Максим Стависки причини тежка катастрофа, един човек загина

Инцидентът е станал на пътя Приморско-Бургас; 24-годишен мъж загина, трима са в болница, Максим е напълно цял и здрав
6 авг 2007 08:39,
291
Максим Стависки причини тежка катастрофа, един човек загина
Максим е оцелял в катастрофата. Снимка: Булфото

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е причинил тежка катастрофа снощи по пътя Приморско-Бургас, на десен завой в близост до река Ропотамо, съобщиха от КАТ.

В инцидента е загинал един човек.

Инцидентът стана в 19.45 ч. снощи на десен завой в района на река Ропотамо.

Стависки е бил сам и управлявал джипа си Хамър. Той не е пострадал сериозно и не се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ.

Проверка с дрегер е установила наличие от 1,2 промила алкохол в кръвта на Стависки. Днес се очакват резултатите от кръвната проба.

В катастрофата са участвали и две леки коли - Ауди и Хонда Сивик. Шофьорът на хондата Петър Петров, на 24 години от Сливен, и спътницата му бяха откарани в бургаската болница, където мъжът по-късно почина, а момичето е в кома.

Към момента се знае, че името й е Михаела. Тя е пътувала на предната дясна седалка, до шофьора.

На задната седалка в колата е бил брат му - Валентин, на 17 години, и негова приятелка - тя е с гръбначно-мозъчна травма, а Валентин има множество наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Моите съболезнования към близките на починалото момче и от все сърце желая тежко пострадалото момиче от катастрофата да се възстанови.А на всички участници в този форум бих искала да кажа че е ужасно грозно да злорадстваме , да се нахвърляме с обиди към някого когото не познаваме добре като човек но знаем за него защото е известна личност , да съдим .., да опрекваме и т.н.- случилото се е факт и не може да се върне назад ,трагедията е голяма за всички засегнати.Полза ли е това" да има виновен , да има наказание"?. Не е ли по важно да няма такива инциденти ? Единственото нещо което би могло да се направи от всички нас е да станем найстина отговорни и разумни хора във всяка една ситуация.Това зависи единствено от нас.
210
8
 
32
 
! Отговори
някой преди 16 години
Ако е виновен за катастрофата, а той е. Закона трябва да е един за всички. Защо е виновен ще питат някои? Защото не е спазил закона , че автомобил не се управлява при употреба на алкохол и никакви странични фактори като мокър път, лоша настилка и пр. не го оправдават. Това всички го знаем. За това трябва да го отнесе, както и всички останали които го правят. Да ама не щото сме в България и пича сигорно ще го оправдаят. Ще има "лоша настилка, климатични условия, бил хремав, не бил ***, имал кофти ден и ред простотии.
209
8
 
32
 
! Отговори
Backo преди 16 години
Максиме, трагедята акo има закoн ще ти oбърне резбата а ти oт Максим Стависки ще станеш Максималнo Свински.Кара ли се кoпеле в такъв танк вързал кънките с вoдка и *** прoизвoлните прoграми oт кoитo зачерни семеиствo и разруши другo. а? За тoва изпълнение единственнo 10-ка да ти дигне съдята. Дест гoдини затвoр със задължителни и вoлни прoграми oт вътрешня кoлектив.Максиме, трагедята акo има закoн ще ти oбърне резбата а ти oт Максим Стависки ще станеш Максималнo Свински.Кара ли се кoпеле в такъв танк вързал кънките с вoдка и *** прoизвoлните прoграми oт кoитo зачерни семеиствo и разруши другo. а? За тoва изпълнение единственнo 10-ка да ти дигне съдята. Дест гoдини затвoр със задължителни и вoлни прoграми oт вътрешня кoлектив.БАСТА баста и баста с прoтежетата в Българя, ОК!!!!!!!
208
8
 
32
 
! Отговори
hendrix преди 16 години
Bravo be zvezdata, taka li dava6 primer na fenovete?! Samo da ti kaja, 4e tova koeto stori na semejstvata nikoga nqma da te ostavi da spi6 spokojno, i se radvam, za6toto takiva kato tebe ne zasluzavat spokoen sum do kraq na jivota si, zatova napravi si usluga i si izleji prisadata pone i savestta da ne te grize!
207
8
 
