Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни

Арестуваният изнудвал децата да се събличат пред скайп
Обновена: 25 мар 2011 15:31 | 25 мар 2011 14:37,
127
Заловиха мъж, разпространявал порнография с малолетни
Снимка: Архив Булфото

Антимафиоти от Пловдив и София заловиха 28-годишен мъж за разпространение на порнография с участието на малолетни.

Според органите на реда Иван Л. е принуждавал малолетни момичета да се разсъбличат през камерите си на скайп и да се опипват.

Установено е, че арестуваният се е регистрирал в интернет пространството като 14-годишен и чрез скайп намирал деца на възраст от 9 до 14 години.

Той уговарял момичетата да се събличат голи пред камерата, а ако някое от децата откажело, Иван го заплашвал, че ще му нанесе побой.

"Децата са се стресирали и са правили това, което той иска, защото са се страхували да не бъдат открити от обвиняемия в домовете си“, обясни за Dnes.bg Галина Андреева от районната прокуратура.

Преди дни майката на едно от изнудваните деца, което е деветгодишно от София, разбрала какво се случва с дъщеря й и веднага подала сигнал в полицията.

Прокуратурата е внесла в Районен съд – Пловдив, искане за най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Обвиненията срещу Иван Л. са за извършване на блудствени действия с лице, ненавършило 14 години, като е използвал информация, предоставена в интернет, за това, че е набирал и принуждавал непълнолетни да мастурбират, обясни прокурор Андреева.

Все още не е ясно с колко момичета мъжът е контактувал по този начин, но в компютъра му са намерени множество снимки на голи девойки.

Иван не е осъждан, живее с родителите си в Пловдив и е безработен.

По-късно през деня съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

За такъв вид престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба до 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
ивелина преди 13 години
Радиацията от Чернобил е виновна - толкова мутанти има!
121
0
 
0
 
! Отговори
е преди 13 години
Ами "Лорчо"(бащата )къде е? Хванали сте се с детето и майката, ами майничката-педофилче? - сигурно сте му подготвили награда"Оскар"за най-добра мъжка роля.
120
0
 
1
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Сори, не аз, а някой от *** дето спят по тукашните форуми е влязъл с моето име и е вкарал коментара за кюфтаците...Скапани ***, заслужавате си участта в жалката България! Ще изгниете в мизерията там!@Амстердам: Аз съм си много добре там, където съм. Дори и не съм си помисляла за друго място. Така че, всичко е ок.
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лора, ти блъскай кюфтаци а тук ще блъскат дъщеря ти
118
2
 
4
 
! Отговори
Амстердам преди 13 години
Лора за едните кюфтаци ли работиш в чужбина? За едни кюфтета ли остави дъщеря си в България при баба си? Ако е така те съжалявам, кажи поне къде бачкаш щото и аз съм в чужбина и може да си помогнем взаимно, земляци сме все пак
117
0
 
4
 
! Отговори
до 113 преди 13 години
Ти ненормален /ненормална/ ли си? Щял да контролира детето си относно секса , щял да го учи на морал и нямало такова нещо :такава му е природата!Че кой родител казва на дъщеря си: Дъще ,върви и се чукай ! Ти се моли ,ако имаш дъщеря,да не и се прииска доста от рано!Момичетата вкъщи говорят и обещават да са послушни,но като излязат с приятели са съвсем различни! Дори и на гинеколог да я заведеш,ще каже ами някакви непознати ме изнасилиха на улицата,но от страх не казах,оправдания се намират!
116
1
 
9
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
България над всичко, смърт за предателите, смърт за педофилите, смърт за политиците
115
1
 
3
 
! Отговори
до 118 преди 13 години
Сигурно е в Албания или Румъния хехехе
114
4
 
2
 
! Отговори
Ramones преди 13 години
"За такъв вид престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба до 10 000 лева."ebahti neshtastnata utaika sa bulgarite. ot 1 do 6 godini samo...vsichki ke umrete be!
113
3
 
3
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 13 години
Лора,много си месоядна с тия кюфтаци.Жените ядат по-малко месо от мъжете,а някои изобщо не ядат. А ти в коя държава живееш,ако си в чужбина?
112
2
 
4
 
! Отговори
Нинко Кирилов преди 13 години
Лора, питай довечера по скайпа дъщеря ти дали знае какво е "шморц". Ако не знае, значи най-вероятно печатът още стои...
111
3
 
3
 
! Отговори
Тарикат преди 13 години
Лорче аре спри да разсмиваш хората с глупостите си и се върни в действителноста, ако си нашмъркана пък ти препоръчвам да пишеш след около 4-5 часа
110
8
 
4
 
! Отговори
Лора преди 13 години
Важното пари да има, с мъжо у чужбина да блъскаме кюфтаци!
109
0
 
5
 
! Отговори
Момиче на 17 до Лора преди 13 години
Хайде да не се връщаме по времето на инквизицията-окей? Тоя,който те дразни не заслужава такова сурово наказание-той просто те дразни нарочно,защото вижда че много се вживяваш,но се съмнявам дали е педофил.По скоро е някакъв анонимен зевзек и нищо повече.
108
3
 
4
 
! Отговори
АЗ до 109 преди 13 години
Пълни глупости!!! Как няма да можеш да контролираш детето си относно секса?!?! Ако имаш истински и близки отношения с него, ще седнеш и ще му обясниш отрано, ще го научиш на морал и ценности, които имаш. Няма такова нещо като "природата му е такава". Както и ако го възпиташ - такова ще бъде.
107
2
 
4
 
! Отговори
Якудза преди 13 години
Лора, давай скайпа на дъщеря ти да видим дали е "дащна"! :) Тамън и ти ще си спокойна, че знаеш истината! :)
106
1
 
4
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Да бе! Тая Лора и тя нещо ми е съмнителна. Оставила си детето, пък за два месеца, пък ще си го взима...Санким в чужбинско педофилите няма да го топорчат. Ама нали трябва да са ни виновни управниците...Кой знае по коя магистрала ще се наредят и двете, ама айде.
105
5
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Лорче, не се ядосвай напразно. Това са някакви хлапета, които те дразнят - очевидно зле възпитани и коплексирани. Жалко е за тях... ;-)
104
3
 
3
 
! Отговори
до Лора 85 преди 13 години
Скъпа,вземи си детето при вас в чужбина! Ние така направихме,сега са пред очите ни и се стремим да контролираме някои неща уж !Да ти кажа честно,мисля че особенно за секса не можем да наложим волята си!Всеки човек когато сметне ,че вече му се искат някои работи,намира начин да ги осъществи!Просто на нас родителите ни остава само да се надяваме,че това при децата ни ще бъде в по-късен период напр. 18-20 г. възраст,но уви на някои деца им се прави секс още на 14-15 г.,особено при момичетата!
103
2
 
4
 
! Отговори
Лора преди 13 години
За такива *** никаква жал - това не са хора!!! Не може да говориш така за детенце на 9 години. Най-вероятно без дори да са и родители. А ако са - тежко им на децата им, да не дава Господ да имат и дъщери...