Сидеров се нахвърли на журналист, после и на полицай

Скандалът стана пред Народното събрание
Обновена: 22 май 2013 14:39 | 21 май 2013 13:16, Камелия Цветанова
438
Сидеров се нахвърли на журналист, после и на полицай
Волен Сидеров направи скандал пред парлаамента. Снимка: БТА

Лидерът на Атака Волен Сидеров се нахвърли върху журналист от телевизия СКАТ, който поиска да му вземе интервю пред сградата на парламента.

"Какво право имаш ти да ме питаш? Извини се на българите за това, че ги нарече лумпени. Ти и твоят шеф Валери Симеонов дължите извинение на българите", крещеше Волен Сидеров, подпомаган от Десислав Чуколов.

Скандалът се развихри пред камера на bTV, която предаваше пряко заради тържественото заседание на 42-рото Народно събрание.

"За какво да се извиня? Аз не съм обиждал България. Вие обслужвате ДПС", не му остана длъжен журналистът от СКАТ.

Полицай се опита да разтърве Сидеров, но той се нахвърли и върху него. "Как се казвате? Кой ви изпрати, Цветанов ли? Защо се намесвате, където не ви е работата", крещеше Волен. Смутен, полицаят почти не успя да реагира.

След това всичките 23-ма депутати от „Атака“ отидоха на молебен за благоденствието на българския народ в църквата „Света София”, вместо да останат на заседанието на парламента.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Още по темата: Волен СидеровBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
5
 
! Отговори
краси преди 10 години
Не е виновен Сидеров.Виновни са *** гласували за луд човек-Сидеров!
326
0
 
5
 
! Отговори
toto преди 10 години
Леле ,хора за кого гласувахте.......Вярно се държи като Хи.лер........А дали може да се разболее повече ??????????
325
0
 
3
 
! Отговори
пол до 354 преди 10 години
Диди, гласувах и за СДС, БСП, ГЕРБ, Атака...но все в нещо гафят. Тия са борба за кокал власт и не ме учудват. Те са безнадеждно обсебени от алчност. Но се учудих, с годините, при толкова техни гафове и смъртоносни вреди за нац. сигурност, за нас населението, не се ли намери един действуващ висш офицер да ги разкара от политиката? А могат; дори и по 5 нарушения на закони, а те са хиляди; да не броим гафове. Това си е за учудване.
324
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
като не се регистрираха първия ден в нс дали ще се регистрират в касата на нсза заплата
323
0
 
19
 
! Отговори
Болен, болен преди 10 години
Като не иска Болен да носи никаква отговорност и няма да подкрепя никого, че какъв кър държи там? Само да *** или да върши и работа...кому крепи там ***...
322
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЧетвърти километър, че по-близко...няма време за мотане.Еее, това не е държава! Защо не се спазват тези пусти закони? Защото както се репчеше на полицая, ако имаше закони в тази скапана държавност, да казвам държавност, а не държава, защото държавата не ни е виновна, веднага трябваше да му сложи белезниците за нарушаване на реда, но то с луд *** излиза ли се на глава!?...Е, нема такава държавност!!!!!!!!
321
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо не оправдава поведението на истерясалото и самозабравило се човече Сидеров и глутницата му!
320
0
 
26
 
! Отговори
сдфсдф преди 10 години
Дай сега като е народен представител да ходи да бие и да стреля.... "защо пипаш ти народен представител" тези трябва всички в чували и в морето да се метнат.. не само атака ....
319
1
 
18
 
! Отговори
ИЗКУКУРЯГАЛ НАРОД преди 10 години
КАКВО СТАНА СЕГА БЕ ХОРА,НАЛИ БОЛНИЯ ВИ БЕШЕ ГЕРОЙ ЗАЩО ГО ПЮЕТЕ СЕГА ???НАЛИ БЕШЕ 2 В.ЛЕВСКИ,СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАС КАК ТАКЪВ ПСИХОПАТ ПРЕДАТЕЛ ГО СРАВНЯВАТЕ С ИСТИНСКИ ГЕРОЙ ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ,НЕ Е САМО ТОЙ БОЛНИЯ А И ТЕЗИ КОЙТО ПОДКРЕПЯТ СЪЩО СА ПСИХИЧНИ БОЛНИ,А СЕГА ЩЕ ВИДИМ ПОДКРЕПЯЩИТЕ НА ТОЗИ БОЛЕН ЩЕ ГО ПРЕДАВАТ ЛИ,И АКО ПРЕДАВАТ,ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ ГЕРОЙ ЗА ПРЕДАТЕЛИ БЪЛГАРИ,СЕГАШНО ВРЕМЕ В БГ АЗ НЕ ВИЖДАМ ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ,БАЛАГОДАРЕНИЕ НА СТАРИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ ЧЕ СЕГА ИМАТЕ БГ
318
3
 
30
 
! Отговори
heybg преди 10 години
Гледах грозната счена по тивито и се отвратих от Сидеров и групата му. Този човек е болен! А другите около него? Мисля, че ги държи с пари. Но откъде има толкова? А Болен караше горкото момче да се извини за нещо, казано от друг човек! Логика на здравомислещ ли е това? Ами речите му от парламентарната трибуна тия дни?
317
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе това събрание да не е психодиспансера приберете ги в Лом и Наречен
316
1
 
14
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 10 години
До 123Той не се бори срещу неправдата, не се заблуждавай, няма такъв депутат в българия от времето на последните български царе, Волен се бори само за едно: електорат който да му осигури: привилегии, недосегаемост, субсидия, и пари в собствената му сметка, също като останалите депутати, това ще прави цирк означава само едно, и то е ниска култура и просташко поведение, ама той си е депутат и за него това е разбираемо
315
0
 
17
 
! Отговори
жириновски преди 10 години
Поинтересувах се и се оказа 4е лекарствата не му действат ве4е ,а нови няма открити ,няма открити.
314
4
 
21
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 10 години
Още веднъь Волен доказва на всички хора че национализмът е една добра идея, но в България я развиват лоши хора, той не е националист ами фашист, на всичко отгоре се крие като мишок зад депутатския си имунитет и подскача срещу полицая и се прави на голям, а кой бе "Болене" те пази от народната любов кой ? същия този полицай когото обиждаш и унижаваш, полицаят който има единственото задължение да следи за реда който ТИ *** нарушаваш. Отвратен съм от артисти като теб.
313
3
 
22
 
! Отговори
Диди преди 10 години
Доказано лошият материал гласува за този ***. *** българиноооо, сърбай си сега попарата !
312
3
 
23
 
! Отговори
Димитко преди 10 години
Това неса народни представители.Не очаквайте нищо хубаво от Сидеров и компания.
311
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До гоговвидял си на западейййй рогач, а на изток как е ?
310
3
 
20
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Болен, марш обратно в Карлуково!
309
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам и позор за Сидеров е сцената с полицая пред НС. Защо се изпречвал на пътя му полицаят? А какво да направи той - все пак Сидеров и мутрите му се нахвърлиха върху журналист. Видях кадрите. Журналистът помоли за помощ. Нима законите за Сидеров не важат?!
308
2
 
23
 
! Отговори
АХМЕТ преди 10 години
неми пука за тези ДПС,АТАКА, БСП и др. искам само нормален живот . А не тези маймуни да се подиграват със българският народ. Хора да се дигнем и да ги махнем един път завинаги иначе няма оправия.

Спонсорирани публикации