Двама младежи загинаха при бой в центъра на София

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов”, няма опасност за живота му
18 апр 2009 10:27,
360
Двама младежи загинаха при бой в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Двама младежи са били убити при тежък инцидент, станал в ранните часове днес, съобщиха от МВР.

Убийството е станало в близост до дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София

По предварителна информация две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.

Единият (21- годишен) е починал на място, а другият (24 г.) - на път за болницата.

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов". Той е на 23 години и е с прободна рана. 

Младежът е в шок,  тъй като е станал свидетел на убийството на приятелите си.

Междувременно стана ясно, че видеокамера е заснела номера на таксито, на което се е качил убиецът.

Колата, която е откарала извършителя на престъплението, е намерена.

Шофьорът на таксито е посочил къде точно е оставил клиента си.

Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
0
 
! Отговори
Anton преди 15 години
БЪЛГАРИЯ ИМА ВЕЛИКИ СТРАНИЦИ ОТ ИСТОРИЯТА СИ,С КАКВИТО МАЛКО НАРОДИ БИХА МОГЛИ ДА СЕ ПОХВАЛЯТЕх, мечти мечти! Поне са безплатни! ;)По същата система македонците са създали целия свят!
278
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Антоне,не си прав за това,което казваш ! Вероятно си на не повече от 25-30 години и не помниш едни други времена,в които ние българите и държавата ни имаше с какво да се гордеем ! Преди 20 и повече години България беше една добре развиваща се държава макар и тоталитарна. Не че беше перфектно,но поне нямаше от какво да се срамуваме ние обикновените българи (за тогавашните управници не говоря !). Нямаше такава простащина,злоба,агресия между хората ! Помагахме си ! Завистта я имаше,но не беше такава разрушителна,както е сега ! Страната ни беше хубава - море,планини,гори,реки ... Природата не беше унищожена. Имахме добри спортисти,които дори от Олимпиади често носеха медали. Имаше си чисто "български" спортове,където биехме наред дори великите държави - щанги,худ. гимнастика,борба,бокс,лека атлетика ... Прирастта на населението беше положителен - раждаемостта по-голяма от смъртността . Българите бяхме станали почти 10 000 000 ! Известни оперни певци и певици прославяха България в световен мащаб - Гена Димитрова,Борис Христов,Никола Гяуров и др. България изнасяше продукция особено селскостопанска из целия Източен блок !Българските строители и особено медицинските ни кадри бяха търсени по света,особено в Арабския свят,където се въртяха петродоларите ... Имаше много хубави неща,но основното е,че бяхме хора... Съседните ни държави също имаха респект и уважение към нас,макар че на "барутния погреб на Европа" винаги е имало дразги . Всичко това,което ти описах и много други неща,които не успях бяха умишлено разрушени,опустошени и съсипани,за да бъде унищожен един читав народ оцелял през вековете. А кой и защо го направи и продължава да го прави - поинтересувай се сам ...И за историята не си прав ! БЪЛГАРИЯ ИМА ВЕЛИКИ СТРАНИЦИ ОТ ИСТОРИЯТА СИ,С КАКВИТО МАЛКО НАРОДИ БИХА МОГЛИ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ! Не се срамувай,че си българин - няма защо ! Макар,че точно за тази кауза работят тези,които управляват вече 20 години страната ни ...
277
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сбърка, купчините пари са две, а не една и въобще не ми пука за България - скапвайте се там, роби и овце. Нека турците и комунистите ви през гащите, докато вие им ръкопляскате.
276
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
огнищИ или огнищЕ, помисли пак! Или си от Майнатаун? Това обяснява всичко. Не мога да разбера как в пазарджишко говорят на български, а в пловдивско, което е на близо мьекат?
275
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, дават му ги за прикриване на далавери. Но ще си носи последствията след време...
274
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първо научи се да пишеш името на България с главна буква.Второ такива работи се случват и по другите страни.И трето сигурно ти е многоо хубаво да си оставиш бащиното огнищи и родната страна заради една купчна пари,родоотстъпнико
273
0
 
