Тръмп се среща с Борисов в Белия дом на 25 ноември

Двамата ще отбележат силната и трайна връзка между САЩ и България
Обновена: 8 ное 2019 20:35 | 8 ное 2019 20:35, Веселина Йорданова
123
Тръмп се среща с Борисов в Белия дом на 25 ноември

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще се срещне с премиера на Република България Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември, за да отбележи силната и трайна връзка, която съществува между двете страни, съобщи пресслужбата на Белия дом.

САЩ и България са съюзници в НАТО и президентът очаква с нетърпение да обсъди пътищата за укрепване на общите интереси на двете страни в сигурността, особено в осигуряването на стабилност в региона на Черно море, улесняването на енергийната диверсификация и противодействието на зловредното влияние, заплашващо суверенитета на България, се казва в съобщението на прессекретаря на президента на САЩ. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
бибо преди 4 години
Получил е инструкции и ваксина за него и близките му относно новия Коронавирус.
102
0
 
2
 
! Отговори
Ддд преди 4 години
Да не забравяме че "нашите приятели" се още ни държат под визов режим и не пътуваме свободно.
101
5
 
1
 
! Отговори
Хахахааааааа преди 4 години
Комунистите *** и тъпите им *** газ пикаят. Тиквата пожарникаря мафиота дето никой не го бръсне Взе че го уважи и покани най могъщия човек в света .Президента на Америка Евала Боци Велик си . Мачкай червената чума .
100
1
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
това да не ви е Орбан който яростно защитава винаги унгарските ценности и народ и не се клани пред никой-------Какви са тия унгарски ценности?Илона Сталер ли или друго нещо?А, сещам се - '56 година разбиват съветските казарми и докато руските окупанти са на учение, изтребват жените и децата им.
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като че ли всеки ден пенсьонерите искат да ходят до Ню Йорк да сикупуват млекце, а гадните американци не им дават визи.Вие "без визи" няма да видите!Миналия ден Путин покани Първия русофил и го дари с тенекиика "Дружба", Песков каза да го не пипаме, че ще стане страшно.Сега Тръмп покани Бойко и ще закусва с него. Добре запознат източник твърди, че ще му сервират филия с мас. Тръмп ще му каже, че е най-големата голяма работа! Може и тенекиика да му закачи"Орел с ориз". Щегарантира нацсигурност!
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го шокат
97
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп се среща с Борисов в Белия дом... двамата ще отбележат силната и трайна връзка...Точно тази връзка се оказа много гадна и болезнена, защото благодарение на Бойко ние сме с абонамент за пасивната страна на връзката. България служи за наложница на Тръмп.
96
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Мутрьо да не забрави дамаджаната с вино и печеното ягне,защото оня го вика да му вземе главата....пардон,шланга..Ако фане та са опне,де...Я!..Какво написах току-що?..-Тиквата да са опълчи на некой от государите си?../трябва да си наплискам лицето със студена вода../..Обаче колко ПОЕТИЧНО звучи това:-"Двамата ще отбележат силната и трайна връзка между САЩ и Бългория"......Направо са разревах от умиление..
95
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...interesno e ..dali I ot tam shte si tragne predsrochno..kakto ot sreshtata s Putin ?!!! Geshev I Tsatsarov znaiat ...ama si traiat !!!
94
0
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
.Tramp e rshil da se poveseli !!!
93
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат импийчмънт на Тръмп, защото е искал Украйна да разследват Байдън. За да получи Зеленски покана за белия дом, трябвало да разследва байдънови. Какво ли е поискал Тръмп от Борисов, че да се добере до среща. Едни милиарди за осем самолета или има и друго.
92
4
 
7
 
! Отговори
до 96 преди 4 години
За съжаление са много и то такива като теб :) Външната ни политика в момента е просто един слугувнаж и нищо повече. Просто нямаме такава
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
96, че ние не сме ли самостоятелна и независима държава бе ??? Само "куха лейка" не може да разбере, че сме заринати с помия и вече едвам дишаме ! За външната политика си много прав, "силната" Турция ни е най-голям политически "партньор", да не забравяме Албания на която Пожарникарят дава "полезни" съвети "да не се отказват от кандидатурата си в ЕС", ами Арабският свят, от там ще "точим" нефт през 3000-ната година, ами екскурзиите му из ЕС, абе "голям" политик, надмина шефът си бай Тоше !
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКО Е ВЯРНО ИЗОБЩО. И ЗА КОЛКО СЕКУНДИ? КАКВО СЪБИТИЕ ЩЕ ИМА НА 25.11., ТА МУТРАТА ДА СЕ ПРИСЛАМЧИ?
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като отиде наш тиквун и хване Тръмп за шперца, ще му се порасне още повече егото. Ще слушаме и четем как ни е похвалил, как ще направим още някоя сделка и как почти ще ги стигнем американците. От краля слънце ще стане краля вселена. Ще цъфнем и вържем с дълг от още някой друг милярд
88
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само празна лейка не може да вдене че с посещението в САЩ и добрите отношения що годе с РФ си извоюваме някаква горе долу самостоятелност!А за това че Борисов показа на всички политици до сега че не могат и на пръста да му стъпят по отношение на външна политика е ясно вече и на децата!Е,...кухи *** винаги е имало и ще има въпроса е да не са много!
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предстои ни да видиме дали овчарят на Бг-стадото ще "хване" за врата Тръмп, както направи с чехът и дали ще се появи на срещата с навити ръкави на ризата като на махленски пехливанин ?!
86
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
94-защо ви са визи бе,нали сте останали в България да се правите на ПАТРИОТИ и да се навеждате пред ком'унягите от ГЕРБ,сега и данъците ще ви повдигнат,че кошарата ви да тръгне най-после напред към пропаста...ха ха за визи замечтали пещерняците...не визи,а ще се появят нови безплатни бази на янките,че да ви пазят от извънземни,че от земните никой не мисли да ви атакува...ха ха "големият" Бойче,може и да спазари още аероплани за другите сто години и да ги плати,тя овцата му вади пари и докато спи
85
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неграмотната порода българска овца пак не може да разбере,че с това посещение се прощава завинаги с руското влияние / робство / и се полага началото на ново такова АМЕРИКАНСКО ! Какво мислите ще постигне вечно наведеният пред "големите" кухият Пожарникар - едно смирение и покорство ! Нали самият той вечно зове за смирение и толерантност,това да не ви е Орбан който яростно защитава винаги унгарските ценности и народ и не се клани пред никой ! Радвайте се овце ***,вие не сте способни да мислите !
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да повдигне въпроса нашия - кога ще отпаднат визите ..