32
 
! Отговори
Zdravko преди 16 години
Това е самочувствието на човек, спрян наколко дни по-рано от КАТ за нарушение и пуснат само с предупреждение (понеже е известен и има голям джип), а по-късно си кара леко пийнал и с усещането, че с голямата си кола на него нище не може да се случи убива човек и друг е в кома.Ако и на него му се размине с "условна" , пияните убийци по пътищата ще ни "срещат" все по-често...
206
8
 
32
 
! Отговори
Backo преди 16 години
Максим върза кънките насред лятoтo. За техническoтo и худoжественнoтo изпълненя на вoлната му прoграма изваяни при висoка скoрoст ние катo публика с трепет се надяваме че съдиите катo за истински шампиoн ще му дигната десетката. Десет гoдини затвoр за убииствo на един чoвек и раняване на други хoра при уравленя на мoтoрнo превoзнo средствo пoд вляня на алкoхoл. БАСТА баста и баста с прoтежетата в Българя, ОК!!!!!!!
205
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
dojivoten zatvor za tozi maksim!Mnogo jalko za Petar,leka mu prast:(((beshe mn hubav chovek:(((((
204
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Вярно е понякога не можеш да предвидиш и без да си виновен допускаш фатални грешки - човешката природа е несъвършенна. Стискам палци на пострадалото семейство и Стависки да преодолеят този тежък период в живота им!
203
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Това което се случи със Стависки може да се случи на всеки шофьор.Така че не е нужно да злорадстваме.Масим е бил с алкохол 1.10,но това е нищо,явно хлъзгавия път е причина да промини траекторията на колата..След жеги и порои винаги има хлъзгав път.
202
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Дано всичко да е наред и Ставииски да не отнесе някоя жестока присъда да обърка живота му.На всеки може да се случи с тези пътища в България, а и хлязгавия път са указали влияние.
201
8
 
32
 
! Отговори
Petrova преди 16 години
Не го съдете толкова жестоко,явно не Ви се налага да шофирате постоянно и давате такива оценки. Положението по пътищата наистина е ужасно.А и шофиорите сме доста нахалакани, не се знае каква е била точно ситуацията.
200
8
 
32
 
! Отговори
Весела преди 16 години
Дано случеят не навреди на кариерара му, толкова талантливо момче е Стависки.
199
8
 
32
 
! Отговори
siqna преди 16 години
Подкрепяме те Стависки дано всичко мине и да се забрави случея по скоро, това е голям кошар и стрес за момчето, но грешки се случват,ДАНО ВЕЧЕ СА ПО МАЛКО И ДА СМЕ ПО ПРЕДПАЗЛИВИ И ОТГОВОРНИ шофиори за да не се случват такива инциденти.
198
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Ne e 4udno za6to tozi svjat si otiva, 4udno e za6to o6te sy6testvuva..
197
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Трябва да се молим всеки ден за дравето на нашите близки!
196
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Молете се момичето да оцелее...
195
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Много е трудно да простиш, особено за семейството- Максим получи прекалено горчив урок. По пътищата всеки ден стават страшни неща..Максим Стависки успя да зарадва всички нас, като българи, а ето че сега всички са ужасно разочаровани. Не искам да обвинявам никого, но е крайно време да разберем, че никой не е недосегаем! Слаб шофьор и прекрасен фигурист! Дано и семейството на побиналото момче и Максим намерят достъатъчно сили в себе си да преминат през таози ад!
194
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Аз пък го оправдавам.
193
8
 
32
 
! Отговори
Martu преди 16 години
не искам да оправдавам максим. Наистина пил е. Предполагам че и катастрофата е причинил. Болката от това да загубиш близък човек наистина е непоносима. Обаче това се случва по пътищата всеки ден - шофьори умират, често не по тяхна вина. Обаче точно защото е световен шампион медиите толкова много го раздуха. Съсипаха му живота още преди процеса *** ...Ако беше някой си Пешо еди кой си, щеше само да се спомене по весници, телевизии и т.н. И пак на въпросния пешо щеше да му се размине. А сега максим просто няма да каде да бяга. Превърна се в изкупителна жертва на българското правосъдие заради медиите. Отново казвам не опрадвавам максим, но просто такъв е живота.
192
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
А можеше на мястото на Максим и да си ти, 191.