13-годишно копира екстремно шоу, обеси се неволно в Козлодуй

Момчето се вързало с метално въже за катерушка, целта била да се освободи от препятствието, но...
24 мар 2009 13:00,
97
13-годишно копира екстремно шоу, обеси се неволно в Козлодуй
Снимка: БГНЕС

13-годишно момче се е обесило неволно в Козлодуй.

От МВР съобщиха, че до нелепия инцидент се стигнало, след като детето копирало игра, наподобяваща екстремно шоу, излъчвано по една от националните телевизии.

Снощи полицаите намерили тялото на момчето завързано с метално въже на катерушка.

Сигналът за ужасяващата гледка е подаден от възрастна жена, която чула детски викове.

Разследващите са установили, че на площадката 13-годишното момче било със свои приятели.

Децата имитирали игра, с която се преодоляват етапи с различна степен на трудност, свързана с физически натоварвания.

Момчето само се вързало с метално въже от велосипед за катерушката, а целта било да се освободи от препятствието, но не успяло.

Децата, играещи с него, разбрали, че става нещо нередно с приятеля им.

Една част от тях се уплашили и избягали, а други се опитали да потърсят помощ, но когато възрастните се отзовали вече било късно за момчето.

От МВР допълват, че аутопсия на тялото на детето ще установява дали то е можело да бъде спасено или смъртта е настъпила веднага.

По случая е образувано дознание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Я ги огледайте хубаво тези катерушки,ръждясало желязо ....опастно.Детето е отишло да играе няма на ,какво среща едно ръждиво студено неприветливо стърчащо желязо и решава да го използва по някакв начин облъчено от телевизионната помия представена за нещо готино и а то първобитно и примитивно отразител на обществото в,което живее.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
идва ми да ревна от смех---тези са селяците--направил си е харакири
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не оплюва родителите. Въпросът се състои в това, че в такива случаи всички се оправдават с телевизионните програми. Родителят е този който позволява или не нещо да се гледа, той определя правилата, той избира кое полезно или не за детето му. Той е пряко отговорен дали е подготвил детето си адекватно за света или в старанието си да му угажда му създава илюзорно безопасен свят, в който детето фантазира и смята, че всичко е възможно.Преди години имаше дете, което скочи от много висок етаж на сграда, защото смяташе, че е като Батман...Ето за това говоря. С децата трябва да се разговаря за нещата от живота по човешки начин и да им се обяснява. И да не избягват. Децата, лишени от внимание се капсулират в себе си и живеят във измислен свят, за който родителите често не подозират.
53
0
 
0
 
! Отговори
BBB преди 15 години
Е СЕГА КАТО ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА,СИГУРНО СТАВАМЕ ПО-УМНИ АМА НЕЕЕЕ,ТЬПА РАБОТА,6TE SI PI6EM KOI KAKTO SI ISKA,ZATOVA SE NARI4A SVOBODA.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всичко е божа работа. Мъката по света няма край. Вчера се запознах с един възрастен мъж на около 60 години- незрящ. Питах го дали има деца, каза ми че преди 15 години в автомобилна катастрофа са загинали двамата му сина заедно със снахите му, които и двете били бременни. Всички са загинали в катастрофата. Това му се отразило на зрението и по-късно ослепял. Направо ми се подкосиха краката като го изслушах. И въпреки всичко поздравява, пожелава приятен ден, страшно възпитан човек. Така че ценете живота. Радвайте близките около вас и съседите си и си правете добрини вместо мръсотии, защото днес ни има, утре ни няма.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
преди така се самоубиха деца под влияние на шоуто на Трите Хикса
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да се забранят и закрият частните ТВ канали и техните изкукуригали началници които за кинти са готови да пускат порно, насилие и всякакви стоки *** чрез Биг Брадър, Страх и други подобни "зрелища"
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е хубаво да се плюят родителите или другите деца. Мисля, че е нелепа случайност. Аз съм на 58 год и съм жена. Като малки ходехме на реката, нагазвахме до шия и оставяхме течението да ни повлече. Това беше увлекателна игра. Толкова лесно е било да се удавим. Да не са знаели моите родители какво правя, когато са били на работа. Съболезнования на родителите и бог да прости детето.
48
0
 
