Сърбия в ЕС, но "изправена, а не на четири крака"

Премиерът Кощуница обясни своята визия за бъдещето на Сърбия
14 апр 2008 14:47,
7
Сърбия в ЕС, но "изправена, а не на четири крака"
Премиерът Кощуница. Снимка: jasatomic.org.yu

Лидерът на Демократическата партия на Сърбия и премиер на страната Воислав Кощуница заяви, че мястото на Сърбия е в ЕС.

Тя обаче не бива да влиза в Евросъюза "на четири крака, а изправена, както това направиха и останалите страни-членки".

"За да няма каквито и да са съмнения смятам, че мястото на Сърбия е в ЕС, но тя ще влезе в ЕС по нормалния начин, както и всяка друга страна", каза Кощуница.

Сръбският министър-председател обясни също защо се противопоставя на подписването на Споразумението за стабилизация и асоцииране с ЕС при сегашните обстоятелства.

Той подчерта, че преди подписването, трябва недвусмислено да бъде установено в какви граници ЕС вижда Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
PIFIЯ преди 15 години
5 Ти си болен мозак приател.Голям нещасник си и руски ***.Вземи си чети история или се гърмни да не те виждам тук.Сърбия има да дава още Войводина,Санджака,Бг.покраинини и тогава може да настоява за ЕС.Така че все още не са паднали на колене.Когато падат на колене тогава това е нормалниа начин,както и всяка друга страна.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Sarbi ! Ne davajte Kosovo na nikakva cena ! Ako go napravite , oshte shte vi vzemat . Otmastitelnostta na Zapada njama granici . Otmashtavat vi zashtoto ste edinstvenite slavjani zaedno s rusnacite , koito ne se predadohte . Osnovnata im mechta e da smajat i unijat Rusia .no znajat che posledstvijata za tjah shte sa sakrushitelni . Zatova si go izkarvat na vas . Ne se predavajte ! Tarjestvoto shte e na vashta strana , zashtoto pravdata e na vasha !
4
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
На Кощуница ще му кажа докъде се простира Сърбия,анклава Београд,без Воеводина и без Западните Покрайнини.Прав е 1,а 3,ако иска нека си стои нагъзен,може да му се случи случка.
3
0
 
0
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
Сърбия в ЕС, но "изправена, а България на четири крака и "нагъзена"
2
0
 
0
 
! Отговори
Vseki преди 16 години
да пишем, колкото и да ги плюем по-нагъзени от нас няма. Дори след бомбардировките и войната пътищата им са по-добри, горивата са по-евтини и по-качествени. Редовно пътувам през Сърбия и така е било винаги. Нека първо погледнем себе си.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Че тя Сърбия все нагъзена! Едно време когато беше Югославия се гъзеше на САЩ и те и плащаха в милиарди, сега когато НАТО ги бомбандира се гъзи на Русия, ама те се кефят пък не дават нищо :)))