Спипаха 15-годишен, блудствал с малки момиченца

Престъплението е станало в ромската махала на Варна
Обновена: 24 яну 2011 15:05 | 24 яну 2011 14:15,
54
Спипаха 15-годишен, блудствал с малки момиченца
Снимка: Булфото

15-годишен младеж е арестуван по подозрение за блудство с три малолетни момичета от Варна.

Гаврата с невръстните момичета, две от тях на по 4 години и едно на 8, била извършена в петък точно по обяд.

До момента е установено, че извършителят на изнасилването е на 15 години, от Варна. Адресната му регистрация е ул.”Велчова завера”, в сърцето на ромската махала на морския град.

Там в една от стаите на жилището си той накарал момиченцата да се съблекат, като преди това ги подлъгал да поиграят вътре в дома му, вместо да стоят на улицата на студено.

Заедно с трите дечица била и тяхна приятелка. Докато 15-годишният варненец се гаврил с останалите, тя успяла да избяга и да разкаже за случващото си на майка си.

От прокуратурата в града вече са образували досъдебно производство.

На мястото на престъплението е извършен оглед и са иззети доказателства. Малолетните деца са освидетелствани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: блудство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Улица Велчова завера изобщо не е "в сърцето на ромската махала", но без съмнение е близо. *** живеят само в най-горния край, но това са подробности. Не ни питайте заради тая близост как се гледат деца, какво е да се прибираш по тъмно или да чакаш детето ти да се прибере. Докато тоя цирей *** махала стои в центъра на Варна, така ще е. И докато Кирчо се прави, че не е чувал за такива проблеми.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
eiii tyi ne e wqrno ne e stanal0 taka kwi neshta pishete wi lydii li stee kat00 razychite kakw0 e stanal0 t0chn0 t0gawa pishete sh0tt azz p0znawam m0mcheta ii znam kakw0 e stanalo ne e taka kakt0 g0 pishete
41
1
 
1
 
! Отговори
Ив.Савов преди 13 години
Поредната *** история.Тя не е от вчера.Това е било винаги,откакто егопетските копти са се смесили с индийските парий по БГ-земите.Не че одобрявам направеното от "баткото", но защо аудиторията не се подлюти толкова по "Случая Кузов"?
40
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Такива *** трябва да се скопяват, както и родители изоставили децата си!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало журналистите, върнете се да поучите още малко - за какво престъпление става въпрос все пак - блудство или изнасилване, има разлика.що се отнася до малкия педофил - ето ви последстивята от свободното порно по всички кабеларки и по интернет - само извращения.А защо в ромската махала ли - ами защото там е най-лесно, бягащи голи дечица без надзор из махалата, готови за един бонбон на всичко.
38
2
 
2
 
! Отговори
ох преди 13 години
Е сега полицаите трябва да му разкажат играта, да го смелят и пак ще му е малко
37
0
 
6
 
! Отговори
turkmenkata преди 13 години
i toi e malka ko iskate ve ***
36
0
 
8
 
! Отговори
ioannidis преди 13 години
Виж, за туркините не съм съгласен. Аз съм ходил из делиормана, и туркините са почти 2 пъти повече от турците. Страдат голям недостиг на мъже. За това не случайно те отиват във Варна на работа, и си намират някой българин. Във Варна е пълно със смесени двойки, (забелязвал съм ги да си говорят предимно по барчетата) от които момчето говори добре български, а момичето говори с акцент, и не може да се оправи с родовете.
35
0
 
3
 
! Отговори
Заглавието?!?! преди 13 години
Оправете си заглавието!!!!!!!!! ,,Спипаха 15-годишен, блудствал с малки момиченца"
34
0
 
3
 
! Отговори
Помощ за термин?!? преди 13 години
Не че нещо,ама какво се разбира според закона под "блудство"-орален или *** секс.....че разликата май е доста голяма!!!
33
0
 
28
 
! Отговори
Фондация преди 13 години
Това е една от културните особености на ромите.
32
22
 
5
 
! Отговори
TURKIS MEN преди 13 години
AMAN OT CIKANI I BALGARI SAMO MRASOTI PRAVIAT DRUKO NISTO
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** нема ли вече на този свят
30
0
 
37
 
! Отговори
абв преди 13 години
*** *** *** ха защитавайте ги сега
29
1
 
37
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Направо полицаите да го смъкнат в мазето на районното и там - шутове, тупаници, палки - докато го утрепят - и готово. Какво ще се занимават с това животно?
28
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Тъкмо коментирах с колежката ми в моята кантора едно друго 15-годишно момче - будно, образовано, желоещо да се развива, мислещо от тази ранна възраст за инвестиции и стараещо се да повиши своята финансова грамотност.Отворих Днес.бг и прочетох тази новина.Контрастът между двете момчета е всъщнос9т контрастът между хората от 21 век и гнусните деградирали питекантропи - ***.Най-добре е ***, за който е новината, да бъде обесен. Това въобще не е човешко същество.
27
0
 
28
 
! Отговори
ТОЯГАТА..... преди 13 години
АМИ ТОЗИ *** ЧИСТО И ПРОСТО ГО КАСТРИРЙТЕ.......
26
0
 
50
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Да, не е лесно да си българин в България! Къде по-атрактивно е да отраснеш в ромско гето, да живееш безгрижно на гърба на българските данъкоплатци, всяка твоя щуротия да оправдаваш или да се позоваваш на хилядолетни неписани племенни традиции, да цуцаш европейски парички за нескопосани проекти, да цивриш пред портите на международни комитети, че те третират като човек втора класа.
25
0
 
9
 
! Отговори
до29 преди 13 години
Патетичен си и само обвиняваш другите...лесно е така.Ако си млад човек и искаш бъдеще в България....стани лидер,направи нещо ...защото си много прав.
24
0
 
14
 
! Отговори
ot23do25 преди 13 години
не съм националист и не искам да пребивам никого. искам законите да важат за всички. и отделно от това, заради такива като Вас ли да 'се обединявам'? да можете да стоите и да гледате безучастно? ако не се чувствате на мястото си, никой не Ви държи насила в тази страна. вероятно и мястото Ви не е тук, просто някой Ви е родил на грешното място..Но някой ден, помнете, злото ще влезе и във Вашия дом, други като Вас безучастно ще се подсмихват и ще си вдигат рамене..Къса е българската памет..