганда с коментари на деградирали сopocoидни нapкомани. А относно тази пaткa, всичко е реклама, грим и пластични операции - тук сте събрани най-големите пpocтаци, а ако имахте малко повече акъл, можехте да видите как изглежда в реалност само като напишете в Гугъл "jennifer aniston no makeup" и погледнте снимките. Тъпaнари!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 1 - Дебелаците припадат доста. Като карах момичета за една мутра, винаги имахме йладка вода и хапчета за кръвно. Минеш ли 35 и си с есктра кила, вече става МНОГО ТЕЖКО
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде е Дейвид Гогонс, като ти трябва ... На 48 годони ония ден направи 7800 набирания и пробяга 240 ...МИЛИ - 390 km маратон