Тройна комбина

Три разбиващи дръм енд бейс партита ще направят в близките месеци добре познатите ни H.M.S.U.
4 авг 2008 11:00,
Тройна комбина
През септември H.M.S.U. водят DJ Hype. Снимка: H.M.S.U.

Три разбиващи дръм енд бейс партита ще направят в близките месеци добре познатите ни Hard Music and Sounds United – H.M.S.U.

След партито на Spirit of Burgas с най-реномираното в световен мащаб дръм енд бейс трио – Pendulum, те ще забият здраво още два пъти.

На 29 и 30 август те ще са на традиционното събитие Underground United. За трета поредна година година феновете на техно и дръм енд бейс музиката ще могат да се срещнат в клуб Дюк в Борисовата градина и да обменят впечатления за любимите си стилове.

На 20 септември пък предстои третото издание на световноизвестната вечер The World Of Drumand Bass.

Специално за събитието в страната ще пристигне ветеранът на дръм енд бейс сцената, легендарният DJ Hype, който ще представи своята музика заедно с MC Daddy Earl.

В програмата на вечерта ще вземе участие и друг стар познайник - Mampi Swift, продуцент, чиито добре познати парчета се въртят в музикалния ефир от 1996-та насам.

Не на последно място следва да се спомене и участието на резидента и един от любимците на българската публика – DJ SS, този път в back2back формация, заедно с нашумелия британски продуцент Influx UK и вокалите на галантната МС Tali.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание