Русия решава за независимостта на самопровъзгласилите се ЛНР и ДНР

Путин призна, че Москва го обмисля
241
Русия решава за независимостта на самопровъзгласилите се ЛНР и ДНР
Снимка: БГНЕС

Президентът Владимир Путин каза, че Русия ще реши по-късно днес дали да признае независимостта на двата сепаратистки района в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

Той каза това в края на предавана по телевизията среща на президентския Съвет за сигурност, по време на която редица служители говориха за влошаваща се ситуация в двете самопровъзгласили се републики. Путин подчерта, че Русия обмисля признаване на независимостта на двете републики а не тяхното анексиране.

Директорът на службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин каза, че Русия може даде "последен шанс" на западните си партньори да убедят Киев да започне да изпълнява Минските договорености, предаде ТАСС. "В противен случай е необходимо да бъде взето решението, което се обсъжда днес", добави той.

Държавната дума също е поискала от руския президент Владимир Путин да вземе решение за признаване на независимостта на двете самопровъзгласили се народни републики, съобщи председателят на думата Вячеслав Володин.

Подкрепяните от Русия сепаратисти се сражават срещу украински правителствени сили в региона от 2014 г. По информация от Киев в конфликта са загинали около 15 000 души. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
2
 
2
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Ha Путин му трябва война,иначе как ще обясни на Руснаците защо няма какво да ядат и защо мизерстват,на гол гъ.з чифте пищови,танка не можеш да го нарежеш на филии и да се нахраниш а пък е и зима,трябва му и кюмура на донбас
185
2
 
1
 
! Отговори
BG преди 2 години
Тия дребните хора са най опасните( Хитлер,Наполеон,Путин и други такива пингвини) избиват комплекси начело на голямите си армии,по злобни са и от пинчарите
184
2
 
1
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Абе и Путин е брал шубето ...щом е струпал толкова армия на границата с Украйна , въпреки , че всички знаехме че в Донецк и Луганск има руски войски и оръжие!!!!!
183
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
ЗНАЧИ , ЗАТОВА БИЛО ТОВА ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЯ ОТ СТРАНАТА НА ПУТИН--ЗА ДА ПРИСЪЕДИНИ ЛНР и ДНР , КЪМ РУСИЯ ...ХА,ХА,ХАААА...ЯВНО И НА ПУТИН МУ Е БИЛО АДСКО ШУБЕ---ЩОМ Е СТРУПАЛ ТОЛКОВА АРМИЯ , И НЕ Е БИЛ СЪВСЕМ СИГУРЕН , КАК ЩЕ РЕАГИРАТ УКРАЙНА И НАТО ВПОСЛЕДСТВИЕ...!!!!!!СЕГА ОБАЧЕ ---ТОВА Е ПОВОД УКРАЙНА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА НАТО И ЕС....ЗА ДА Е СИГУРНА ЗА СВОЯТА ЦЯЛОСТ И МИР !--ТОВА ЩЕ Е СИГНАЛ И ЗА ДРУГИТЕ ОКОЛНИ НА РУСИЯ ДЪРЖАВИ , КОИТО ИСКАТ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ И ПУТИН!
182
2
 
3
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
Руски императорски амбиции, които ще нарушат крехката стабилност в света.Ще видим отново война.
181
7
 
7
 
! Отговори
Правда преди 2 години
Признаването на две украински области за независими, не ги прави държави, нито независими, нито законни, а противозаконно ограбени от диктаторския режим на Путин, който макар че Русия притежава многократно повече земи, богатства и др, от всички нападани и анексирани от него като Украйна, Грузия, Армения.Беларус, т.е. само от алчност и арогантност,както на ислямските арабски терористи-палестинци окупират,тероризират и ограбват малката и единствена земя на Израел,макар че арабите имат 23 държави!
180
4
 
5
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Всички диктатори са агресори, главозамаяни от властта и парите, които ги правят все по-алчни и по-неморални, все повече приличащи на чудовища, и губещи човешката си същност образ даден от Бога, и зависими ненаситни те пожелават чужди земи, богатства пари, погубвайки дори милиони невинни живота за лъжливите си идоли. погазвайки Божиите морални закони и общочовешки права и норми, само от алчност и желание вдъхнато от дявола да измамят,заграбят,убият все повече и повече докато Божият съд не ги спре
179
0
 
10
 
! Отговори
пущиняк преди 2 години
До анонимен 220,Или сме много наивни или се правим на такива! Той "световният капитал" беше влязъл в Русия в края на миналия век! Незнайно защо обаче, не само че не даде работа и добри заплати на руснаците, ами им спря и тези, които получаваха към момента! Пък основната част от олигарсите бе създадена именно тогава!
178
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искаш да съградиш нова къща от материалите на старата, не става. Трябва да разчистиш, да провериш Основите, ако не са добри правиш нови. Тогава градиш според плана. Путин иска да изгради нова СССР-ре на стари основи. Горбачов искаше Русия да се влее в Света. Проблем ли е ако световният капитал влезе в Русия и даде работа и добри заплати на хората? Проблем е за олигарсите, че губят позиция!
177
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин се срина тонално!
176
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** значи лост, който предава моментъм на предавките в скоростната кутия. Дори и на "Москвич 408 И", да ви и в ши ба ня ците. Е де о тее!
175
8
 
9
 
! Отговори
Минския договор преди 2 години
Путин наруши още едно международно споразумение
174
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин подписа указа за окупация на Донбас
173
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и макета и укри са имзмислица а путин подписа без да му пука от санкции
172
3
 
8
 
! Отговори
Издаде се Путин преди 2 години
Приемането на Украйна в НАТО е предрешен въпрос
171
7
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
Путин заграби и Донбас след световен цирк по медиите
170
1
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Това беше!!!! Русия призна ДНР и ЛНР.
169
1
 
8
 
! Отговори
пущиняк преди 2 години
До до 190,От началото на конфликта през 2014г. досега хохлите са избили 14хил. жители на Донбас!
168
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента 150 000 руски войници влизат в Украйна
167
0
 
4
 
! Отговори
Лошо преди 2 години
Евакуират Зеленски

Спонсорирани публикации