Венера в Козирог, какво предстои за зодиите?

Ето прогнозата
13 дек 2022 22:38, Ивета Иванова
5
Венера в Козирог, какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/Jovanmandic

Планетата на любовта и красотата Венера премина в знака на Козирог на 10-и декември и ще остане там до 2-и януари. Козирозите са познати със своята решителност и здрава усърдна, така че сега е време да работим върху връзките си, да оправим проблемите и да довършим започнатото. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "metro.co.uk".

Овен

На фокус излизат теми, свързани със семейството, дори възможността за имане на деца. Предстоят сериозни разговори за бъдещето с половинката. Може и Овните да трябва да подкрепят по-малки братя или сестри, да им помогнат. Или пък един от партньорите във връзката да се държи детински и другият да води нещата - трябва това да се промени.

Телец

Изкушения, разсейване, ситуации, в които се сблъскват умът и сърцето, конфликти (с външна намеса) - това предстои за Телците. Някой или нещо се намесва във връзката им и това създава безпокойство. Да решат това. Да си отговорят честно какво наистина искат и да действат.

Близнаци

Близнаците инвестираха много енергия и време във връзката си през тази година, донякъде получиха отплащане за това, донякъде - не. Време е да пристъпят назад, да се успокоят и да инвестират в себе си. Нека хората покажат кои наистина са и какво наистина мислят за тях. Така ще видят истинските им лица и как се отнасят с тях, когато Близнаците не им угаждат непрекъснато.

За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари