Двама младежи загинаха при бой в центъра на София

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов”, няма опасност за живота му
18 апр 2009 10:27,
360
Двама младежи загинаха при бой в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Двама младежи са били убити при тежък инцидент, станал в ранните часове днес, съобщиха от МВР.

Убийството е станало в близост до дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София

По предварителна информация две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.

Единият (21- годишен) е починал на място, а другият (24 г.) - на път за болницата.

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов". Той е на 23 години и е с прободна рана. 

Младежът е в шок,  тъй като е станал свидетел на убийството на приятелите си.

Междувременно стана ясно, че видеокамера е заснела номера на таксито, на което се е качил убиецът.

Колата, която е откарала извършителя на престъплението, е намерена.

Шофьорът на таксито е посочил къде точно е оставил клиента си.

Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
0
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 15 години
Да ти пикам на града бе *** грозен!Защо не кажеш истината, че свестните хора в Пловдив произхождат от Пазарджик, Пещера или от такива, които имат корен там?Кореняк-пловдивчаните биха измрели ако не са гореспоменатите. Защото са прости хора с анадолски ген!
298
0
 
0
 
! Отговори
PAZARJIK преди 15 години
293 prezident ahaha!mn filmi gleda6!Horata v PLOVDIV SA ***.Nai-qkite v Plovdiv sa rodom ot PAZARJIK!
297
0
 
0
 
! Отговори
jana преди 15 години
Takiva kato 291 i 293 sa za psihiatriq!
296
0
 
0
 
! Отговори
free преди 15 години
tova e nelepo i bezsmisleno. ubiistva i prestapleniq ima v cqla bg, dori v nay-pustoto selo moje da stane... takava e darjavata. bedni sme i ozlobeni. dano Gospod ni prosti taq bezumna jestokost kam poznati i nepoznati!
295
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Zaminavai mom4e, dokato ne e stanalo kasno.....uspeh !
294
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДО 293ДАНО ДА УМРАТ ДЕЦАТА ТИ И МЪЖА/ЖЕНА ТИ!естествени хълмове, антични руини, човешка главна улицаКъде ги видя тия неща - от блока в Столипиново ли ги видя?АЗ СЪМ ЗА ИНИЦИАТИВАТА СТАРИЯ ПЛОВДИВ ДА БУТНАТ СТАРИТЕ КЪЩИ И ДА НАПРАВЯТ МАГАЗИНЧЕТА!!! ДАНО ТАКА ДА СТАНЕ!ДО 291:Въх, нидей ше се разплача! Кога те пуснаха от психиатричната клиника?
293
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
"ПАНЕЛНО ГЕТО КАТО "ТРАКИЯ"!"90% от София е "Панелно гето като Тракия" в уголемен мащаб. А това което няма да намериш в другите десет са естествени хълмове, антични руини, човешка главна улица по която няма трамвай и улици без колосални задръствания и купчини смет. В София има пари- да. По-добре е да се работи в София- да. Да се живее...
292
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като незнаеш какво значи традиция по-добре млъкни,защото не да те обрезват както ти си мислиш.И като не ти харесва нещо тая държава и като плюеш на нея,приключи работата си на строежите по морето,хвани си мустаката жена и 5-те деца и час по скоро си тръгни към Анадола.
291
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Започвам обаче да се съмнявам,че ти не си "Антон",а май си "Ахмед" ! Защо да няма велики страници от историята си нашата държава ? Колко са държавите възникнали,отвоювали територия и опазили я с векове на границите на една велика империя,каквато е била Византия ! Българите са го направили ! Знаеш ли,че по времето на цар Симеон Великий в пределите на България са влизали редица народи и племена,а освен това България се е обособила като център на Средновековната култура и книжнина ! Нещо,с което и някой империи дори не могат да се похвалят... По времето на цар Симеон Великий българите са мачкали наред не само във военно отношение,но са развивали и голяма за времето си култура ! Дори и турското робство не е нещо,което трябва да ни кара да се срамуваме,защото малко са народите преживели толкова дълговековно и жестоко робство и са оцелели ! Това не е като да си роб нацивилизованата Римската империя или колония на Британската,а робство от една дива и нискокултурна *** ... А и като вземем още прабългарите дошли на Балканите също са наследници на една велика държава - Велика България на хан Кубрат !!!
290
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОМУНИСТЕ 278 НЕ ЛЪЖИ МЛАДИТЕ !!!!Мизерията тогава беше тотална, затова фалирахме 1989 и умряхме от глад!!!Населението на България намаляваше още от 70-те години, заради липсата на жилища, стоки от първа необходимост, липса на перспектива въобще! Бяхме затворени като маймуни в зверилник и белите хора на запад ни се смрееха какви сме нещастници! така че МЛЪКНИ МОЛЯ ТЕ!!
289
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление, всичко което казвате е точно. Страшното е че всичко за което говорите е в минало време. Днешната България е друга - мизерия, безперспективност и убийства по улиците през ден. И именно за това ще се спасяваме както можем. Защото онази България вече я няма.
288
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да бе да ти пикам на традициите! Знаеш ли кво и по другите градове ги няма. Или смяташ събирането в селската кръчма и наливане до безпаметност за много велики неща? Българите са си алкохолици от векове! Скапания ни фолклор даже е възпял руйното вино. Плуя на тая смотана държава! Ходете на бесилото!
287
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
UBIISTVA;OTVLICHANIQ KATASTROFI VSEKI DEN EI KOMUNQGI KAKVO STANA SAS bg PREZ POSLEDNITE 4ETERI GODINI.SASIPAHTE bg.
286
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма ги в София,отиди в някой по-малък град и ще видиш на какво се нарича запазване на българския дух и традиция
285
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
281-во гьотференче пазарджишко, от Токайто ли си или си слезнал от прибулените области на велитгродско, та ще ми говориш зо Пловдив и Пловдивчаните. Само можеш на нас Пловдивчаните краката да ни миеш и после водата да пиеш!
284
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не че съм длъжен да ти давам обяснения но живея в София на улица Цар Симеон.Но ти сигурно не си и чувал за нея защото родителите ти са те пренесли от Студентски Град направо в Младост.Хайде изгаси си компютара сега и си тръгвай към родното място,защото Великден се посреща с роднини
283
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е днес къде са тези традиции?Отговорът е: НЯМА ГИ ВЕЧЕ!Кой ги помни?
282
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да запазиш културата и традициите си по време на 5вековното им потъпкване не част от историята с която много народи могат да се похвалят...
281
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОЙ МАМИН СЛАДЪК, СИГУРНО ЖИВЕЕШ В ПАНЕЛНО ГЕТО КАТО "ТРАКИЯ"! ОБИДИ ЛИ СЕ?НО Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ПЛОВДИВЧАНИ СА С ПАЗАРДЖИШКА ЖИЛКА И КОРЕН!
280
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей гражданино с правиелния говор,според тебе човек на може да се обърка и да сгреши една буква ли.И не се прави на много отворен на тема адрес,защотото най-вероятно си "кореняк"от Младост 3 с родители от пазарджишко