Колев обеща: Левски чисти борча към НАП до Нова година

Няма забавени плащания към агенцията, увери "синият" шеф
20 окт 2019 09:38, Александър Попов
5
Колев обеща: Левски чисти борча към НАП до Нова година
Снимка: Lap.bg

Левски ще изплатят задълженията си към НАП до Нова година. Това обеща изпълнителният директор на Левски Павел Колев и разясни, че за 9 месеца ръководството на 26-кратните шампиони е погасило задължения към държавата в размер на около 3 милиона лева.

Още по темата
"Излязохме с официална декларация за запора на НАП. Няма никакви основания за притеснение. Информацията е поднесена тенденциозно и още в първото изречение има лъжа "заради неплащане към НАП". Няма забавени плащания към НАП. Има запор и не го крием. Бяхме наясно, че сметките, които открихме, ще бъдат запорирани. До края на годината всичко това ще бъде изчистено. Истината е, че и днес дишаме спокойно финансово. Левски е един от най-изрядните платци и това могат да го потвърдят над 30-40 контрагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите последните 7-8 месеци. Няма такъв.

В краяна  януари задълженията към НАП бяха над 8 млн. лева. Сага от документа се вижда, че са 5,47 млн. Виждате, че задълженията са намалени с 3 милиона", заяви Колев.

Той коментира и трусовете в БФС, които доведоха до оставката на Борислав Михайлов.

"Пожелавам успех на Михаил Касабов. Как гледам на оставаката?! Като акт на понасяне на отговорност. В клубния футбол е невъзможно да се задържи някой на такава позиция толкова дълго време. Клубовете трябва да решат - искат ли рестарт, или запазване на същата система. Не мога да коментирам кой трябва да е президент. Това не са въпроси от моите компетенции".

Всичко за Левски четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: НАПЛевскиПавел Колев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
На ЦСКА им свихте сърмите за 40 дни. На тия им правите евалла седма година...
3
0
 
8
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Нали вчера писаха, че нямало такова,, нещо"... Сега пък имало, ама щели....и т. н. Мухмювци лъжливи! Измамници!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахаааа, ще го върне, ама не сега, а друг път.
1
0
 
15
 
! Отговори
Да покаже преди 4 години
Документи за извършените плащания. Да каже защо МВР от НАШИТЕ данъци им плаща ток, вода, данъци и такси. Кога Прокуратурата ще влезе в в Подуяне?