0
 
! Отговори
Ilian преди 15 години
Във вашето село така ли им казвате на тези,които вземат големи заплати-мошеници и некъдърници.Нека ти обясня нещо-на некадърниците никой не им дава такива заплати.Но ти си просто същество и не го разбираш.
272
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че Илиян е ***, няма две мнения по въпроса, но щом може да спечели 1400лв и има кой да му ги даде, да е жив и здрав. В днешно време никой не дава 1400лв за нищо, не мислиш ли.
271
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да и некъдърници и злобни хора като Ilian, един който пише тук печелят 1400 лева заплата!
270
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България скоро ще остане само в историята...
269
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗЛОБАТА също си има своето обяснение - това е сбърканият живот и обърнатите с главата ценност в България. Успяват главно крадците и мошениците. Престъпниците и убийците не ги съдят, а кадърните и можещите - хм, на кой му пука за тях, щом няма далавера. Това е България.
268
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не става въпрос за пари, а за това, че тук има такава злоба, която я няма никъде по света.
267
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Доста успяваме и тук, без да мием ...и благодарение на труда си. Който е кадърен успява тук.
266
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знам, че е мързеливците не могат да го ***, но доста българи успяват в чужбина благодарение на труда си. Но некадърния ще си остане некадърен и на село, и в София и в чужбина. Тия които и в родните си села за нищо не са ставали и в чужбина ще търкат тоалетни. Няма как. Да ви е честит българския Великден.
265
0
 
0
 
! Отговори
Антон преди 15 години
мен пък например ме срам, че съм се родил българин, ама няма начин, човек не избира къде да се роди все пак. Когато ми се е случвало да излизам навън и ме попитат за националноста, винаги съм изпитвал някакво чувство на срам. Не мисля че са много нещата с които можем да се гордеем навън. Тук си мислим че сме си нещо, ама като излезем научаваме че не е точно така или може би че не сме точно това, което ни се насажда тук - че сме велики, честни, добри, гостоприемни. Това наистина са положителни човешки качества, но за жалост не могат да се препишат на повечето от българите. А иначе винаги ще се намери някой като господина Божидар Димитров, който да ни убеждава, че българите са НАЙ-, НАЙ-, НАЙ- и НАЙ- . Наистина са най-, но точно в отрицателния смисъл.
264
0
 
0
 
! Отговори
pesho преди 15 години
Ima neshto verno bratle samo che to ako si tupak ne e vajno kade po sveta si . Moje i v Bulgaria da si si nikoi
263
0
 
0
 
! Отговори
257 преди 15 години
aloo nomer 257 kvo se radva6 4e ne jivee6 v bulgaria? tva 4e si nqkade ne te pravi po malko bulgarin! vse pak vsi4ki bulgari imame nqkoi ob6ti 4erti! mnogo si tup/a za da pravi6 takiva komentari! a radva6 li se 4e takiva ne6ta se slu4vat to4no v na6ata rodna durjava? ne iska6 li da ima6 su6tite usloviq v Bg kakto tezi koito ima6 kudeto si sega? aide poleka s izkazvaniqta malko...
262
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да сменяш памперси в чужбина, да миеш чинии, да ближеш топки, да си НИКОЙ също е голям купон, приятелю!!!! :)))
261
0
 
0
 
! Отговори
Emanuelka преди 15 години
I az sum v Holandiq, za*bi nostalgiq... Horata sa mili, chovechni, nqma zloba i prostotiq!!! Ima zakoni!!!! I e chisto da podchertaq chisto!!! V Bg se bqh pribrala za Koleda i me obraha i ne mislq skoro da se pribiram! A na vsichki psevdopatrioti, deto si mislqt, che la*ame pis*ki, miem chinii, shto ne me hvanete za ....Rabotq v banka i se chuvstvam mnogo po-dobre!!! Uspeh Drago, dano da znaesh malko holandski, che bez ezik e dosta trudno!
260
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прочетох коментарите. Да не са разпуснали психодиспансерите по Великден?Това недоносче, което кълне във форума, трябва да знае, че всяко проклятие се връща тройно. В твоя случай това е напълно заслужено. :)