"Клуб Уинкс" - между тъмната и светлата страна

Пълнометражните анимации по телевизия Bulgaria ON AIR
16 сеп 2017 09:51, Петя Славова
4
"Клуб Уинкс" - между тъмната и светлата страна
Снимка: Bulgaria ON AIR

С вълешбниците от "Клуб Уинкс" може да се срещнем на 16 и 17 септември от 13:30 часа. Добре познатите симпатични героини от известния сериал се трансформират и в пълнометражни продукции, които може да гледаме този уикенд по телевизия Bulgaria ON AIR.

В "Клуб Уинкс: Вълшебно приключение" главните героини отново са феите Блум, Стела, Флора, Техна, Муза, Лейла и Рокси със своите мистични и лични трепети, а част от историята са и три зли вещици, чиято основна цел е да нарушат баланса между доброто и злото.

Те успяват да откраднат мистичен артефакт. А наред с всички предизвикателства пред феите, Блум преживява и своята лична драма, след като разбира, че не може да се омъжи за любимия си Скай.

Режисьор е Инджинио Страфи, а ролите се озвучават от Вилма Карталска, Татяна Етимова, Цветослава Симеонова, Поликсена Костова, Мина Костова, Светлана Бонин, Милица Гладнишка, Мариана Лечева, Светлана Смолева, Христо Бонин, Стефан Сърчаджиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Атанас Свиленов преди 6 години
Инджинио Страфи е секс маниак от ранга на Роко Сифреди. Художник еротоман като Анри Кулев. Във филчетата си едвам се сдържа да не даде воля на фантазиите си, но въпреки това всеки ценител вижда скритите послания, препратките и огромния потенциал на автора. Един истински майстор на кожената четка и двете тубички с боя за яйца.
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не се гледаСъгласен съм. Много по-добре е да направят един филм за живота на Путин.
2
8
 
3
 
! Отговори
Страхотно е преди 6 години
До Не се гледаА ми гледай си тогава пинко розовата пантера и не смей да коментираш неща които са на светлинни години от възможността да ги осмислиш.
1
4
 
4
 
! Отговори
Не се гледа преди 6 години
Поредният *** бокл-к на тестостерони жени .......... Абсолютно неподходящо за деца .