Пролетни прически - гелът се завръща

Колкото по-прилепнала към скалпа е косата, толкова по-добре
Обновена: 13 мар 2022 11:16 | 13 мар 2022 11:11, Дарена Найденова
6
Пролетни прически - гелът се завръща
IStockphoto

Един от най-добрите трикове за коса, които излизат в TikTok напоследък, е кокът с прилепнала предна част. За този ефект дамите използват масла за коса, пресъздавайки визия, любима на множество звезди, включително Бела Хадид и Хейли Бийбър. Използването на подобни средства не само спомага за по-бързото и по-добро оформяне на прическата, но също така поправя щети от топлинното оформяне или химическата обработка. 

Създаването на лесен кок обаче не е единствената зализана прическа, която ще бъде на мода тази пролет. Независимо дали знаменитостите са били пряко повлияни от TikTok, не можем да отречем, че елегантните прически са централна тема по време на Седмицата на модата и на различни холивудски събития. Вземете за пример Селена Гомес на наградите SAG, когато допълни елегантния си кок с голяма черна панделка, докато Росарио Досън качи кока си още по-нагоре.
 
Така че, ако търсите стил за по-топлите дни през пролетта, следните шест зализани прически ще пазят косата ви далеч от лицето и ще могат да бъдат постигнати с масло за коса или гел.

Зоуи Кравиц
 
Кравиц представи много вдъхновяващи визии за красота по време на премиерите на „Батман“ по света, включително и този гладък кок с микроплитки, оформящи лицето ѝ.

Зендая
 
Позволете на Зендая да демонстрира как да приберете косата си назад, без да се налага да я връзвате. За премиерата на „Спайдър-мен: Няма път към дома“ актрисата зализа косата си плътно назад, като я отметна и настрани, прибирайки падналите кичури зад ухото си.
 
Още за актуалната прическа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Боко - всички бяха бръснати глави. При Кирчо - сега всички гелосани.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Използвам свинска мас с нея едновременно подхранвам косата си.
4
2
 
0
 
! Отговори
КУРафьорка преди 2 години
Аз за моите фешън пролетни прически ще използвам само вазелин или лубрикант, че по безболезнено и йоФтено
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се загледа човек в ютуб колко много неща наплескват по главите си някои жени, после защо завиждали, че косите им не изглеждали хубави като на мъже с дълга коса. Явно и с малко косата ти може да изглежда добре, когато е дълга... :)
2
0
 
7
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Този гел придава мазен вид на косата. Цялото излъчване е абитуриентски бал 93 г.
1
0
 
7
 
! Отговори
Как ли пък не преди 2 години
Излизам с чиста коса от банята и ще я наплескам с някакви лепкави боооклууци.После на слънцето и едва ще изтрая 2 часа да се прибера и после пак в банята и накрая едва ли коса ще ми остане. И слава Богу не приличам ,а и не искам да изглеждам като тия от снимките.

Спонсорирани публикации