Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!

Президентът на Турция говори за напредъка на страната си
8 авг 2017 19:37, Петя Славова
90
Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!
Снимка: БТА

Управляващата „Партия на справедливостта и развитието“ („АК“) не господства над турската нация, а й служи, заяви президентът Ердоган, предава Anadolu Agency.

На обществено мероприятие в Трабзон, Ердоган заяви, че партията му е помогнала за напредъка на Турция, през 15-годишното си управление.

"Ние сме тук, за да бъдем слуги, а не господари на турската нация", каза президентът на Турция.
"Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета", каза Ердоган, цитиран от "Фокус".

"Когато взехме властта, брутния продукт на глава от населението в Турция бе 3,400 долара, а оттогава се е повишил. Днес брутния продукт на глава от населението е достигнал 11 хиляди долара", подчерта турският президент.

Президентът на Турция разкритикува лидера на опозицията Кемал Кълъчдароглу, който неотдавна заяви пред германски медии, че страната му не е безопасно място за германски граждани, както и всички други чужденци.

Относно отношенията с Берлин, Ердоган каза, че "Германия ще разбере вината си, но ще е твърде късно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: германияТурцияердоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луд умора нема, само се поти та и Реджеп така.Аз се радвам че си го избраха,това е края на Турция като цялост.Разпокъсването и е неизбежно.
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но сте прави. Българите не стават за нищо. След турско е имало 300-400 хиоляди. Не са ги изтикали, не са ги избили ... оставили са ги. Няма логика, в действията ни. Никой друг народ, нямаше да остави злите поробители, да се шлаят, наляво надясно
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
62 - Ще кажеш стоп, но когато завалят бомбите, ще си заминете. Ако ще и всичко да изгори поркай вас, ещ си струва. Вие сте най-голямото зло, съществувало на тази планета. Самото ви съществуване е обида за всяка една европейска и християнка нация.
69
0
 
10
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Да-ааа: когато немските турци станат 40 милиона наместо сегашните четири,ще е вече прекалено късно. В това се състои и грешката на Германия- че търпи на своя територия милионите неинтегрируеми изчадия,дошли за да я ислямизират.
68
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел е най-великият лидер на немския народ от Хитлер насам! Аллах да я дари с дълъг живот и крепко здраве!
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПиша за история,за минало.Отвори си Тубата и виж,руснаците им изпращат оръжие и благодарение на това си спасяват държавата(Турция) или си мислиш,че с въш-ки са воювали?---------------------------и турците, за да им се отблагодарят, по време на чеченския конфликт в турция лекуваха и доставяха оръжие не чеченските терористи...
66
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоан е най-великият лидер на турския народ от Сюлейман Великолепния насам! Аллах да го дари с дълъг живот и крепко здраве!
65
5
 