0
 
! Отговори
bai h преди 15 години
na tova mu se vika neshtasten incident, zashto tyrsite vina v nqkogo.. tova e sydba i nelepo stechenie na obstoqtelstvata
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, как може телевизията да е виновна? А родителите не са виновни, че не са го научили да мисли? Или че не са научили децата си да се притичват на помощ на другарчето си? Просто расте тъпо поколение, 13 годишни деца имат акъла на предучилищна възраст.
46
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Ами се кефите на блуткави предавания,като Страх и Биг Брадар и ето го резултата.По едно време обвинявахте т.нар Кеч,но там през минута се казва Не правете това вкъщи.Обвинявате Филмите тъпите амверикански филми,ами що се кефите на *** амерински филми толкова вие и съзнанието.Има чудесни добри американски филми,но все трябва да са виновни.После вечерни часове,децата били виновни ,не ставали ,ще възпитавали и подобни глупотевини.Кефите на порочното и пошлото и искате да въвеждате драконовски първобитни мерки.Това сте извратени хора а претенции за социални възпитатели.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Егати кретеноида:)))))))))))))))Напред към демокрацията.Какво дете бе:)на 13 .Егати лонгура ***
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
При днешното развитие на децата 13 години не е детска възраст. Така,че не може да говорим за детска постъпка. Това просто е резултатът от идиотските шоу програми на Би Ти Ви и Нова,които освен да промиват мозъци и да затъпяват нацията друго не правят ! Жалко за момчето ! Хора - пазете си децата от "облъчване" особено от тези две телевизии !
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
който има деца знае, че не можеш да опазиш децата на сто процента от времето през деня. Има и доза късмет и най-важното е в каква среда израстват децата. Есетствено, че ако детето ви дружи с деца, които обичат , бомбички и екстремни игри, тогава риска е по-голям, отколкото ако приятелите му са танцьори или любители на шахмата.
42
0
 
0
 
! Отговори
gufs преди 15 години
А сигурни ли сте, че не е Форт Боайар? Той уж е безобиден, но знаем ли какво си е помислило детето, оставено без надзор... Бог да го прости!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tрибуквените изчезнаха по времето на КОСТОВ. Кремиковци и Балкан бяха в списъка за ликвидация изготвен от Жан-аман от червени тикви,че и на манипулатори се правят !
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е ли крайно време да спрете да се оправдавате с телевизия, интернет и каквото и да било друго?!?Децата са основно задължение на родителите им. Те са тези, които са отговорни за възпитанието и сигурността им. Ако първото се изпълни правилно, риска от второто значително са намалява. Повечето родители изобщо не забелязват децата си, а после се оправдват със страничните фактори. Ами интересувайте се повече от тях, говорете с тях, опознайте ги, за да не се окажете после изненадани от някое тяхно действие.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой ли не обърна внимание, че децата са оставени без надзор!!! Че то в Козлодуй и АЕЦът, ако остане без надзор, ще гръмне. Човек, пишеш на латиница и спазващ законите е по-ценен от 10, пишещи на кирилица и незпазващи законите! Максим пише на кирилица, КАТаджиите, които са го спрели - също. В. Топлото също на кирилица е подписвал документите. Хайде, погледнете портретчето на св. св. Кирил и Методий, и радостни, че сте изпълнили гражданския си дълг след работа пак пресичайте неправилно, укрийте някой данък и кръшнете на половинката...
38
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
х деца мили, какво става с вас. на къде сте тръгнали. що за щуротия е била тази? съболезнования на родителите. това е някакъв кошмар.
37
0
 
0
 
! Отговори
IND преди 15 години
Ето сега писах на кирилица, но с много грешки. Сега някой умен (мало...) сигурно пак ще се заяде.