Спипаха педофил, "обучавал" девствени момичета

45-годишният мъж чрез интернет се свързвал с малолетни
Обновена: 2 фев 2011 14:49 | 2 фев 2011 13:37,
78
Спипаха педофил, "обучавал" девствени момичета
Снимка: МВР

Антимафиоти от ГДБОП задържаха 45-годишен педофил, съобщиха от МВР.

Мъжът дал обява в интернет сайта spodeli.info, където предлагал услугата „обучение на девствени момичета”.

Пред журналисти под прикритие той признал, че има и други контакти с малки момичета и момчета.

През скайп правил неприлични предложения на малолетни деца.

От видеоразговорите станало ясно, че педофилът се представял за 35-годишен, редовно им предлагал срещи, на които ги учил как се прави секс.

Той не се безпокоял, че общува с малолетни, независимо че е баща на 11-годишна дъщеря.

На виртуално „малко момиче”, по чийто сигнал тръгнало разследването, той подробно обяснявал стъпките в опознаването на голото й тяло, как да мастурбира и какви ще са предимствата й, ако бъде интимна с него за първи път.

При проведеното разследване антимафиотите документирали престъпната дейност на виртуалния педофил.

Иззети са три компютри, лаптоп, два харддиска и много видео касети с порно.

Срещу виртуалния насилник е образувано досъдебно производство и  му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за 24 часа.

Максималното предвидено наказание за извършеното престъпление е затвор до 3 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: педофилантимафиоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ЗАЩО НЕ СА СВАЛИЛИ ТОЗИ САЙТ S?!?!? ТАМ Е ПЪЛНО С ПЕДОФИЛИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ И ДЕЦА, КОИТО СИ ПИШАТ И ТЕЛЕФОНИТЕ И АДРЕСИТЕ.
69
1
 
1
 
! Отговори
Тъпчо Балкански преди 12 години
Статията и случаят са стари, но темата не. О, бедни данъкоплатецо и примитивни юроди с долно съзнанийце, не загрявате ли как законодателната и изпълнителната власт в тази страна заиграват с низките ви уж морални емоцийки и отклоняват вниманието Ви с кокошкарски закони и акции от по-съществените проблеми?? Ей го, оня там се радва и злобее, че щяли да му спукат *** на този арестувания, ама не се погледне, че той самият е полугладен, няма пари да си плати парното и тока, ама му става по-топло, че някакъв виртуален педофил (страшен престъпник и мафиот) силовите структури са го притиснали за незначително, жалко деяние. Тези кокошкарски акции струват пари от бюджета, мили моралисти! Те няма да отидат за здравеопазване, от което се нуждаете повече! (Повечето от вас са психически болни.) Докато вие се радвате на кокошкарските закони и акции (за това кой как виртуално бръкнал под полата на подрастващо ***, което утре я ***, я наркоманка ще стане), големите фигури безнаказано ви ограбиха и си поделиха тортата и вие ще изпукате в мизерия! Тях няма кой да ги арестува! Тях не ги пипат! (Грабежът е на уважение в България.) Загряхте ли за какво ви говоря? За информация на безсмислеността на целия фарс, който се разиграва в западна Европа и САЩ с тия малолетни обърнете внимание, че в много други страни е допустим сексът с лица от 12 годишна възраст на горе (Мексико) или от 13 (Испания)! За арабския свят да не говорим (само, че там условието е да има женитба, нищо че булката може да е на 11.) Да не би да са пропаднали от това държавите или хората там? Не, нали? Значи истината за тези неща е относителна. Има друг момент обаче: Тези ограничения са част от скритите мерки взети от групата BILDERBERG (гледайте ENDGAME BLUEPRINT FOR GLOBAL ENSLAVEMENT на Alex Jones и други) за намаляване на населението на земята чрез ограничаване на раждаемостта. Много ясно, че колкото повече вдигаш долната граница на възрастта за секс и колкото повече притискаш икономически хората и им отнемаш ресурсите за съществуване, толкова повече раждаемостта ще спада. Радвайте се! Скоро ще изчезнете, щото няма да има бъркания под полите. Ще ви остане само да бачкате, като *** за парче хляб!
68
1
 
1
 
! Отговори
КЪНЧОПУТКОДЕРОВ преди 12 години
ПОЛИЦИЯТА ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С РЕАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ВИРТУАЛНИ ДИВОТИИ! А ВИЕ БУДАЛИ ПЛАЩАТЕ, ЗА ДА ГИ ХРАНТУТИТЕ! АМИ, ЩОМ ПО-ТОПЛО ВИ СТАВА ОТ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ! Иззети са три компютри, лаптоп, два харддиска и много видео касети с порно. И КАКВО ОТ ТОВА? И ВЪОБЩЕ ЗА КАКВО ВИРТУАЛНО НАСИЛИЕ СТАВА ВЪПРОС? А ТЕЗИ ПЪК ОТ spodeli.info СА ЕГАТИ КУРВЕНСКИЯ САЙТ, СЪЩО ЗА ОТКЛОНЕНИЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА С ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!! ДА ГИ *** В ЖУРНАЛИСТИТЕ, ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***!
67
0
 
