ЕНП твърдо за обединението на СДС и ДСБ

"Десните в България имат опит и експертиза, за да изградят добра управленска програма", смята социологът Антоний Гълъбов
18 мар 2009 15:12, Красимир Ангелов
18
ЕНП твърдо за обединението на СДС и ДСБ
Снимка: Булфото

“Обединението между СДС и ДСБ открива възможността за дясноцентристка управленска коалиция, начело с ГЕРБ”, обяви ръководителят на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София Андреас фон Белов.

По думите му Европейската народна партия (ЕНП) одобрява сключеното между двете десни партии коалиционно споразумение.

Очаква се до края на деня от ръководството на ЕНП да изпрати и писмено одобрението си за коалицията.

“Десните партии в България имат опит и експертиза, за да изградят добра управленска програма”, обяви социологът Антоний Гълъбов.

Според него коалиция СДС-ДСБ не е начало на сливане в общ политически субект.

“Има паника в обществото и сред управляващите”, констатира Гълъбов и добави, че управляващата коалиция не споделя демократичните ценности на Европа и затова е нужно ново евроатлантическо управление.

Поради тази причина десните са изправени пред две предизвикателства – да върнат избирателите и да осигурят качествено управление на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
lektor преди 15 години
Голяма идилия написа 16.Сега искам да те питам защо в Кипър няма една джамия и там няма и начин в гръцката част да се развяват знамена на ТУРЦИ реч да се чува и ред такива.Нали кипър е в евросаъза пак някак не е забравила кланетата още от 70 години.С тая твоя наивно елементарна пропаганда ставаш смешен...виждам даже вече как ком6ията ти оправя жена ти..защото някак го уважаваш и несмееш да му казваш НЕ и да не влиза в вас и да оправя жена ти.
16
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Mili Petko,GERB e evropeiska partiq, mohe bi edninstvenata v bg. Partiq sas silno prisastvie na mladi i inteligentni hora. Hora, koito vizhdat mqsto v Evropa i na edna Turtziq, pokrila iiskvaniqta na EU za choveshki prava, ikonomika etc. EU nqma da prosashtestvuva, ako zatvori vratite si za Turtziq. Moeto mnenie e che pravi chest na GERB da lobira za priemaneto na Turtziq v Evroparlamenta, ako tova e vazmozhno. I oshte - pouchi se ot otnosheniqta mezhdu France i Germany. Ne mozhe da vlachim istoriq i da iskame dobrosasedski otnosheniq. Istoriqta ne trqbva da se zabravq razbira se.
15
1
 
3
 
! Отговори
Петко преди 15 години
Очаква се до края на деня от ръководството на ЕНП да изпрати и писмено одобрението си за коалицията ! Кои сте вие бе да давате одобрение за мнението на Българския народ как ще си даде Гласа на изборите ? Партия ГЕРБ иска да вкара Турция в Европарламената , тези които са ни клали 500 години и вие си давате разрешението за такива фашиски организации ?Кви сте вие бе *** че да ни давате тон в Живота ? А елате да ми направите една с в и р к а бе фашисти смотани !
14
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 15 години
zna4i e mnogo T.A.P
13
1
 
3
 
! Отговори
analizator преди 15 години
Mnogo si fantazira6 :)Realnosta e edna 4e dsb-sds 6te vzemat mejdu 3-5 procenta..posle boiko 6te im se izplue v mucunite za6toto te sa jalki sme6ni i naroda ne gi pripoznava a Boiko nqma na4in da se dviji s autsaideri...i 6te se koalira s ATAKA.Tova e realnosta i koito ne q vijda zna4i e mnogo .
12
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
krivo razbranata demokraciq na bg .obarka narodeca ve politici.koito i da doide pak 6te krade
11
1
 
3
 
! Отговори
ДаAMAнали преди 15 години
Да, да, точно Ликвидационния Съвет на СеДеСе ми рекламирайте. точно за него НЕ гласувам.
10
1
 
3
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Другарю Василев ,ако ДСБ + СДС вкара 14 депутата ,а ГЕРБ - 68 /както твърдите вие /,следва за другите три партии - БСП ,ДПС ,АТАКА да останат 158 депутата....Но при одобрение на цялото правителство от 15-18 % - мисията е невъзможна,та ако обичате потърсете други верни данни за реалната политическа обстановка.Докато ги търсите аз ще ви "зарадвам" с проучванията на Market links & Alfa research :ДСБ + СДС за момента е между 10 -13 %.Убедете се сами !Излезте от тая будна кома !
9
1
 
