Арест за двама, купили енергийни напитки с фалшиви 100 лв.

Те са задържани за разпространение на фалшиви банкноти
11
Арест за двама, купили енергийни напитки с фалшиви 100 лв.
Снимка: БГНЕС

Двама мъже са арестувани в Нови пазар, след като пробвали да пазаруват с фалшива столевка. Полицията ги е закопчала за разпространение на фалшиви банкноти, съобщава Нова тв. Сигналът е бил подаден от продавачка в града.

Измамниците купили енергийни напитки с фалшивата банкнота и потеглили с кола. Жената запомнила номера и го предала на полицията. Те били задържани, а в колата им били намерени още 4 фалшиви банкноти от 100 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ ако опиташ да си купиш енергийна напитка с банкнота от 100 долара може и веднага да те арестуват без да гледат дали е истинска!Защото сигурно ще си помислят че си наркотрафикант. В САЩ масово пазаруват с кредитни карти, докато парите в брой са силно ограничени, рядко можете да видите повече от 20 долара банкнота!
9
1
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
Баааахти, бях забравил че има и такива!Откога не бях виждал сто лева на една банкнота!Не помня откога не съм виждал, май един път миналата година ми се случи, не съм сигурен точно.Банкоматите най-често ми снасят по 10 и по 20 лева на цяло банкноти, не повече.Знам, че някои банкомати пускат и по 50, но отдавна не съм попадал на такъв.И пари в брой като ми се случи да получа - пак най-голямата банкнота е 50 лева, отскоро видях и нови.А живея в София! Смятайте къде е това Нови Пазар???
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хахаха(много га бееее не моя го напиша)Ндей зна. Бая си са краде тай ама не са казва.
7
1
 
17
 
! Отговори
БАЙ Х*О*Й* преди 4 години
И защо да ни продават фалшива стока е законно , стига да пише имитиращ продукт , да плащаме с имитиращи банкноти е престъпление ?????
6
5
 
4
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Тия живеят 50 години назад във времето.В 21 век да извършваш физически престъпления си е директна заявка за престой в затвора. Дори да бяха паркирали настрани с фалшиви номера камерата в магазина щеше да ги снима и после по снимките доста бързо ще ги намерят. В България сме останали реално 5 млн души, половината жени, като махнеш децата и старците остава само да се прегледат и да се сравнят 10-15 хиляди снимки на млади мъже и ще се намерят. Всеки има снимка в полицията за лична карта.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тези левове. Пишете ги фалшиви 50 евро.
4
2
 
3
 
! Отговори
Стар тарикат преди 4 години
Е как ще бръмчиш на нередовно в селата бре оуууу...и отгоре на всичко с колата пред магазина. Че то по-добре се предай на кулите напрао..
3
3
 
17
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Хахаха сметнете колко са прости и ограничени горките, а колко такива има още ехее, иначе мислят останалите за будали, пред магазина ще спрат хахахахаха
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси бавните ... бе се научиха да свалят чужди номера или да паркират надалеч ... ама детска работа още де, с тез енергийни напитки.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почваме да смятаме в евро. Подготвяме се за еврозоната. Минимална заплата в евроатлантическа България - 300 евро.