Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...

Мургавият Мишо е в 7-ми клас, но според него 5+7=25!
Обновена: 21 апр 2016 20:27 | 21 апр 2016 19:13, Екип на Dnes.bg
130
Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...
Снимка: Facebook

Мишо е от село Черни връх и учи във Вълчедръм. Казва, че ходи на училище и вече е в 7-ми клас.

Според Мишо обаче 2+2 е 5, 3х1 е 7, 5+7 е 25. Даже има 8 пръста на двете си ръце и 7 на краката. Браво Мишо! Браво и на г-жа Борисова за задълбочените знания, които ти е дала.

Мишо не знае коя е столицата на България, азбуката също е загадка на момчето. Но иначе може да брои до 10, без нито една грешка! В 7-ми клас... Браво, Мишо!

Разговорът с Мишо вижте във видеото на Даниел Петканов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Нонаме преди 8 години
До JjАз не държа да бъдат интегрирани... и не смятам че трябва да се хвърлят пари и усилия в тази посока. Не виждам как може да бъде интегриран някой, който не иска да бъде, не схваща идеята и не смята да полага усилия в тази посока нито в близко, нито в далечно бъдеще. Единственият успешен план в тази посока би трябвало да включва отнемането на новородените ромлянчета от средата им още докато са на месеци възраст и потапянето им в цивилизована среда докато станат на 18. Няма друг вариант
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явна атака срещу госпожа Борисова. Ми какво да го прави? Ще взем да се махнат от училище, а пък те все като него и ще затворят учлището.
77
4
 
4
 
! Отговори
Jj преди 8 години
Добре де, разбирам цялата неприязън към ромите (наясно съм с високата безработица, нивото на престъпност и т.н. при тази група), но и до ден днешен не разбирам как такива публикации ще се справят с този проблем?! Видеото очевадно е подигравка (знам, знам...да си в 7ми клас и да даваш такива отговори е недопустимо), но всички пищим, че искаме да бъдат интегрирани. Е, как ще стане това с думи като 'мургавичък' и такива видеота, бе драги?!
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учителите у нас не обучават децата. Забранено им е!У нас те преподават.'Аз не съм учителка, в договора ми пише "преподавател" - учителка от училище в Младост в София на родителска.'
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не у децата и не у учителката е проблема. Примерно в 3 клас се преподава история и се задава по програма въпрос: В коя година е станала независима българската църква. А децата питат "Какво е това независима"? Цари абсолютен хаос в главите. Доказателсвто е новата минисърка. Гола вода е. Партийна "Пеевски", в рокля.Някой взема от години милиони за издаване на ненужна литература и програми и пречи на учителите да си вършат работата.
74
0
 
4
 
! Отговори
даа преди 8 години
В глупостта си нямаш равен...
73
4
 
4
 
! Отговори
Кондуктор в 148 преди 8 години
Този равен ли е с мен, а кажете ве! Равен ли е!
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В арменското училище 2 + 2 може и да е 1, аможе и да е 5. Зависи дали продаваш или купуваш.
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според теорията на относителността може и да е прав.
70
1
 
7
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Момчето е умствено изостанало. То се вижда. То не е виновно за това. За такива деца трябват ресурсни учители и по-специално внимание. И пак не могат да постигнат същите резултати, но поне доста повече от това в момента. Ясно е обаче, че в конкретния случай не е имало кой.
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече 25 години нашата държава произвежда исклесняци...
68
0
 
40
 
! Отговори
Борко преди 8 години
Майка ми е учителка. Преподава 5-7 клас. Учениците, които идват при нея са неграмотни като Мишо. Причината да са неграмотни е проста. Образованието е задължително и нямат право да оставят ученик от 1-4 клас. Идеята на правителството е да сме на 99% "грамотни" на хартия. Статистика, която се изважда не проверява дали можеш да смяташ и четеш, а дали имаш завършен 8-ми клас. Това е същото като висшето образование в БГ.
67
0
 
7
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Пишете на инжефф да го научи да брои.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аноннимен ...на изборите ...
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен ГЕРБ- Гарантирано
64
0
 
26
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 8 години
Не е една беля, ако не пуснат него и другите като него, министерството затваря училището в малкото населено място заради липса на деца в съответният клас и учителите остават без хляб. С две думи учителите си пазят хляба и пускат всички, без оглед на това какво знаят. С две думи организацията на системата стимулира неграмотността. После момчето взима книжка, има 8-и клас... Излиза и размазва примерно детето на директорката на училището. А всички се чудим защо става така...
63
0
 
24
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 8 години
Той ли е виновен че е в 7 клас?
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДъПъСе
61
1
 
16
 
! Отговори
мнбж преди 8 години
Може да е с увреждане, сега умствено изостаналите са в редовите училища и преминават от клас в клас с 3*( 3 със звездичка). Може и да не е. Бил съм възпитател в занималня на шведчета. Има такива деца и без да са с медицинска диагноза. Просто си живеят живота като животинчета.
60
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами какво толкова. То и г-н Премиерът не е кой знае колко по-умен от тоя Мишо.