3
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Защото АТАКА не им отърва, отърват им мижитурки и комисионери жадни за още аванта като СДС/ДСБ.
8
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ЗАЩО В МЕДИИТЕ НЕ СЕ ПУБЛИКУВА ИНТЕРВЮТА С ВОЛЕН СИДЕРОВ, КАКТО СЕ ПРАВИ С ОСТАНАЛИТЕ? "Волен Сидеров: АТАКА иска 5% ДДС за българските стоки и 100% мито за чуждите"
7
1
 
3
 
! Отговори
демократ преди 15 години
На мен лично ми се чини, че по-лоши и по-дискредитирани управници от тия не можем да си изберем, дори и да се понапънем.Сигурен съм в успеха на обединената опозиция и се радвам,че този път ще успеем да им разкажем играта на комунистическите некадърници,заели и осквернили важните постове в управлението на България...
6
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ТОВА Е ИСТИНАТА,А ЧЕНГЕТАТА ДА СИ ГЛЕДАТ БКП(БСП)ДС.
5
1
 
3
 
! Отговори
112 преди 15 години
Бордът на изпълнителните директори на МВФ даде висока оценка на българското правителство за водените благоразумни политики през последните години, съобщиха от Министерството на финансите.Според доклада през 2008 г. икономиката на България е продължила да се развива добре, подкрепена от силен ръст на БВП, голямо превишение на приходите над разходите и стабилен, добре капитализиран и печеливш финансов сектор.
4
1
 
3
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
"Има паника..." каза А. Гълъбов, политолог. Леле, такава паника има, чак ми е смешно. ***, по-***, най-***, А. Гълъбов. Сега като се напънат десните слуги и като вкарат 14 депутати, а ГЕРБ с техния вож и учител вкарат около 68 и ще ги видя накъде ще въртят . Ами към НДСВ и ДПС естествено няма накъде другаде. И тогава ще кажат - четворно, петорна, деветорна коалиция е най-изгодна за България само е само да не е БСП и да сме ние с осраните седесарски . И като ни затресе една кражба като за световно - спомен от работническо-мениджърските на Костов и Софиянски. Гълтай наивности *** народе, гълтай
3
1
 
3
 
! Отговори
ехо преди 15 години
за гласуването призива е точен и правдив .нека всеки имащ право на глас да гласува .само този който е гласувал има право да недоволства от управлението .за това 6.а сега да си минем на темата от горенаписаното .незнам какво е това обединение .допреди няколко месеца ще се избият помеждуси горките а сега се целуват това ако е нормално поведение на политици или тук важи приказката че политиката е . сега с какви очи ще застанат пред народа и то за европарламент именно при тази международна криза .защо първо не кажък кой я докара тази световна криза и от къде тръгна и при какви управления .измислиха кризата и я управляват а сега се събират в някякви си острови да разпределят пая за след кризата но има едно но-идват евроизбори и европа няма да е същата като сега .нека за това да си помислят уж обединилите се десни сили .има много по достоини и честни демократи от тези.
2
1
 
3
 
! Отговори
bulgarin v USA преди 15 години
PODARZAM # 1 - DA SE SAZDADE DVIZENIE " G L A S U V A I " /po sobstvena precenka - gabite sa otrovni prez letoto ...??? /
1
1
 
3
 
! Отговори
ПОМОГНЕТЕ! преди 15 години
Предлагам всички блогъри да поведат кампания, която да накара все повече хора да се замислят и осъзнаят, че ако наистина искаш нещо добро за държавата, то ТРЯБВА да се гласува! Гласувайте бе хора.. стига сте стояли пред компютрите и сте си чесали пръстите на клавиатурата. Нека на идващите избори избирателната активност да се повиши! Вярвайте, че ниската избирателна активност е добре дошла за управляващите.. колкото по-ниска.. толкова по-добре е това за тях т.е. разбират, че могат да си правят циркове в държавата, защото на народа не му пука за нея. Чрез гласуване хората показват, че се интересуват от бъдещето на държавата си.. от своето бъдеще. Не казвам гласувайте за еди коя си партия.. просто казвам ГЛАСУВАЙТЕ без значение за кого. Важно е! Не ви ли писна тази подигравка от страна на политиците с нас?! ===Нека всички блогъри, уеб разработчици и всички останали хора да .. да помогнат за тази кампания. Било то чрез създаване на сайтове или по някакъв друг начин да убедят колеги и приятели да гласуват, защото има значение !ПС: Обединението прави силата, нали !?