21
 
! Отговори
hhh преди 6 години
Ердоган ага гробът няма джобове...а и ти колкото и да се пънеш Ататюрк не можеш да го задминеш....като ти гледам торбичките под очите оная с косата скоро ще те прибере....За разлика от Ататюрк който обедини Турция, ти ще я разпокъсаш....рано или късно част от Турция ще стане част от Кюрдистан благодарение на теб.
64
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До до до 68Може сега да са икономически добре,но в миналото Турция е била изключително бедна,мизерна,изостанала държава,прочети турските автори,написали са прекрасни разкази и романи от това време,истинска литература.А не сапунени,напурени сериали.
63
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако Българите се бяха намесили,сега в Европейската част нямаше да има ту..."Оти се въздържахте 500 години? А знаеш ли факта...Когато Ататюрк изпраща войници в българия (поради една пакост) и веднага тя тегли телеграф на Ататюрк и викат Ама какво стана Господине, турската армия защо навлезе в българия...и Ататюрк им отговаря...ооо така ли объркали са явно пътя..сега им казвам да се отръбнат...това имате ли го в архивите или го крият!?
62
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 68Пиша за история,за минало.Отвори си Тубата и виж,руснаците им изпращат оръжие и благодарение на това си спасяват държавата(Турция) или си мислиш,че с въш-ки са воювали?По-късно,като са имали нужда от заем,са се обръщали за помощ към Бай Тошо,ама тези неща от историята не ви ги казват.
61
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Познавам достатъчно руснаци, за да знам, че ви считат за смъртен враг и ви мразят, повече отколкото и българите ви мразят. "Тези руснаци, които са ти го казали почиват при вас...а голямата тълпа при нас...Турците на никой не се доверяват и надяват!Докато Вие една част на америка се клани, други на ес, такива като теб пък на русия.Турция има топки да каже стоп когато трябва...Вие?
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНезнам дали се обичат или мразят с руснаците,но в България не се споменава един малко известен факт.А той е,че когато всички държави са били срещу османците/Турция и са искали да бъде унищожена; точно руснаците им изпращат оръжие за да запазят държавата им, а България(която тогава е била доста развита държава) се въздържа от действия спрямо изтощената,изостанала и отблъсната Турция и така се запазва държавата им.Ако Българите се бяха намесили,сега в Европейската част нямаше да има ту
59
3
 
4
 
! Отговори
DNS преди 6 години
До Harunхахаха верно ли бе харунчо? ае пий си хапчетата и си лягай.. Най-лесно е, да се плюе..
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам достатъчно руснаци, за да знам, че ви считат за смъртен враг и ви мразят, повече отколкото и българите ви мразят. Сега ви станаха първи приятели ? И що така ? Те не признават, неправослвани нации. Ама вас ви обичат ? Бавно ви отдръпват от всички останали, за да могат да ви контролират. Един път, набарат ли ви, забрави за ЕС, забрави за коалиции с Китай, НАТО и прочие. Това ми го казват руснаци. а тях сте ... Следвъщата стъпка след Крим. Не казвам, че е добре, казвам как е.
57
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета:)))))))))))))
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И аз това казвам. Турската демокрация си е за турците, както и турската ви икономика и филмови сериали. Живейте си в Турция както искате, но отделно от нас, зашото сте нещо друго. "Трябва да протестирате яко тогава пред парламента...ето ти и още един повод за протест...Да се спрат турските сериали:-) :-) :-) :-)
55
10
 
8
 
! Отговори
smej преди 6 години
И аз това казвам. Турската демокрация си е за турците, както и турската ви икономика и филмови сериали. Живейте си в Турция както искате, но отделно от нас, зашото сте нещо друго. Живял съм при комунизъм и му знам привидните успехи. Ердоган строи ислямски комунизъм и не искам да чувам нищо за него. Нямаме обща култура. Той си харесва анадолските ходжи, а аз Шекспир и Кафка. Всеки да си стои в гьола. не разбирам като е толкова хубава Турция, защо се занимавате, че и живеете в България.
54
3
 
6
 
! Отговори
До smej преди 6 години
Излезте русофилите пред парламента и изкайте референдум за излизане от ес!!! Аре де...протестирате из границата предизборно...протестирайте пред парламента де...И Путин да ви оправи икономиката! :-) Както в комунизма!!! Много се бяхте развили ъъъъъ:-) братята ще ви спасят както ви спасиха от Османско Владичество, интересното е защо чакаха 500 години братя ви :-)
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кого лъжеш, *** смешен. Турската опозиция разкри далаверите и показа как стана измамата. Достойни, европейски турци, а не ислямски комунисти като вас."Каквото ти показаха бе ***...Я кажи с точност! Казаха ли ти, че този провокатор е стар кмет от опозицията!!! Мен ще ме снимат аз ще си печатам, да повярвахме...аре оправи си демокрацията трафикацията!!! Смешници...изчезвате...застрашени индивиди от изчезване сте! Пропиляхте си държавата и ся слугувате на тоя и оня мишоци!