0
 
! Отговори
oqzidhqzgv преди 12 години
IHNBMy , [url=gzpighxsumyv/]gzpighxsumyv[/url], [link=rwwevxdilily/]rwwevxdilily[/link], jlmiiecvxtgj/
66
1
 
2
 
! Отговори
сеирджия преди 13 години
ДА го *** в мръсния чекид**я, само смърт за такива ***, а и за родителите които пускат 13 годишни пикли по дискотеките
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"СМЕЯ ДА ПОПИТАМ РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИТЕ ПИКЛИ НЕ ГИ ЛИ КОНТРОЛИРАТ КЪДЕ ВЛИЗАТ? И КАК НЯМА ДА ИМА ПЕДОФИЛИ КАТО МАЛКИТЕ МОМИЧЕТА СЕ ОБЛИЧАТ КАТО ***, АЛО РОДИТЕЛИТЕ КЪДЕ СПИТЕ?!"...принтирай си фразата, купи си една модерна рамка, закачи си я на стената в кухнята и когато /ако/ имаш деца можеш да си я четеш всяка година и да се чудиш ***!
64
1
 
0
 
! Отговори
ani преди 13 години
dago ubiqat tos 4ovek kak moje takova ne6to
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СМЕЯ ДА ПОПИТАМ РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИТЕ ПИКЛИ НЕ ГИ ЛИ КОНТРОЛИРАТ КЪДЕ ВЛИЗАТ? И КАК НЯМА ДА ИМА ПЕДОФИЛИ КАТО МАЛКИТЕ МОМИЧЕТА СЕ ОБЛИЧАТ КАТО ***, АЛО РОДИТЕЛИТЕ КЪДЕ СПИТЕ?!
62
2
 
2
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Много такива се ширят в сайтовете за запознанства.Всеки знае това,но и всеки си мълчи.дано да го осъдят
61
2
 
2
 
! Отговори
Ранърса преди 13 години
Охоо, от кога го чакам тоя да ми дойде. Ще го посъветвам преди това да си направи операция за смяна на пола иначе дупе да му е яко, както се казва.
60
2
 
2
 
! Отговори
м преди 13 години
Ами дано да са 3, а да не са по-малко. То все казват една присъда, че накрая я намалят заради нещо друго. Ама и на децата се чудя. За какво ще седне да пише в интернет, а няма да си чете уроците. Разбукани са още от 13- годишни. Срамота!
59
3
 
2
 
! Отговори
Daniela преди 13 години
3 години ? И после какво ????
58
2
 
15
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Каква кастрация бе ***, защо първо не кастрират милионите *** които се женят и правят деца на 11 годишни ***?! Откога говоренето за секс в интернет без да си виждал някой на живо е педофилия? Тръгнали да гонят някакъв 45 годишен който навивал ученички да ги отвори. Или пак стигнахме до двойния стандарт - когато един *** на 20 прави секс със 11 годишна - това е любов! Когато един 20 годишен прави секс с деветокласничка - това е педофилия! Ама какви лицемери сте всички нещастници..
57
4
 
4
 
! Отговори
..... преди 13 години
do kade stignaxme ? 3 godini po to4no 53 za takiva ne6tasnici
56
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кастрация за такива! Нека пее после като Марая Кери!
55
3
 
9
 
! Отговори
Istinata преди 13 години
"Максималното предвидено наказание за извършеното престъпление е затвор до 3 години." - А и трябвало минималното да е 30г!
54
1
 
16
 
! Отговори
иб.ча преди 13 години
Имаше един педофил от с.Еленино Ст.Загорско дето е учил и се е гаврил с деца на възраста на неговия син.Осъдиха го ама тя кръвта на вода не става,защото и собствения му брат върви по стъпките на баткото,а след време и синчето на тати ще е същото педофилчееее.Аз предлагам кастрация и да работят като ЕВНУСИ.
53
3
 
12
 
! Отговори
xxx преди 13 години
Голяма присъда няма що! Щом е до 3 години той ще получи 1 и ще лежи половин! Това нормано ли е бе?
52
1
 
14
 
! Отговори
Уф преди 13 години
"Три компютри"... абе днес да не е някой неграмотен на дежурство?! Трябва да е "три компютъра". От сутринта два пъти влизам и два пъти намирам грешки, без много да заглеждам. Иначе за педофилите трябва да има също специализиран съд - Антипедофилия, не само Антимафия, а не след 72 часа да си вземе друга щайга и да се прави на невинен.
51
2
 
5
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Интересна професия !